Exen Demi Moore en Bruce Willis samen in quarantaine — 2021

Foto: Phil Faraone / VMN18 / Getty Images. Voor vrijwel iedereen is geen quarantaine ideaal, maar exen Bruce Willis en Demi Moore hebben het beste gemaakt van wat voor de rest van ons een slechte situatie zou zijn. Het paar, dat in 2000 uit elkaar ging na 13 jaar huwelijk, gaat samen met hun drie kinderen in quarantaine, omdat je na het uiteenvallen pas echt goede voorwaarden hebt als je samen het equivalent van huisarrest hebt overleefd. Hun 26-jarige dochter Tallulah Willis bevestigde de unieke situatie in de commentaren van haar recente Instagram-bericht, en Scout Willis verduidelijkte hun situatie. op de Dopey podcast - specifiek, waarom haar stiefmoeder Emma Willis en haar stiefbroers en -zussen geen deel uitmaakten van de quarantaineploeg.Advertentie'Mijn stiefmoeder zou hier ook komen met mijn zusjes ... maar mijn jongere zus ... in een park had nooit het gesprek gekregen over niet neuken met injectienaalden die ze vond, dus probeerde ze haar echt te porren schoen ermee en stak haar voet in, 'zei Scout. Dit leidde tot een reis naar de dokter, maar in afwachting van de resultaten zegt Scout 'reizen werd gek, dus mijn stiefmoeder bleef in LA met mijn kleine zusjes'. Na het publiceren van een foto van het gezin (inclusief hond) in bijpassende pyjama met Bruce en Demi vooraan en in het midden, verduidelijkte Tallulah dat ze de afgelopen 27 dagen in feite als groep sociaal afstand hadden genomen. 'We hebben samen in quarantaine gezocht en zijn al 27 dagen samen en hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen', schreef ze. Op de foto staan ​​ook Scout, Tallulah's vriend Dillon Buss en Rumer Willis, die niet in beeld lijkt te zijn. Scout's vriend, Jake Miller, is ook getagd op de foto.
Bekijk dit bericht op Instagram

chaotisch neutraal

Een bericht gedeeld door Tallulah (@buuski) op ​​6 april 2020 om 13:35 PDT

Hoewel de vrouw van Bruce, Emma Willis, misschien niet in quarantaine is bij de fam, verscheen ze in de commentaren om ze op te vrolijken. 'Er zijn er niet veel die die kleur kunnen verwijderen!' zij schreef. 'Ziet er goed uit.' Het is waarschijnlijk dat Emma haar quarantaine doorbrengt met dochters Evelyn en Mabel Willis, die ze deelt met de De hard

ster. De twee families hebben elkaar echter altijd gesteund, waarbij Demi in maart 2019 de vernieuwing van de gelofte van Emma en Bruce bijwoonde. ver weg van elkaar.