Beste psychologische thrillers - Books Like Gone Girl — 2021

Het leek lange tijd alsof Liane Moriarty en Stephen King de moderne markt in het nauw hadden gedreven met het suspense-fiction-genre. Maar niet meer: ​​tegenwoordig zijn er tal van psychologische thrillers om uit te kiezen - veel daarvan zijn sinister en huiveringwekkend dan Big Little Lies of zelfs De glans.

Niet dat we een van die auteurs kloppen. Het is gewoon dat er zoveel verhalen zijn om uit te kiezen, waarvan je al weet als je, net als miljoenen andere lezers, snel romans hebt ingeademd, zoals Verdwenen meisje en Het meisje op de trein

de afgelopen jaren. Hier is het probleem met spannende thrillers: als je eenmaal het einde hebt bereikt en alle geheimen zijn verdwenen, is het niet altijd leuk om terug te gaan en ze opnieuw te lezen. Je hebt nieuwe mysteries nodig om te ontrafelen - nieuwe verhaallijnen en personages om de haren in je nek overeind te laten staan. Aan dit soort boeken is er gelukkig geen tekort. We hebben een aantal van onze favorieten verzameld (en met favorieten bedoelen we degenen die ons het meest in paniek hebben gemaakt) die je in ieder geval de zomer door zouden moeten helpen. En als je ze allemaal doorleest, maak je geen zorgen: we zullen naarmate de tijd verstrijkt meer psychologische suspense-titels toevoegen. Als we iets over deze boeken weten, is het dat ze vraatzuchtige lezers aantrekken die altijd een nieuwe literaire oplossing nodig hebben. Meer entertainmentverhalen:
Deze boeken laten ons letterlijk aan het lachen zijn
Dit is wat er deze maand op uw lijst moet staan ​​die u moet lezen
De beste nieuwe YA-boeken sinds De Hongerspelen