Camila Cabello krijgt een korte, ruige krul Lob-kapsel — 2021

Foto: Amy Sussman / Getty Images. Sommige beroemdheden veranderen van kapsel zoals ze van kleding veranderen, en anderen houden vast aan één consistente look, die na verloop van tijd hun kenmerkende stijl wordt. De strandachtige golven van Camila Cabello zijn haar kenmerkende look geworden. De updates die ze door de jaren heen heeft gemaakt, waren subtiel genoeg om op te merken, maar niet drastisch anders. Neem de tijd dat ze haar moeder haar uitgegroeide pony liet knippen tijdens quarantaine, of wanneer ze haar gladde uitbarsting een vakantie gaf en krullen begon te omarmen. Haar nieuwste look is echter verreweg haar meest drastische tot nu toe. De zangeres plaatste een prachtige afbeelding die een gloednieuw krullend shag-kapsel onthulde, en het is de kortste die we haar ooit hebben gezien. 'VERLOREN MIJN KORTE HAARVIRGINITY !!!!,' schreef ze, ondertiteld bij de foto, met dank aan haar liefje Shawn Mendes. 'Ik heb mijn hele leven lang haar gehad, het is TIJD OM DE LUCHT OP DEZE SCHOUDERSBABY TE VOELEN.'Advertentie
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op 22 oktober 2020 om 10:33 uur PDT

Haarstylist van beroemdheden Dimitri Giannetos snijd de lokken van zijn muze in een golvende lob die precies onder haar schouders valt. Sarah Conner was verantwoordelijk voor de permanente krulbehandeling van Cabello. De zanger stelde zich open voor Raffinaderij 29 vorig jaar over het krijgen van een permanent om natuurlijk ogende krullen te krijgen en zei dat ze zich niet meer zelfverzekerd voelde. 'Ik heb eigenlijk steil haar, maar ik heb altijd al krullen willen hebben', vertelde ze ons.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op 22 oktober 2020 om 10:39 uur PDT

De fans van Cabello hebben haar nieuwe stijl onmiddellijk mede ondertekend in het commentaargedeelte van Instagram, sommigen anticipeerden al op hoe haar kapsel eruit zou zien als het recht gestyled was. 'Ik wil graag zien hoe het eruit ziet zonder de krullen', schreef een persoon. 'Je bent mooi met lang of kort haar', voegde een ander eraan toe. Kort daarna, Cabello heeft een schattige foto gedeeld met Mendes , en fans wezen ook op enkele overeenkomsten in hun stijlen. 'Koning en koningin van bijpassende kapsels', merkte een commentator op in een notitie die nu meer dan 8700 duizend likes heeft en telt. Of de krullende shag nu met Mendes in gedachten was gepland of niet, het is trendy en ziet er geweldig uit - dus ga naar screenshots en neem contact op met je stylist als je op zoek bent naar een nieuwe look.