Alle vakantiefilms op Amazon Prime in december 2019 — 2021

Het is het seizoen voor marathons voor vakantiefilms, en als je Amazon Prime hebt, zijn er zowel oude als nieuwe kerstfilms die je gratis kunt bekijken. Nu er een miljoen verschillende streamingplatforms zijn tussen Netflix, Hulu, Disney +, Amazon Prime en oh je kunt maar beter geloven dat er meer is , er is bijna te veel vakantie-inhoud om door te spitten. Maar naarmate de zogenaamde streamingoorlogen heviger worden, heeft elke service een uniek vakantieaanbod, dus veel van de films op Amazon Prime worden nergens anders gestreamd.

En, zoals vereist is voor elke streamingopstelling tijdens de vakantie, is de filmselectie van Amazon behoorlijk gevarieerd. In een erfenisstemming? Daarvoor zijn er enkele iconische films uit de jaren '40 en '50. Wil je iets geanimeerd zien? Er is een Rankin / Bass-klassieker . Meer fan van Hallmark en Lifetime-vakantiefilms? Er zitten er een paar in die geest. Wil je iets nieuws zien? Er staat ook een nieuwere A-lijst kerstfilm op de lijst. Kortom, zoals Ariana Grande zegt (ish) 'Je wilt het, je hebt het.'

Amazon heeft natuurlijk veel films (eigenlijk de hele catalogus van alles dat ooit is gemaakt) die gebruikers kunnen betalen om te huren of te kopen. Maar Kerstmis is al zo duur, met de cadeautjes en het reizen en het bereiden van eten, dus we concentreren ons op de items die bij je Amazon Prime-abonnement horen: 'Dit is het seizoen om waar voor je geld te krijgen.