Hoe kom je erachter wie je geblokkeerd heeft op Instagram? — 2021

Gefotografeerd door Lauren Maccabbee. Op sociale media is het blokkeren van iemand de ultieme passieve agressieve handeling. Dat komt omdat, hoewel blokkeren als geheim wordt beschouwd - er worden geen meldingen als signaal verzonden - het ongelooflijk gemakkelijk is om erachter te komen of iemand je heeft geblokkeerd. Er is minimaal speurwerk vereist: het zou niet eens genoeg zijn om een ​​mysterieshow van een half uur te vullen, laat staan ​​15 minuten van een. Bovendien is het in de meeste gevallen vrij eenvoudig om een ​​idee te krijgen wanneer iemand je blokkeert - na een breuk, een ruzie met een vriend of een ongevoelige post. Voor die momenten waarop u een blokkerende verdenking koestert, maar deze wilt bevestigen, zou deze gids voor al uw sociale media-apps moeten helpen. Het belooft echter niet dat u de blokkering opheft. Dat zijn wijzigingen die u zelf moet maken. Instagram U ontvangt nooit een melding die u waarschuwt wanneer iemand u heeft geblokkeerd Instagram . U kunt het profiel, de berichten of het verhaal van de gebruiker die u heeft geblokkeerd echter niet vinden. Dus als u zich afvraagt ​​of u bent geblokkeerd, zoek dan naar het betreffende account op uw telefoon en gebruik vervolgens de telefoon van een vriend. Als je ze op de telefoon van je vriend ziet maar niet op de jouwe, heb je je antwoord. Als alternatief, als je geen vriend wilt betrekken, kun je een tweede Instagram-account maken en op die manier naar hen zoeken. Nog een duidelijk teken van een blokkering: als u het account van de persoon niet kunt zien, behalve u kan hun opmerkingen of vind-ik-leuks bekijken op berichten van accounts die jullie beiden volgen. (Deze verdwijnen niet alleen omdat die persoon je heeft geblokkeerd.) Als je iemand op Instagram wilt blokkeren of deblokkeren, ga dan naar hun profiel> Instellingen> Blokkeren of deblokkeren. Facebook Iemand blokkeren Facebook is iets anders dan hen ontvrienden: ze kunnen je profiel niet meer zien of je een vriendschapsverzoek of -bericht sturen. Net als bij Instagram ontvangt de persoon die wordt geblokkeerd geen melding. Je kunt echter zien dat je bent geblokkeerd als je iemands profiel niet ziet wanneer je ernaar zoekt in je account, maar wel als je zoekt vanuit het account van een vriend. Als je bent geblokkeerd, zie je geen berichten van de persoon die je heeft geblokkeerd wanneer ze op het profiel van een gemeenschappelijke vriend schrijven. Om iemand op Facebook te blokkeren, ga je naar Instellingen> Blokkeren> Zoeken naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren> Blokkeren. Keer terug naar dezelfde sectie om iemand te deblokkeren. Twitter Twitter maakt het nog gemakkelijker om te weten wanneer u bent geblokkeerd: hoewel u geen melding ontvangt, ziet u een bericht om u te laten weten dat u bent geblokkeerd wanneer u de tijdlijn probeert te bezoeken van iemand die u heeft geblokkeerd. Dus als je vermoedens hebt, ga dan gewoon naar het account om ze te bevestigen of te weerleggen. Als jij degene bent die blokkeert of deblokkeert, ga dan naar iemands profiel> Menu> Blokkeren. Om ze te deblokkeren, ga je naar hun profiel> tik je op Geblokkeerd> Deblokkeren. Snapchat Als je merkt dat je plotseling geen Snaps of Chat-berichten naar een vriend kunt sturen, beschouw jezelf dan als geblokkeerd. Er is altijd een kans dat de persoon zijn account volledig heeft verwijderd, maar net als bij Instagram en Facebook zou een simpele zoekopdracht naar zijn profiel vanuit het account van een vriend of een tweede Snapchat-account je antwoord moeten geven. Om iemand op Snapchat te blokkeren, ga je naar een bestaande chat met hem of open je een nieuwe. Tik op Menu> Vriend blokkeren. Om ze te deblokkeren, ga je naar Instellingen> Geblokkeerd> Tik op de 'X' naast hun naam. Gerelateerde inhoud: