Hoe ik geld verdien aan OnlyFans als camgirl tijdens COVID — 2021

Ontworpen door Yazmin Butcher. Hannah * had het allemaal gepland: de 22-jarige Torontonian zou de zomer in een kledingwinkel werken om haar studieleningen af ​​te betalen en wat geld te sparen om weer naar de universiteit te gaan. Toen sloeg COVID-19 toe. Zoals duizenden post-secundaire studenten in Canada die hun baan verloren door de pandemie, ze had heel weinig inkomen. 'Ik kreeg twee keer per week een ploegen van vier uur ingepland en dat was niet bedoeld om mijn levensonderhoud te dekken. Ik wist dat ik een tweede baan moest zoeken totdat die overwaait ', vertelt ze Janedarin. 'Het waaide nooit om.'AdvertentieOm de eindjes aan elkaar te knopen, begon Hannah met cammen: intieme seksuele handelingen uitvoeren die via een webcam of telefooncamera naar een online publiek worden uitgezonden. Ze kwam op het podium OnlyFans , een site voor het delen van video's die populair is onder sekswerkers en beïnvloeders van sociale media gelijk: abonnees betalen geld - van $ 5 tot $ 50, meer als ze privé-inhoud willen - voor maandelijkse toegang tot foto's en video's. Pre-coronavirus, de site, die werd opgericht in 2016, had miljoenen abonnees die afstemden om honderdduizenden X-rated beïnvloeders , Leuk vinden Dannii Harwood en Monica Huldt . De cijfers schoten omhoog in maart toen 60.000 videomakers en meer dan 3 miljoen nieuwe kijkers zich aanmeldden. 'Velen van ons zitten nu thuis en moeten rekeningen betalen', zegt Hannah, die bij haar moeder woont, maar helpt met het betalen van hun huur van $ 1.200 CAD (~ $ 884 USD) en chips voor boodschappen. Sinds ze is begonnen, heeft Hannah gepost 13 video's en 19 foto's van expliciete, zelfgenoegzame inhoud en verzamelden bijna 75 abonnees, die tot $ 1500 CAD (~ $ 1105 USD) per maand verdienden, afhankelijk van fooien. Ze ontvangt ook de Voordeel voor Canadese noodhulp . Janedarin sprak met Hannah over haar beslissing om te beginnen met cammen, waar ze van houdt (en een hekel aan heeft) en hoe COVID-19 de toekomst van haar generatie heeft beïnvloed. Hoe zag de jacht op je baan er aan het begin van de pandemie uit?
Ik werkte in de detailhandel. Toen we eenmaal al onze klanten begonnen te verliezen en mijn uren omlaag gingen vanwege het coronavirus, stond ik open om te werken in een andere winkel die open zou blijven, maar ik woon samen met mijn bejaarde moeder met COPD (chronische obstructieve longziekte) dus ik wilde niet werken en mogelijk iets terug naar haar brengen. En ik plaatste sinds 2016 ook gratis (dit soort) inhoud op Twitter als een vorm van zelfexpressie, dus toen de meeste winkels sloten en ik wist dat ik een paar maanden niet zou werken, besloot ik om eindelijk geld te gaan verdienen met deze hobby.Advertentie Hoeveel uur per week besteed je aan je video's?
Niet meer dan vijf uur per week. Ik post maar één of twee keer per week, dus ik neem de meeste van mijn inhoud vooraf op. Het duurt meestal een paar uur om je voor te bereiden. Ik douche, scheer me, breng zelfbruiner aan en doe mijn haar, make-up en probeer wat tijd te besteden aan het samenstellen van nieuwe outfits. Bovendien kan het nog een paar uur duren om nieuwe concepten te bedenken, goede foto's te maken, flatterende poses. Ik schiet zelf content met mijn eigen seksspeeltjes. Als ik echt naakt ben, laat ik mijn gezicht niet zien. Maar als ik alleen een teaser geef, waarbij ik inhoud film die minder seksueel expliciet is, stop ik er mijn gezicht in. Ik heb onlangs een ringlicht gekregen, wat veel helpt, en ik ben van plan in de toekomst iemand voor me te laten fotograferen. '

Ik creëer mijn eigen regels, ik druk mezelf uit zoals ik dat wil, en het is niet extreem tijdrovend. Als ik weer aan het werk word, ben ik van plan om OnlyFans te doen en tegelijkertijd te werken.

