Ellen DeGeneres tv-programma keert terug na coronavirus — 2021

Foto: Todd Williamson / Getty Images. Ellen DeGeneres moest halverwege maart op pauze drukken tijdens haar talkshow, en hoewel ze een tijdje niet terug zal zijn in haar studio op de Warner Bros.-partij, De Ellen DeGeneres Show is weer aan het opstarten - gewoon in een heel andere hoedanigheid.
'Sinds ik twee weken geleden in quarantaine ging, doe ik mijn show elke dag thuis. Maar alleen voor Portia, ”zei DeGeneres vrijdag in een verklaring aan Deadline. 'Vanaf maandag kun je het ook zien, en ik kan niet wachten.'
DeGeneres ging ook op Instagram om te onthullen hoe deze nieuwe kijk op haar talkshow zou werken, en deelde dat ze nu een camera in haar huis heeft opgesteld. De eerste gasten van de serie, die op afstand zullen verschijnen, zijn het koppel John Legend en Chrissy Teigen, met ook DeGeneres 'DJ Stephen 'tWitch' Boss.Advertentie'We gaan interviews afnemen en het wordt leuk', legt DeGeneres uit.
Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben terug. Maandag. @sir_twitch_alot @ChrissyTeigen @JohnLegend

Een bericht gedeeld door Ellen DeGeneres (@theellenshow) op 3 april 2020 om 9:30 uur PDT

In de vroege dagen van de verspreiding van het coronavirus in de Verenigde Staten, De Ellen DeGeneres

kozen ervoor om hun toehoorders grondig door te lichten, voordat ze uiteindelijk gedwongen werden om volledig zonder publiek te filmen. Enkele dagen later stopte de productie, net als het grootste deel van Hollywood.
De show van DeGeneres zal niet de enige talkshow overdag zijn die dingen verandert vanwege de verspreiding van het coronavirus. Rachael Ray zal haar show vanuit haar huis in de staat New York filmen, en Wendy Williams zal volgens Deadline nieuwe segmenten filmen vanuit haar plek in NYC.
De spil naar opnemen vanuit huis betekent dat deze sterren zich in wezen hebben moeten aanpassen aan een YouTube-videomaker-achtige indeling om hun inhoud bij de massa te krijgen. Hoewel dit een vormbreuk is voor talkshows, zijn veel fans thuis dat wel gewend om zelfgemaakte inhoud te bekijken, gezien de prevalentie van internetsterren die geen grote bemanningen of uitgebreide apparatuur tot hun beschikking hebben. Elders hebben beroemdheden als Miley Cyrus al internetshows gemaakt voor een sociaal geïsoleerd publiek. DeGeneres is zelf gelanceerd YouTube-serie Ellen's thuisquarantaine

, waarin ze haar beroemde vrienden noemt.
Zal de talkshow van DeGeneres gedijen zonder een chique podium en IRL-gasten? Stem af op maandag om erachter te komen of de magie er nog is.