Hoeveel mensen zijn er in Area 51? Raid Live Stream, Memes — 2021

Foto: BRIDGET BENNETT / AFP / Getty Images. Het was allemaal leuk en leuk eind juni, toen bijna een miljoen mensen RSVP hadden voor een Facebook-evenement genaamd: ' Storm Area 51, ze kunnen ons niet stoppen . ' Zoals gebruikelijk is geworden onder millennials en generatie Zers, veranderde een duister gehumeurde grap in halfslachtige suggesties die uitgroeide tot een echt plan dat door de miljoenen aanwezigen moest worden uitgevoerd. Op dit moment hebben meer dan twee miljoen mensen gereageerd op het Facebook-evenement, dat is verwijderd door Facebook en verstoten door de maker . De link is nu opnieuw gebruikt om een ​​tour te promoten om de jongens te ontmoeten die 'de regering dwongen om op een meme te reageren'.AdvertentieOmdat het evenement uit een grap is ontstaan, en we kunnen aannemen dat er veel RSVP's mee bezig zijn, is het niet te zeggen hoeveel mensen daadwerkelijk van plan zijn te komen opdagen. Dus als je de vakantiedagen niet naar Naruto kunt laten rennen in Area 51 of als je, zoals wij, leeft voor het spektakel en geen betere manier kunt bedenken om getuige te zijn van dit historische (of niet zo historische) moment dan Maak u geen zorgen vanuit het comfort van uw eigen dekbed. De revolutie wordt op televisie uitgezonden, of in ieder geval gestreamd op internet, dus je kunt deze meme in realtime zien spelen.

Wat gebeurt er op dit moment in Area 51?

Area 51 behoort toe aan het Amerikaanse ministerie van Defensie en bestormen, overvallen of het betreden van welke aard dan ook is niet aan te raden. Volgens de Associated Press, Ongeveer 75 mensen kwamen vandaag buiten de poorten van Area 51 en de livestreams suggereren dat er nog steeds een kleine menigte staat. Sommigen noemen dit een schaamte, terwijl anderen zich concentreren op de positieve kant. Niemand heeft geprobeerd de poorten te bestormen en er was alleen een arrestatie - een Nederlandse Youtuber en zijn vriend.In sommige nabijgelegen steden worden festivals en muziekevenementen georganiseerd: in Rachel, Nevada, organiseert Matty Roberts, de maker van het oorspronkelijke Facebook-evenement, dit weekend Alienstock. Verwacht werd dat dit een evenement van Fyre Festival-proporties zou worden, aangezien de stad geen supermarkt heeft, een beperkte mobiele service en slechts 50 inwoners, de meesten van hen gepensioneerden. Dus het evenement was snel geannuleerd vanwege 'gebrek aan infrastructuur, planning en risicobeheer.'AdvertentieRoberts nam vervolgens Alienstock en reïncarneerde het als een alledaags EDM-festival, gesponsord door Bud Light in het Downtown Las Vegas Events Center op 19 september. Maar zijn mede-samenzweerder terug in Rachel gaat door met zijn eigen 'Alien-Stock' -feestje en zo begint vandaag.

Hoe de Area 51 Raid te streamenTwitter zal bieden up-to-date memes en videobeelden van de gebeurtenissen in Nevada. Maar als je een livestream wilt, kun je op je scherm verschijnen en de hele dag op de achtergrond spelen, YouTube heeft je gedekt. U hoeft alleen maar te zoeken naar 'storm Area 51 Live' naar f ind live streams . Daar vind je livestreams van de mensen die dat zijn buiten en in de loopgraven .

Wat is Area 51?

Velen hebben opgemerkt dat het bestormen van Area 51 een doodswens is, aangezien dit gebied eigendom is van de Amerikaanse strijdkrachten en zij zichzelf en de eigendommen van de Amerikaanse regering zullen beschermen tegen elke vorm van belegering of invasie, zelfs als het een stel memesters zijn die Naruto-vluchten uitvoeren. Sinds 1989 , Wordt Area 51 achtervolgd door geruchten over zijn connecties met buitenaardse activiteiten en de niet zo geheime betrokkenheid van onze regering. In de popcultuur is Area 51 een symbool geweest van wantrouwen jegens de overheid en het gebrek aan transparantie. Een woordvoerster van de luchtmacht vertelde het Washington Post

dat Area 51 niets anders is dan 'een open oefenterrein waar we Amerikaanse strijdkrachten trainen'. Maar dat is wat een regering die buitenaardse wezens verbergt zou zeggen.