Hoe Super Bowl 2020 te kijken: tv-kanaal, livestream — 2021

Foto: Khaled Desouki / AFP / Getty Images. Het vieren van zijn 54ste jaar, de grootste dag in het professionele voetbal, virale advertentiecampagnes en het eten van eindeloze mozzarella-sticks is hier. De San Francisco 49ers zullen het opnemen tegen de Kansas City Chiefs in Super Bowl LIV. Er zijn zoveel redenen om dit jaar enthousiast te zijn over de Super Bowl. De muzikale line-up is super sterk. Demi Lovato zingt het volkslied om de wedstrijd te beginnen. Als Lovato's vertolking van het volkslied zoiets is als haar optreden tijdens de Grammy's van dit jaar, zullen de tranen die tijdens de Super Bowl worden vergoten niets met het spel te maken hebben. Jennifer Lopez en Shakira zijn co-headliner van de rustshow en we zijn ervan overtuigd dat niets ons daarop zal voorbereiden. Beide artiesten zijn behoorlijk geheimzinnig geweest over wat ze van hun optreden konden verwachten, maar Lopez 'Instagram-feed laat ons denken dat we veel sprankeling mogen verwachten. Bovendien nemen de 49ers de eerste openlijk homoseksuele en eerste vrouwelijke coach mee naar de Super Bowl. Katie Sowers is de eerste openlijk homo-coach in de geschiedenis van de NFL en is pas de tweede vrouw die ooit een van de teams coacht, de eerste die naar de Super Bowl ging. Juich voor welk team je ook wilt, Super Bowl 2020 gaat over vrouwen.AdvertentieOf je nu een groep vrienden host, compleet met chili, snacks en veel opgewonden geschreeuw (uiteraard voor de rustshow) of je houdt de dingen een beetje rustiger en kijkt alleen, er zijn ongeveer evenveel manieren om te zien hoe er spelers op het veld zijn. Hier is hoe bekijk de beste momenten van de Super Bowl , van de wedstrijd tot de rustshow tot de commercials.

Wanneer is de Super Bowl?De Super Bowl is op zondag 2 februari om 18.30 uur. ET.

Op welk kanaal is de Super Bowl?De Super Bowl wordt landelijk uitgezonden op Fox.

Waar kan ik de Super Bowl livestreamen?

Als je van plan bent de game te streamen, heb je geluk. Er zijn zoveel manieren om te kijken. Je kunt de Super Bowl streamen met de Fox Sports- of Fox Now-apps op Apple TV, Roku en Amazon Fire. De game zal ook beschikbaar zijn op Hulu met Live TV, YouTube TV, DirecTV Now, Sling TV, PlayStation Vue, AT&T TV Now en FuboTV.

Hoe laat begint de halftime-show?De eerste helft van de wedstrijd duurt ongeveer 90 minuten, maar aangezien de Super Bowl niet alleen de grootste tijd van het jaar is voor voetbal maar ook voor commercials, zou de rustshow ergens tussen 20.00 uur moeten beginnen. en 20:15 uur ET.