Hoe u een belastinguitbreiding kunt indienen voor de deadline van 15 juli 2020 — 2021

Gefotografeerd door Megan Madden. Toen de Amerikaanse schatkist medio maart een verlenging van de federale belastingtermijn aankondigde, voelde de nieuwe datum als een leven lang weg - maar 15 juli is morgen. 2020 is een jaar van crises geweest die ons hebben gedwongen om van dag tot dag, van minuut tot minuut het leven te nemen. Het is dus begrijpelijk dat als u de afgelopen maanden bent afgeleid, we hier zijn om u eraan te herinneren dat de belastingdag bijna voor de deur staat. Dat betekent dat u wat meer tijd over heeft om uw staats- en federale belastingen in te dienen als u dat nog niet heeft gedaan.
Als u wist dat u geld terugkreeg, heeft u uw belastingen misschien al ruim voor de deadline ingediend, vooral in een tijd van financiële stress voor zoveel mensen volgens MarketWatch , krijgt waarschijnlijk ook meer dan de helft van de mensen die nog een aanvraag moeten indienen, geld terug. Maar er zijn tal van redenen waarom veel mensen hun belastingaangifte voor 2019 nog steeds niet hebben ingediend. Misschien mist u een paar documenten die even duren om te verkrijgen, of misschien weet u dat u belasting verschuldigd bent, maar kunt u deze momenteel niet volledig betalen. Hoe het ook zij, als u denkt dat u uw belasting niet correct kunt indienen vóór 15 juli, kunt u een verlenging aanvragen, hoewel er wel kosten in rekening worden gebracht boetes en rente als u belasting verschuldigd bent en niet volledig kunt betalen, kan het verkrijgen van een verlenging een aantal van die boetes helpen verminderen.
Advertentie Hoe u een federale belastinguitbreiding kunt krijgen Meer tijd aanvragen om uw federale belastingaangifte in te dienen is eenvoudig - u hoeft alleen maar de IRS te gebruiken om een ​​verlenging te krijgen. Gratis bestandsprogramma om formulier 4868 online in te dienen. Als u een andere online belastingtool of belastingsoftware gebruikt, heeft deze waarschijnlijk ook een optie om een ​​verlenging in te dienen. Uw extensie voor belastingaangifte wordt automatisch toegekend en u heeft nu tot 15 oktober de tijd om een ​​aanvraag in te dienen. Als u weet dat u belasting verschuldigd bent, kunt u een verlenging aanvragen wanneer u een dergelijke dienst gebruikt Direct Pay om een ​​geschatte belastingbetaling te doen . Zelfs als u niet alle belastingen kunt betalen die u nu verschuldigd bent, moet u proberen zoveel mogelijk te betalen, want als u formulier 4868 indient, heeft u meer tijd om het dossier uw belastingen, u krijgt geen uitstel bij het betalen ervan. Dus als u geen deuk in uw belastingen heeft gemaakt, ontvangt u vanaf 15 juli een boete en loopt u rente op over uw betalingen. Hoe u een belastinguitbreiding voor de staat kunt krijgen Het is niet altijd zo dat het aanvragen van een verlenging voor het indienen van uw federale belastingen betekent dat u een verlenging krijgt voor het indienen van uw staatsbelastingen. Hoewel voor veel staten hoeft u geen afzonderlijke staatsextensie in te dienen als u formulier 4868 heeft ingediend, doen staten als New York, Vermont en North Carolina dat ook. In andere staten, zoals Californië, hoeft u geen verlenging aan te vragen als u geen belasting verschuldigd bent. Als u wel staatsbelasting verschuldigd bent, moet u een verlenging aanvragen en zoveel mogelijk betalen. U kunt raadplegen deze lijst om te zien wat de vereisten in uw land zijn , en neem ook contact op met de website van de belastingdienst van uw staat om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de regels.
Als u moeite heeft om uw federale belastingen te betalen, moet u weten dat de IRS biedt enkele opties , zoals afbetalingsplannen , om de last te verlichten. Veel staten bieden ook een betalingsovereenkomst op afbetaling of betalingsvertragingen op korte termijn.