Hoe Game Of Thrones te kijken zonder HBO: kijkgids — 2021

Foto: met dank aan HBO. Onze wacht is bijna afgelopen. Aanstaande zondag 14 april, HBO's Game of Thrones is terug met seizoen 8 - het laatste hoofdstuk van een negenjarige saga. En met slechts zes afleveringen in dit seizoen, wil je er zeker van zijn dat je geen enkele mist, zodat je spoilers kunt vermijden. Seizoen 8 zal zeker een aantal van de losse eindjes aan elkaar knopen die velen van ons zich hebben afgevraagd sinds de finale van seizoen 7 in 2017, en één ding is zeker: als vuur en ijs eindelijk met elkaar botsen, is er zeker geen gebrek aan actie. De première wordt uitgezonden op HBO Sunday, maar zal ook elders op internet gestreamd kunnen worden, samen met alle toekomstige afleveringen van het seizoen. De laatste aflevering, de 80 minuten durende finale die ons zeker naar onze kernen zal schudden, wordt uitgezonden op zondag 19 mei.AdvertentieTerwijl de nacht aanbreekt en je je voorbereidt op het begin van je binge watch, zijn er een paar verschillende opties om op de hoogte te blijven van alle actie in Westeros. Verderop bekijken we enkele streamingopties en geven we aan hoeveel ze kosten en wat hun voordelen zijn.

1. HBO op Hulu: $ 14,99 extra / maandHulu biedt een HBO-add-on voor een extra $ 14,99 per maand. Hiermee krijgt u toegang tot enkele van de meest populaire tv-programma's en films van dit moment, waaronder natuurlijk Game of Thrones.

Zodra u zich heeft aangemeld, kunt u naar het Game of Thrones detailpagina, waar u elke aflevering vanaf het begin kunt bekijken. Zodra het nieuwe seizoen begint, kun je nieuwe afleveringen live bekijken, ongeacht of je een Hulu Live TV-abonnement hebt of niet.

2. HBO Nu: $ 14,99 / maandIn voorgaande seizoenen Game of Thrones

brak piraterijrecords omdat HBO het buitengewoon moeilijk maakte om de show te bekijken als je geen kabelabonnement had. Gelukkig biedt HBO nu HBO Now aan. Met de app kun je afstemmen om te kijken Game of Thrones leef elke zondag en haal ook de vorige seizoenen in. Om u aan te melden, gaat u naar HBO's website en abonneer je op HBO Now. Het kost $ 14,99 per maand en biedt een gratis proefperiode van een week.

3. HBO Go: gratis bij een tv-abonnement

Als u al een HBO-abonnee bent, via uw kabelnetwerk of een ander abonnement, en in de VS woont, kunt u kijken Game of Thrones

en andere HBO-shows door in te loggen op het HBO Go-app op elk apparaat.

4. HBO Amazon Prime: $ 14,99 / maandAls je al een Amazon Prime gebruiker, heb je de mogelijkheid om een ​​HBO-abonnement toe te voegen aan je Prime Video voor $ 14,99 per maand. Prime heeft een betere video-interface dan andere opties, waaronder HBO Now, dus als je de keuze hebt, is dit misschien de betere gok.