Beste nieuwe zomer-tv-shows 2020: preview- en premiedata — 2021

Het zal moeilijker zijn dan ooit om erachter te komen welke tv-programma's je deze zomer kunt bekijken. Ten eerste is er het simpele feit dat Netflix 10 of meer nieuwe series uitrolt elke week . Dan realiseer je je dat in de zomer van 2020 twee gloednieuwe streamingplatforms worden gelanceerd - WarnerMedia's HBO Max en NBC's Peacock - na het recente debuut van Disney +, Apple TV + en Quibi. Dat betekent dat er nu tientallen nieuwe shows strijden om uw aandacht die er afgelopen zomer niet waren - en het tv-programma van afgelopen zomer zat al vol. Er zijn een handvol terugkerende series die hopen dat je dit jaar weer terugkomt, zoals Vieze John

, De Umbrella Academy , en, belangrijker nog, het afscheidsseizoen van Netflix 13 redenen waarom

. Bovendien gaan er deze zomer veel bruisende series in première, zoals de nieuwste van ABC Bachelor opleiding spin-off The Bachelor: The Greatest Seasons - Ever!

, HBO is bochtig Ik kan je vernietigen , en Hulu's Liefs, Victor . Alles bij elkaar zijn er maar liefst 23 zomershows die je de komende maanden wilt binge. Om het kijkproces leuker te maken - in plaats van geestdodend stressvol - hebben we een complete chronologische gids voor zomertelevisie voor je samengesteld (die we de komende maanden zullen bijwerken). Blijf lezen om de precieze shows te ontdekken die de moeite waard zijn in de komende weken, samen met alle premièredata, plotpunten en castinformatie die je nodig hebt. Breek een harde seltzer open en ga lekker op de bank zitten - je zult blij zijn om binnen te blijven met deze shows.