Hoe lang is Camila Cabello Shawn Mendes al aan het daten — 2021

Foto: Allen Berezovsky / Getty Images. Aan het einde van het decennium gingen veel langdurige paren uit elkaar, van Liam Hemsworth en Miley Cyrus tot Travis Scott en Kylie Jenner. Helaas, wanneer een breuk een beroemdheidspaar van ons overneemt, baart Hollywood een nieuwe. Na jaren van vriendschap werden Shawn Mendes en Camila Cabello een officieel iets, hun nieuwe romance gekenmerkt door make-outs over de hele wereld (blijkbaar niet op het VMA-podium). Nu, Cabello heeft een nieuw album uitgebracht, Romantiek ,

die vol liefde is voor Mendes. Hoewel Shawmila in 2019 officieel werd gemaakt, was dit niet het begin van de relatie tussen dit popsterrenkoppel. Dus hoe is dit beroemdheidspaar tot stand gekomen? Hier is een tijdlijn voor al je Shawmila stans die er zijn.
Advertentie

Juli 2014: Camila Cabello ontmoet Shawn MendesCabello merkte in hun gesprek op voor V tijdschrift dat zij en Mendes ontmoetten toen Mendes en Cabello's toenmalige meidengroep Fifth Harmony zich openstelde voor Austin Mahone. Ondanks haar inspanningen wilde Mendes schijnbaar niet veel rondhangen. 'Ik herinner me dat ik met je wilde omgaan, maar je zat altijd in de tourbus en leerde gewoon gitaar,' vertelde Cabello haar vriend in hun interview. Mendes voegde eraan toe dat Cabello de enige persoon was die tijdens de tour met hem zou 'praten' en dat hij dacht dat ze 'gek' was. Ik dacht dat je gek was. Ik zou in mijn bus zijn waar niemand me kon zien. Ik zou door het raam kijken en ik zou je zien, rondvliegen op een scooter en springen en cartwheels doen. Ik zou zijn, ze is gek. Doe het raam dicht en ga slapen, 'grapte hij.

September 2014: Camila Cabello tweets naar haar toekomstige vriendje“Shawnyboy !!!! ga je man missen, ”tweette Cabello. “Je rockt, maar je zou meer rocken als je lachte toen ik zei baarmoeder voor duderus. JK ILY. ' (Weet je nog hoe Mendes haar eerder 'krankzinnig' noemde? Misschien vanwege dit soort tweets!)

November 2014: Camila Cabello bevestigt dat ze met Austin Mahone en niet met Shawn Mendes aan het daten is

Aan Kijk wat er live gebeurt!

Andy Cohen - altijd degene die een celeb ter plekke zette - liet Cabello haar hand opsteken om te onthullen dat ze dat in feite is daten met de man waar Fifth Harmony zich voor openstelde die zomer. De paar uit elkaar twee weken na het interview met Cohen.
Advertentie

Juli 2015: Shawn Mendes en Camila Cabello herenigen zich op de tour van Taylor SwiftFifth Harmony en Mendes gingen opnieuw open voor een popact, dit keer voor Taylor Swift's enorme 1989 tour. Ze komen schijnbaar dichtbij tijdens hun tijd samen, waarbij Mendes zelfs op Twitter verklaart dat Cabello is ' het ergste in sms'en . ' Fans voelden onmiddellijk vonken. De twee schreven hun single 'I Know What You Did Last Summer' samen tijdens een “willekeurige jamsessie” backstage on tour, bevestigde Cabello in november via Twitter.

Augustus 2015: Camila Cabello & Shawn Mendes Tweet-Flirt, misschien

Toen Mendes tweette dat hij zou proberen weer Spaans te leren, Cabello bood aan om hem in contact te brengen met een leraar . Potentieel flirten? 'Maak je geen zorgen, je leert snel, want je hebt een ONGELOOFLIJKE Spaanse leraar wiens naam rijmt op Vamila Carmello', schreef de zangeres op Twitter. Mendes bood ondertussen aan om zijn aanstaande vriendin les te geven hoe je 'Fast Car' van Tracy Chapman moet spelen , aldus een tweet van Cabello. '@ShawnMendes gaat me leren hoe ik snelle auto moet spelen door Tracy chapman - tot die tijd speel ik een team als een goede student,' schreef ze.

November 2015: 'I Know What You Did Last Summer' -druppels

Het eerste nummer van het stel debuteert samen niet

in de zomer, maar in de herfst, samen met een vurige muziekvideo . Gedeeld haar dat het nummer ging over een verliefdheid die misging in een interview met Rollende steen .
'Destijds sprak ik met een jongen die ik leuk vond, en een vriend belde me twee dagen voordat we het lied schreven en vertelde me dat hij haar had geslagen en ook met haar had geprobeerd te flirten,' onthulde Cabello.Advertentie

December 2015: Shawn Mendes en Camila Cabello posten een schattige Instagram-video

Het is kort, maar het is schattig !
Bekijk dit bericht op Instagram

Ze was blij omdat ik de akkoorden niet kende en dat deed ze hahaha

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op 3 december 2015 om 21:22 uur PST

Maart 2017: Shawn Mendes duikt die schattige video weer op

Bijna twee jaar nadat hij de korte zwart-witvideo van hem en Cabello had gepost, deelde Mendes de geheel ding, dat een blijkt te zijn cover van Ed Sheerans 'Kiss Me.' 'Dit voelt als verliefd worden / verliefd worden / we worden verliefd', zingt het nu-koppel in de video.

