Hoe 2020 SAG Awards op tv of online streaming te bekijken — 2021

Foto: Terence Patrick / Getty / Turner. Award showseizoen staat voor de deur. Nou, het is al een tijdje geleden, maar voor film en televisie begint het nu goed te worden. Bijna elk weekend in de komende maand is er een grote prijsuitreiking, wat betekent dat er dramatische (of niet zo dramatische) onthullingen plaatsvinden, prachtige jurken op de rode loper en je gezelligste kleren aantrekken om elk moment te bekijken. Dit weekend zijn het de 26e Screen Actors Guild Awards. Artiesten en makers van zowel film als televisie zullen samenkomen om te zien wie er uit de stijve concurrentie met een prijs wegloopt. De SAG Awards zijn op een belangrijke manier anders dan andere awardshows. In plaats van dat duizenden stemgerechtigde leden in een vereniging of de Academie het lot van films en shows bepalen, worden de winnaars gekozen door medespelers, met name leden van het SAG-AFTRA-gilde. Het gaat over acteurs die medespelers erkennen. Dit jaar reikt Leonardo DiCaprio Robert De Niro een Life Achievement Award uit. Er waren dit jaar zoveel goede films en tv-series, waarvan sommige schokkend werden weggelaten uit de nominatielijst dat we niet weten hoe acteurs moeten kiezen.AdvertentieHistorisch gezien is het ook de meest nauwkeurige voorspeller voor de Academy Awards. Winnaars hier zullen waarschijnlijk ook de Oscar krijgen. Dus als je een kijkje wilt nemen naar wie waarschijnlijk een Oscar mee naar huis zal nemen, wil je de SAG Awards niet missen.

Wanneer zijn de SAG Awards?

De SAG Awards vinden plaats op zondag 19 januari om 20.00 uur. ET.

Op welk kanaal zijn de SAG Awards?Als je de SAG Awards live op televisie wilt zien, kun je afstemmen op TNT of TBS, waar ze tegelijkertijd worden uitgezonden. Als u internationaal kijkt, worden de prijzen uitgezonden via aangesloten netwerken in meer dan 100 landen over de hele wereld .

Waar kun je de SAG Awards livestreamen?

Om de SAG Awards live te streamen, kunnen TNT- en TBS-abonnees kijken met behulp van de websites van de netwerken . Je kunt de show ook streamen met verschillende add-ons voor live tv-apps, zoals Hulu met live tv, YouTube TV , Apple TV, en Amazon Fire .

Hoe laat begint de rode loper van de SAG Awards en hoe kun je deze streamen?Als je elk moment van de SAG Awards wilt meepikken, van de rode loper tot het einde van de ceremonie, kun je meekijken rode loper dekking vanaf 17.30 uur ET , volgens de SAG Awards-website. Je kunt het ook live streamen op TNT of TBS op Hulu met live tv en YouTube TV . De live pre-show, Mensen , Wekelijks entertainment

, en TNT Red Carpet Live: 26th Screen Actors Guild Awards zullen ook beschikbaar zijn voor stream rechtstreeks vanaf de website van de SAG Awards in aanvulling op Mensen , DIE , en TNT's websites , evenals hun Facebook , Twitter , en Youtube Pagina's.