Gids voor Tom Hanks Kids & Family bij Golden Globes 2020 — 2021

Foto: Michael Tran / FilmMagic. Tijdens de Golden Globes van 2020 nam Tom Hanks de Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award in ontvangst. Terwijl velen verwachtten de Een mooie dag in de buurt ster was poëtisch over zijn carrière, hij werd er ook emotioneel van de familie Hanks . Toen de camera's zich op de menigte richtten, waren de tranen van Hanks logisch - zijn dierbaren, waaronder vrouw en acteur Rita Wilson en zijn vier kinderen, zaten op de eerste rij naar hem te glimlachen.
'Een man is gezegend met een gezin dat zo vooraan zit,' zei Hanks verstikkend. “Een vrouw die in elk opzicht fantastisch is. Wie heeft me geleerd wat liefde is ... Kinderen die moediger en wijzer zijn dan hun oude man. 'AdvertentieOmdat Hanks van zijn familie de ster van de show maakte, dachten we dat we eens moesten kijken naar de Hanks-clan. Kijk hieronder voor het volledige overzicht van een van de koninklijke families van Hollywood.

Rita Wilson - de vrouw van Tom HanksVoordat we onszelf te veel voorlopen, moet worden opgemerkt dat Wilson op zichzelf een acterende krachtpatser is. Ze is ook de helft van een geliefd Hollywood-stel. Hanks en Wilson zijn 31 jaar getrouwd. Ze vieren hun 32e huwelijksverjaardag op 30 april 2020. Hanks en Wilson deelden voor het eerst het scherm in 1981, toen Wilson een gastrol speelde in de sitcom van Hanks Boezemvrienden

. Een paar jaar later werkten ze weer samen, samen met de hoofdrol in de film uit 1985 Vrijwilligers . Hanks was op dat moment nog getrouwd met zijn studievriend Samantha Lewes. Lewes en Hanks scheidden in 1987. Hanks trouwde met Wilson in 1988. Wilson acteert sinds 1972 en speelde onlangs de moeder van Marnie (Allison Williams) op Meisjes

.

Colin Hanks - The First Hanks Child.Leeftijd: 42 Colin is de beroemdste van alle Hanks-kinderen. Hij is het eerste kind van Hanks met Samantha Lewes. Hij speelde in 2008 Het huis konijn en CBS sitcom Het leven in stukken

, dat in 2019 na vier seizoenen werd geannuleerd. Hij is ook verschenen in Dronken geschiedenis , Aardbei , en 2019 Jumanji vervolg Jumanji: The Next Level . Colin Hanks was genomineerd voor een Emmy en een Golden Globe voor zijn werk in Fargo seizoen 1.Foto: Frazer Harrison / Getty Images.

Elizabeth Ann Hanks - The Second Hanks Child

Leeftijd: 37AdvertentieElizabeth Ann Hanks is het tweede kind van Tom Hanks met zijn eerste vrouw Samantha Lewes. Elizabeth verscheen in twee van de beroemdste films van haar vader - 1994's Forrest Gump en 1996's Dat wat je doet! - en heeft nu naamregels bij verschillende publicaties, waaronder Buzzfeed en De New York Times .

Chet Hanks - The Third Hanks ChildLeeftijd: 29 Chet Hanks is het eerste kind van Tom Hanks met Rita Wilson. Hij is verschenen in verschillende tv-shows en films, waaronder Schaamteloos , rijk , Maron , Beheers je enthusiasme , en uit 2007 Bratz film . Chet - die aanvankelijk klopte onder de naam Chet Haze - is nu nuchter nadat hij in 2015 naar de ontwenningskliniek ging voor cocaïneverslaving. Chet is ook een vader. Zijn dochter heet Michaiah.

Truman Theodore Hanks - Het vierde kind van Hanks

Leeftijd: 24 Truman Hanks is de jongste van alle Hanks-kinderen. Hij is ook de meest mysterieuze van alle Hanks-kinderen en moet, in tegenstelling tot zijn broers en zussen, nog verschijnen in een van de films van zijn vader.