Hoe K-Pop Big Bang Coachella Performance 2020 kreeg — 2021

Foto: The Chosunilbo JNS / Multi-Bits / Getty. Artiesten plagen vaak aankondigingen op hun persoonlijke Instagram-accounts, maar in het geval van de T.O.P van Big Bang geloofden fans dat zijn nu verwijderde cryptische 'Coachee' -post op Instagram was een van de typische trollenposten.
Het bleek dat hij geen grapje maakte. Coachella heeft zijn officiële line-up voor 2020 bekendgemaakt en YG Entertainment’s Big Bang, met leden G-dragon, T.O.P, Daesung en Taeyang, zal beide weekenden op vrijdag optreden. Ze zullen ook worden vergezeld door hun voormalige labelgenoten Epik High, die voor de tweede keer optreden in Coachella. Hun entertainmentlabelmaatjes Blackpink werden de eerste vrouwen in een K-popgroep die in 2019 op het festival werden uitgenodigd.
AdvertentieG-dragon vierde de aankondiging op zijn persoonlijke Instagram door 'BIGBANG 2020 COACHELLA' te schrijven in een bijschrift met een foto van de officiële Coachella-line-up.
Bekijk dit bericht op Instagram

BIGBANG 2020 @coachella #BIGBANG #COACHELLA # 2020_LINEUP #HAPPYNEWsYEAR

Een bericht gedeeld door Kwon Ji-yong (@xxxibgdrgn) op 6 januari 2020 om 2:12 uur PST

Het wordt het eerste optreden van Big Bang sinds de onderbreking, zodat vier van de leden hun verplichte militaire dienst in 2019 kunnen afmaken.Ondanks hun lange onderbreking zijn de verwachtingen hoog voor de terugkeer van de groep. Bij Coachella zal Big Bang optreden als een vierkoppige eenheid. Seungri, hun vijfde lid, vertrok de groep en het label te midden van een strafrechtelijk en gerechtelijk onderzoek in zijn verband met illegaal gokken, sekshandel en illegale drugsverkoop bij Burning Sun, een nachtclub die hij bezat in de welvarende wijk Gangnam in Seoul. Het onderzoek is aan de gang.
Als je een K-pop-newbie bent en nog nooit van Big Bang hebt gehoord, is dit wat je moet weten: ze staan ​​bekend om hun anthemische liedjes die invloed hebben van hiphop en EDM (klinkt als Coachella voor ons), van de bekendste nummers in K-pop van het afgelopen decennium. Hoe kwamen ze aan deze begeerde Coachella-slot? Nou, ze zijn de eerste K-popgroep die ooit in de Billboard 200 staat met hun album Levend , hebben hun YouTube-video's meer dan 4 miljard gecombineerde weergaven, en dat is ook zo verdienden ongeveer $ 120 miljoen voor hun MADE-wereldtournee in 2015 . Hoe zijn die voor bonafides?
Hoewel er geen informatie is vrijgegeven over de vraag of dit betekent dat er een officiële comeback of een nieuw album op komst is voor Big Bang, speculeren fans dat er nieuwe muziek te horen zal zijn. G-dragon, die bovenaan een lijst van schrijvers uit 2018 stond met de meeste songcredits, is een van de meest productieve songwriters in K-pop .