Mei 2017: Shawn Mendes gutst over de solomuziek van Camila Cabello

'Kippenvel overal', Mendes heeft getweet , sprekend over Cabello's lied 'Crying In the Club.'

April 2018: Shawn Mendes deelt meer liefde voor Camila Cabello

'Ik denk niet dat je ooit iemand zult ontmoeten die net als zij emoties kan voelen, in alle aspecten', vertelde Mendes aan Beats1 van Cabello. 'Ze kan zich gekwetst voelen als geen ander, maar ze kan liefde voelen als geen ander.' Op Twitter, Cabello schreef als antwoord naar het lieve interview: 'Ik zou 's ochtends om deze tijd niet moeten huilen, maar ik BEN. ik hou ZO veel van je @ShawnMendes. '

Juni 2019: Shawn Mendes & Camila Cabello droppen 'Senorita'

Na vele ondersteunende tweets en stromende interviews, Cabello en Mendes Tenslotte laat een ander nummer vallen. 'Senorita' is zo stomend als ze komen, en laat zien dat het paar heet en zwaar wordt in een motelkamer. 'Je zegt dat we gewoon vrienden zijn / maar vrienden weten niet hoe je proeft', zegt Cabello in het lied. Slechts enkele dagen nadat het nummer is uitgebracht, kondigen Cabello en haar vriend, Matthew Hussey, met wie ze in februari 2019 naar de beurs ging, aan dat ze ermee gestopt zijn.Advertentie

Juli 2019: Shawn Mendes en Camila Cabello nemen een PDA-tour

De twee hangen overal rond. Ze kussen in Miami. Ze houden elkaars hand vast in West Hollywood. Eigenlijk? Haar Aan , mensen.

Augustus 2019: Camila Cabello vertelt Shawn Mendes dat ze van hem houdt op zijn verjaardag

'Gefeliciteerd met deze magische mens', schreef Cabello op Instagram ter ere van de grote dag van Mendes. 'Ik hou van jou!!!!' Een vriendelijk bericht, of iets meer? Het is beslist iets meer. Diezelfde maand, Mendes droeg zijn lied “Mami” op aan Cabello bij zijn Brooklyn-concert.

26 augustus 2019: Camila Cabello en Shawn Mendes worden heet voor de VMA's

Zelfs Taylor Swift is gefascineerd door de 'Señorita' -prestaties van Cabello en Mendes, maar sorry mensen - deze eindigt niet met een kus.

September 2019: Camila Cabello bevestigt in feite dat ze valt voor Shawn Mendes

Cabello weet niet hoe niet praat over Mendes, zelfs als ze probeert niet over Mendes te praten. '(Fans) kunnen speculeren, maar tegelijkertijd gaan we ons eigen leven leiden, ervan genieten en voor elkaar vallen alsof niemand kijkt,' vertelde de zanger Zij van haar nieuwe relatie. “Dat is hoe ik wil leven. Ik wil nooit de deur openen zodat mensen het gevoel krijgen dat ze erbij betrokken zijn. '

September 2019: Camila Cabello & Shawn Mendes maken het op Instagram

Na een reactie van fans besloot het paar fans te laten zien hoe ze 'echt kussen' op Instagram . Het is echt verschrikkelijk.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op 11 september 2019 om 22:01 uur PDT

27 september 2019: Shawn Mendes zegt dat er meer is in het verhaal van Camila Cabello

Advertentie'Als ik je het hele verhaal van Camila zou vertellen, zou het lang duren. Ik zou zeggen dat je moet vechten voor iemand van wie je echt houdt. En als je echt, echt van ze houdt, dan krijg je ze. Het kost gewoon tijd, ' Mendes vertelde het een fan tijdens een livechat op 27 september.

Oktober 2019: Camila Cabello ontkent Breakup-geruchten

De zanger plaatste een Kosmopolitisch kop op Instagram dat beweerde dat zij en haar vriend het uitmaakten . 'Nou, wanneer ging je het me vertellen?' Grapte Cabello, haar vriend taggend.

25 november 2019: Camila Cabello en Shawn Mendes winnen een American Music Award

Nadat Cabello de prijs voor Collaboration of the Year in ontvangst had genomen, plaatste hij een lief bericht naar Mendes en hun fans. “Ik hou van je @shawnmendes bedankt dat je er gisteren en om de dag voor me bent, je hebt het meest zorgzame en mooie hart ter wereld! bedankt aan al onze fans voor het stemmen, we houden zoveel van jullie en waarderen jullie enorm en zijn zo dankbaar voor jullie. '

6 december 2019: Camila Cabello-releases Romantiek & Talks Loving Shawn Mendes

Cabello wordt gevraagd of deze relatie 'ware liefde' is, in een interview met Entertainment vanavond over haar nieuwe album, Romantiek . 'Ik heb dat vaak gezegd,' antwoordde ze. 'Ik bedoel, want ik hou natuurlijk van hem op de' Hij is mijn vriendje'-manier. Maar ik heb altijd van hem gehouden. Ik hou gewoon van hem, weet je? ' Wij weten!