Leuke dingen om te doen als je thuis vastzit tijdens het Coronavirus — 2021

Gefotografeerd door Alexandra Gavillet. De uitbraak van het coronavirus heeft voor veel problemen gezorgd. Een belangrijk negatief effect van de pandemie is dat kleine bedrijven lijden. Naarmate er meer mensen binnenblijven, verliezen deze bedrijven klanten en geld, wat een groot probleem is voor kleine winkels. Een ander (weliswaar minder urgent) probleem dat is ontstaan ​​als gevolg van COVID-19 is dat velen van ons ineens veel meer vrije tijd over hebben en we weten niet wat we ermee moeten doen. Het blijkt dat er verschillende manieren zijn om beide problemen tegelijk aan te pakken. Als je door sociale distantie bent blijven hangen en gek wordt, zijn er verschillende activiteiten die je kunt doen om de tijd te doden en jezelf geaard te houden, en veel van die activiteiten kunnen worden gedaan met de hulp van lokale bedrijven. Verderop vindt u onze suggesties om bezig te blijven tijdens de uitbraak van het coronavirus en tegelijkertijd kleine bedrijven in uw omgeving te ondersteunen.Advertentie

Bekijk een virtuele show

De meeste locaties, waar toneelstukken, concerten, comedyshows en meer ooit plaatsvonden, vullen momenteel geen zitplaatsen, wat betekent dat ze een grote bron van inkomsten mislopen. Het goede nieuws is echter dat sommige van deze locaties zich hebben aangepast om hun publiek wow-waardige uitvoeringen te blijven brengen dankzij de kracht van livestreaming. Ga naar de website of sociale mediaplatforms van uw favoriete lokale locaties en kijk of u kaartjes kunt bemachtigen voor een aanstaande virtuele show. Het is misschien niet hetzelfde als een avondje uit, maar het kijken naar een getalenteerde band of een hilarische strip over Zoom zorgt voor een behoorlijk spannende avond in.

Neem een ​​virtuele lesHoewel het op dit moment misschien niet aan te raden is om in een klaslokaal samen te komen, zijn er dankzij de kracht van internet nog steeds allerlei soorten lessen beschikbaar. Iets nieuws leren en kritisch nadenken zijn geweldige manieren om cabinekoorts te voorkomen. Aangezien veel kleine taalscholen in de VS en in het buitenland gedwongen zijn persoonlijke sessies te beëindigen, moet u onderzoeken hoe u ze kunt ondersteunen door u aan te melden voor virtuele taallessen. Als het je lichaam is dat op dit moment moet worden getraind en niet alleen je geest, controleer dan of lokale fitnessstudio's sessies met instructeurs streamen. Het is verleidelijk om de hele dag op één plek te zitten als je nergens kunt zijn, maar het is bekend dat lichaamsbeweging helpt bij angstgevoelens, en op dit moment kunnen velen van ons alle hulp gebruiken die we op die afdeling kunnen krijgen.Advertentie

Start een knutselproject

Heb je in het verleden de vraag 'wat zijn je hobby's' beantwoord, simpelweg omdat je geen tijd hebt om iets alleen maar te doen? Nou, nu heb je misschien wel de bandbreedte om een ​​hobby op te pakken, en waarom zou je niet naar de kunst- en ambachtsarena kijken? Zoek een kleine winkel voor knutselartikelen bij jou in de buurt en koop alles wat je nodig hebt om een ​​meesterwerk te maken: denk aan garen en naalden voor breien, borduurpakketten of verf en canvas. Als je nerveus bent over het starten van een nieuw creatief project, gebruik de winkel dan als hulpmiddel - een van de beste dingen van kleine bedrijven is dat degenen die bij hen werken bijna altijd buitengewoon gepassioneerd zijn over hun vakgebied. Ze zullen waarschijnlijk advies hebben over waar u moet beginnen.

Doe puzzels en speel gamesEen andere geweldige manier om je hersenen aan het werk te zetten, is door een puzzel te maken. Of het nu gaat om een ​​traditionele legpuzzel of een boek met Sudoku, puzzels zijn buitengewoon stimulerend en kunnen worden gekocht bij lokale gamewinkels. Als je tegen iemand anders dan jezelf wilt strijden, koop dan bord- of kaartspellen van dat kleine bedrijf. Vraag de winkeliers om hun suggesties voor de meest stimulerende en vermakelijke spellen die al je huisgenoten kunnen omvatten.

Bak of kook iets speciaals

In plaats van rechtstreeks naar AmazonFresh te gaan voor bezorging van boodschappen, neem je de extra tijd - we weten dat je het hebt, anders zou je dit artikel niet lezen - om te zien of onafhankelijke kruideniers of boerenmarkten in jouw omgeving bezorging aanbieden. Als dit het geval is, bestel dan ingrediënten om iets te koken dat buiten uw normale snelle dinerroulatie valt.AdvertentieKleine speciaalzaken hebben misschien ook baksets waarmee je iets lekkers kunt bereiden dat je normaal alleen bij een chique bakkerij koopt. In plaats van binging Great British Bake Off voor de zoveelste keer, stap van de bank af en maak zelf iets spectaculairs.

Lees enkele boekenAl die boeken die u wilde lezen, kunnen eindelijk de aandacht krijgen die ze verdienen. Neem contact op met uw plaatselijke boekhandel om te zien hoe zij omgaan met de uitbraak van het coronavirus. Als de show wordt geleverd of open staat voor snelle pop-ins van een beperkt aantal klanten tegelijk, sla dan een stapel boeken in en ga aan het lezen.

Start een binnentuin

Het lijkt misschien verrassend, maar een van de meest effectieve manieren om aan zelfzorg te doen, is door voor iets anders te zorgen dan voor jezelf. Met dat in gedachten is dit misschien de perfecte gelegenheid om een ​​binnentuin te beginnen. Begin de reis van uw plantendame door contact op te nemen met uw plaatselijke plantenwinkel om erachter te komen welk type groen het beste bij u thuis past en of de winkel gedurende deze tijd bezorging aanbiedt. Voor degenen onder ons die geen meters hebben om naar toe te vluchten terwijl ze nog steeds sociale afstand hebben, zal het vooral lonend zijn om een ​​plantenmoeder te worden.

Ga aan de slag met een huisverbetering

Is er een gedeelte van uw huis dat u al lang wilt opknappen? Dit is het moment om dat project op te pakken. Installeer enkele planken om een ​​leeshoekje te creëren of om een ​​galeriewand op te hangen. U kunt zelfs een hele kantoorruimte aan huis bouwen nu u niet snel weer naar uw werk gaat. Bestel alle benodigdheden die je nodig hebt voor deze afleidende klus voor huisverbetering bij je plaatselijke ijzerhandel en begin met het handwerk.Advertentie COVID-19 is uitgeroepen tot wereldwijde pandemie. Ga naar het CDC-website

voor de laatste informatie over symptomen, preventie en andere bronnen.