Hoe lang duurt het voordat de vrijgezellin in première gaat? — 2021

Foto: Lorenzo Bevilaqua / Getty Images. Er bestaat - naar verluidt - er is zoveel chaos De vrijgezellin

direct. Eerst kwamen de beweringen dat Clare Crawley naar verluidt stopte nadat ze in de eerste twee weken van het filmen voor een van haar deelnemers was gevallen. Dan, ET's Lauren Zima (die beroemd is met daten Vrijgezellin

gastheer Chris Harrison) meldde dat Tayshia Adams officieel Clare verving als Bachelorette. En dit alles kwam nadat de show al ongeveer vijf maanden achter was op de gebruikelijke productietijdlijn, dus als je je begint af te vragen hoe lang het duurt De vrijgezellin om het filmen te voltooien en nu al in première te gaan, welkom. Laten we erin graven .

AdvertentieVolgens Mensen tijdschrift, Clare's Vrijgezellin seizoen begon met de productie half juli in La Quinta Resort in Palm Springs, waar de cast en crew worden geïsoleerd van de buitenwereld om hen te beschermen tegen de mogelijkheid van verspreiding en contractering van COVID-19. Maar Bachelor Nation werd twee weken later, eind juli, in chaos geworpen Ons wekelijks gemeld dat enkele van Clare's eerder geknipte deelnemers werd gevraagd om terug te keren, voor wat nu naar verwachting het seizoen van Tayshia zal zijn. Ervan uitgaande dat die deelnemers een tijdje in quarantaine zouden moeten staan ​​en moeten wachten op negatieve tests om veilig te beginnen met filmen, zou de onvermijdelijke vertraging de productie van het Tayshia-seizoen tot minimaal half augustus opdrijven. Maar om te begrijpen hoeveel tijd we kijken - mocht ABC zijn best doen om vast te houden aan het gebruikelijke schema van productie tot première - hier is wat we weten over hoe lang een typisch seizoen van De vrijgezellin duurt om het tijdslot van maandagavond te bereiken.

Hoe lang duurt het om A te filmen? Vrijgezellin Seizoen?

In een normaal jaar De vrijgezellin begint meestal met filmen halverwege maart en stopt de productie begin mei voor een première van midden tot eind mei. Het seizoen van Hannah Brown begon bijvoorbeeld op 18 maart 2019 per tweet van de maker van de serie Mike Fleiss.Hannah plaatste vervolgens op Instagram op 15 mei dat ze terug was van het filmen en dat haar seizoen op 13 mei werd uitgezonden. Dit betekende het einde van Hannah's officiële filmperiode voor limo-avond-tot-verloving, maar zoals we weten, was het volledige verhaal nog niet af op 15 mei. We hebben allemaal op onze nagels gebeten tijdens de opnames van de meetup na de verloving waarin Hannah het uitmaakte met Jed Wyatt nadat ze de berichtgeving in de media had gezien tijdens de eerste weken van De vrijgezellin uitgezonden op ABC.Advertentie
Bekijk dit bericht op Instagram

Hallo, mijn naam is Hannah en ik ben de vrijgezellin. (Wow-wat !?) Deze ervaring is iets anders geweest. Ik ben meer dan dankbaar, maar iemand had me moeten waarschuwen dat daten met 30 mannen niet gemakkelijk is! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar maak je geen zorgen, het Beest is terug allemaal!

Een bericht gedeeld door Hannah Brown (@hannahbrown) op 15 mei 2019 om 14:07 uur PDT

De vrijgezel heeft een vergelijkbare tijdlijn van twee maanden. De productie van het seizoen van Peter Weber begon op 19 september 2019.En toen plaatste hij dat hij klaar was en negen weken later, op 23 november, thuis was.
Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben net terug van twee maanden van de meest waanzinnige reis ooit ... vertelde mijn jongen alles en hij kan het niet geloven!

Een bericht gedeeld door Peter Weber (@pilot_pete) op 23 november 2019 om 13:42 uur PST

In juni van dit jaar trad ABC-directeur Rob Mills toe In de lucht met Ryan Seacrest te praten over De vrijgezellin tijdlijn filmen , en Mills zei dat ze verwachtten dat Clare's seizoen 'ongeveer een maand' zou duren. Dat is vermoedelijk de hoeveelheid tijd die Tayshia ook zou krijgen.

Wanneer zal De vrijgezellin Première in 2020?Volgens het bovenstaande Mensen tijdschriftrapport, streefde ABC naar een premièredatum eind september of begin oktober. ABC moet officieel nog een datum noemen, maar het netwerk heeft deze teaser met Clare uitgebracht, die bevestigde dat de serie op dinsdag wordt uitgezonden in plaats van op maandag, wanneer deze arriveert:Ze brachten ook een tweede uit die een vrouw vanaf de taille weergeeft, in plaats van een herkenbaar silhouet te laten zien.De datum van eind september of begin oktober werd voorgesteld vóór de veronderstelde Tayshia-omschakeling, dus ik zou je verwachtingen iets verder uitzetten, zoals half oktober. Alles is mogelijk, maar om twee redenen zullen we waarschijnlijk niet langer wachten. Een, De vrijgezellin Het montageteam is er al aan gewend om binnen een week of twee een seizoen om te draaien vanaf het moment dat de opnames begin mei eindigen tot de première eind mei. Ten tweede, ze hebben een grote wegversperring in januari en ze zullen ervoor willen zorgen dat niets daarmee in strijd is, wat ons naar ...Advertentie

Zullen De vrijgezel Nog steeds in première in januari?

Het goede nieuws over dit alles is dat De vrijgezel gaat bijna gegarandeerd nog in première begin januari, zoals normaal. Mills vertelde Seacrest dat ze van plan waren om opnames te maken De vrijgezel eind september normaal, wat nog steeds mogelijk zou moeten zijn, zelfs met een Vrijgezellin schakelen. En zelfs als het seizoen iets later dan normaal moet beginnen met filmen, is er, zolang het maar half december duurt, nog een behoorlijke hoeveelheid tijd om het bewerken van de beelden vóór de eerste week van januari te voltooien, wanneer De vrijgezel in het algemeen premières. Gastheer Chris Harrison vertelde het Entertainment vanavond in mei dat de lange pauze tussen het gebruikelijke einde van Bachelor opleiding filmen en de startdatum van januari geeft de show veel flexibiliteit . 'We fotograferen in de herfst en het wordt uitgezonden in de winter, dus er is eigenlijk een groot gat daarbinnen omdat we aardig voor iedereen proberen te zijn en vlak voor Thanksgiving klaar zijn, zodat we allemaal een pauze kunnen hebben met ons gezin,' hij zei. Hij voegde eraan toe dat, indien nodig, 'we dingen aanzienlijk kunnen verschuiven.' Elke verschuiving in het gebruikelijke schema is misschien niet eens nodig, aangezien de vrijgezel, Matt James, al is gecast, wat theoretisch betekent dat de productie niet zoveel pauze tussen de seizoenen nodig heeft. Maar uit de opmerkingen van Harrison lijkt het duidelijk dat de serie erop gericht is om in januari weer op schema te komen.