Beste fietshelmen voor dames, stijlvol en schattig — 2021

Of je nu de trotse eigenaar bent van een nieuwe fiets of je vertrouwde tienversnellingsbak hebt afgestoft om aan lichaamsbeweging te doen, het is geen geheim dat fietsen steeds populairder is geworden, aangezien veel mensen op zoek zijn naar alternatieven met een sociale afstand voor het openbaar vervoer. (Mei is ook Nationale Fietsmaand!)

Omdat we echter altijd een 'safety first'-benadering hanteren, doen we een diepe duik in alles wat met fietshelmen te maken heeft - omdat je gewoon niet zonder ze zou moeten rijden. 'Zorg er allereerst voor dat je fietshelm er een is die je wilt willen om te dragen - de kans is groot dat als je het uiterlijk of de pasvorm van een helm niet leuk vindt, je terughoudender zult zijn om hem te dragen, 'Jon Raymer, bike category manager bij Smith , vertelt Janedarin. 'Het is een geweldige tijd om consument te zijn, want er zijn zoveel geweldige opties.' En hij heeft gelijk: van gestroomlijnde forensenstijlen tot geventileerde, high-tech mountainbike-helmen, merken bieden beschermers aan voor elke prijs en voor elke esthetische smaak. Hoe vindt u de juiste keuze voor u? Volg het advies van Raymer op en overweeg in de eerste plaats wat voor soort fiets u van plan bent te gaan doen (en met wat voor soort wielen u werkt). 'Merken ontwerpen meestal helmen waar verschillende gebruikers baat bij hebben bij het fietsen, mountainbiken, woon-werkverkeer en ritten door de stad', legt Raymer uit. 'Een high-end mountainbikehelm zal bijvoorbeeld andere eigenschappen hebben dan een instapmodel stadshelm.' Als je dat eenmaal hebt opgelost, wil je ervoor zorgen dat je er een krijgt die goed past. Eén maat past op alle helmen kan

werkt soms, maar alleen als er voldoende verstelmogelijkheden zijn voor riemen en vulling. Zoek indien mogelijk naar een helm met maatopties voor een veiligere pasvorm: 'We raden aan om de omtrek van je hoofd te meten met een plooibaar meetlint of een touwtje dat je daarna kunt meten', zegt Raymer. 'Plaats het meetlint iets boven het oor en breng het over het midden van het voorhoofd, rond het hoofd ongeveer 2,5 cm boven de wenkbrauwen. Voer verschillende metingen uit om er zeker van te zijn dat je de grootste maat hebt. ' Klaar om enkele van onze favorieten te bekijken? Blijf lezen voor onze redacteurkeuzes en meer winkeltips. Bij Janedarin zijn we er om u te helpen bij het navigeren door deze overweldigende wereld van dingen. Al onze marktkeuzes worden onafhankelijk geselecteerd en samengesteld door het redactieteam. De productdetails geven de prijs en beschikbaarheid weer op het moment van publicatie. Als u iets koopt waarnaar we op onze site linken, kan Janedarin commissie verdienen.