Hoe The Ball Drop 2020 te bekijken: livestream, online — 2021

De cadeautjes zijn uitgepakt, maar de lichtjes knipperen nog, en dat kan maar één ding betekenen: het is tijd om af te tellen naar een nieuw jaar en een nieuw decennium. Ja, de brullende jaren '20 zijn bijna hier (weer). Weet je hoe je de bal op Times Square kunt zien vallen terwijl je feestplannen nog steeds bij elkaar komen?

Op welke shows kan ik de bal zien vallen?Dick Clarks oudejaarsavond Rockin ’Eve met Ryan Seacrest wordt uitgezonden op ABC, met headliners Post Malone, BTS, Sam Hunt en Alanis Morissette, samen met de cast van Broadway's Gekartelde kleine pil.

En, helaas (of misschien niet), zal Jenny McCarthy haar man, Donnie Wahlberg, dit jaar niet in de uitzending kussen. In plaats daarvan zullen Ciara, Lucy Hale en Billy Porter samen met Seacrest hosten.
Advertentie Oudejaarsavond met Steve Harvey wordt uitgezonden op Fox en Harvey deelt de MC-taken met co-host Maria Menounos. Volgens een persbericht van Fox omvat de special optredens van de Chainsmokers, de Lumineers, Florida Georgia Line, Backstreet Boys, Tyga, the Killers en the Village People, samen met een poging om het wereldrecord te breken voor de grootste groep mensen die de Y.M.C.A. dans.
Oudejaarsavond 2020

op NBC zal Carson Daly terugkeren naar gastheer, samen met Julianne Hough. De line-up van artiesten voor het evenement van dit jaar omvat ook X Ambassadors, Brett Eldredge, Ne-Yo, Leslie Odom Jr., the Struts, Blake Shelton en Gwen Stefani.
Oudejaarsavond Live met Anderson Cooper en Andy Cohen wordt voor het tweede jaar op rij uitgezonden op CNN met Cohen als co-host van Cooper op Times Square. Nadat 2019 aan de oostkust arriveert, zal het netwerk zich aansluiten bij CNN-ankers Brooke Baldwin en Don Lemon in New Orleans terwijl ze aftellen tot middernacht.

Wanneer valt de bal?De meeste shows beginnen om 20.00 uur. ET, waarbij de daadwerkelijke bal drop begint rond 23.30 uur. ET. De aftellende show van NBC begint om 22.00 uur. ET, na een jaaroverzichtspecial, Een toast op 2019!

, gehost door Jenna Bush Hager en Hoda Kotb.

Kan ik de ball drop livestreamen?

Veel streamingdiensten, waaronder Hulu (met live tv-pakket, Sling-tv , AT&T TV Now, YouTube TV en PlayStation Vue bieden streamingverslaggeving van de Times Square-shows van de grote netwerken. Als u niet naar de feesten in New York City hoeft te kijken, Disney is aan het streamen het vuurwerk op oudejaarsavond in het Magic Kingdom-park. USA Today zendt uit evenementen over de hele wereld. En Canadezen zullen ook niet zonder CBC wordt uitgezonden aftelt door het hele land op zijn YouTube-kanaal.
Als u zich niet abonneert op services, zijn er verschillende opties waarmee u de bal kunt zien vallen. De Times Square officiële website heeft een live webcast, met mobiele streaming ook beschikbaar op NewYearsEve.nyc en TimesSquareBall.net . Je kunt ook kijken op sociale media via hun Facebook en Twitter Pagina's.