' Wat vind je leuk aan cammen?
Ik heb mezelf altijd een beetje meer bevrijd gevonden dan mijn vrienden of leeftijdsgenoten. Ik was nooit het type meisje dat bang was om met mijn huid te pronken of open te zijn over mijn seksualiteit. Het is een kick. Ik voel me zo stoer en sexy. Ik houd er zo veel van. Ik hou ervan om me aan te kleden. Ik hou ervan om mooi te worden. Ik hou van alle complimenten, het is zo leuk om zelf te fotograferen omdat het allemaal plezier is. En dan te zien hoeveel andere mensen er van genieten. Dat is mijn favoriete onderdeel. Is er iets dat je niet doen vind je het leuk?
Hoeveel mensen van je verwachten. Het kan een erg veeleisend werk zijn en je kunt op geen enkele manier al je volgers gelukkig maken. Ik ben ook geen fan van de negatieve opmerkingen die ik krijg van andere vrouwen over de keuze die ik heb gemaakt om een ​​camgirl te worden. Er is nog steeds een brok mensen die het niet eens zijn met het idee van OnlyFans, dus ik heb meer negatieve reacties ontvangen en verwacht dat ik ze zal ontvangen.Advertentie Sommige van die critici zeggen misschien dat cammen dat wel is uitbuitend of antifeministisch . Wat is uw reactie daarop?
Ik snap niet echt hoe het antifeministisch zou zijn. Ik ben een feministe. Het hele ding over feminisme is dat je vecht voor je rechten om te doen wat je wilt met je lichaam en met jezelf als vrouw. Dat is voor mij het belangrijkste. Mannen mochten altijd hun seksuele verlangens uiten, in de zin dat ze er nooit op werden veroordeeld. Heb je het je vrienden en familie verteld?
Mijn vrienden en mijn collega's weten het, en niemand had negatieve meningen. De meeste mensen accepteren dit soort dingen tegenwoordig meer, wat deze reis een stuk gemakkelijker heeft gemaakt. Mijn zus was onverschillig. Ze zei niet 'ga ervoor' of 'ik ben trots op je', maar ze begreep het, gezien wat er aan de hand was. Mijn vader weet het niet, maar mijn moeder weet het. Nogmaals, het was meer een begrip. Het is een moeilijke taak om uw kind te ondersteunen. Als ik een kind had, zou ik ze hoe dan ook steunen, maar ik zou toch willen dat ze een andere weg inslaan, omdat zoveel mensen je naar beneden halen en je ontmenselijken. Maar het bracht een vertrouwen naar voren dat ik niet eerder had, dus ik denk dat ze daar blij van worden. Hoe zorgt u ervoor dat uw interacties veilig zijn?
Abonnees betalen geld om uw inhoud te zien, dus ze zijn niet van plan deze te verzenden, zodat anderen deze gratis kunnen krijgen. Uw abonnees zijn erg loyaal en u merkt dat u ze kunt vertrouwen. Er zijn echter altijd rotte appels, dus ik vertel de meeste meisjes dat ze hun gezicht niet in hun inhoud moeten opnemen of iets persoonlijks moeten posten als ze er nerveus over zijn. U kunt gebruikers blokkeren en u hoeft helemaal niet met andere gebruikers te praten als u zich daardoor veiliger voelt.Advertentie Hoe gaan uw vrienden om met de economische gevolgen van COVID-19?
De meeste van mijn vrienden volgen zomerschool omdat het gemakkelijk is om naar de les te gaan (online) als er niets anders te doen is. De meesten van hen hebben zich aangemeld voor de Canadese Emergency Student Benefit . Ik heb andere vrienden die probeerden te blijven sparen, zodat ze konden verhuizen en een leven konden beginnen, maar omdat COVID is gebeurd, kunnen ze dat niet. Het houdt iedereen tegen. Mensen worstelen ... Het is ook iets voor de geestelijke gezondheid; mijn vrienden zijn niet zo blij als ze waren. Zie je dat je je OnlyFans-account onderhoudt na de pandemie?
Ik zie mezelf dit zeker een tijdje doen, wat er ook komt. Hoewel het een baan is, is het een leuke baan waardoor ik me mooi voel. Het geeft me de kans om creatief te zijn en mijn eigen baas te zijn. Ik creëer mijn eigen regels, ik druk mezelf uit zoals ik dat wil, en het is niet extreem tijdrovend. Als ik weer aan het werk word, ben ik van plan om OnlyFans te doen en tegelijkertijd te werken. * Naam is gewijzigd vanwege privacy. Dit interview is aangepast voor lengte en duidelijkheid.