Jennifer Lopez Net Worth 2020: geld verdiend op 50-jarige leeftijd — 2021

Foto: Jon Kopaloff / WireImage. Jennifer Lopez draagt ​​veel hoeden. Danseres, zangeres, koningin van de rom-com, jury van tv-talentenjacht, schoonheidspictogram, moeder van een tweeling, bae to A-Rod, wellness-influencer. De lijst gaat verder. En deze zondag is ze headliner van de Super Bowl halftime-show met niemand minder dan Shakira. Volgens Forbes , J.Lo verdiende vorig jaar meer dan $ 43 miljoen alleen. En hieronder breken we de vruchtbare carrière van de Bronx-superster af en het grote geld dat ze onderweg terecht heeft binnengehaald. Jennifer Lopez kreeg haar start als danseres In levende kleur

in 1991, voordat hij aan de slag ging als een back-updanseres voor Janet Jackson - die ze snel parlayde in een acteercarrière. Voor haar doorbraak in de hoofdrol in 1997 Selena , ze verdiende naar verluidt $ 1 miljoen , waarna ze de best betaalde Latina-actrice in de geschiedenis van Hollywood met haar rol in Uit het zicht.

De tientallen films waarin ze speelde, van De huwelijksplanner naar Het back-upplan

tot vorig jaar Tweede Akte , hebben helemaal naar verluidt een brutowinst van bijna $ 3 miljard .AdvertentieHaar muziekcarrière kwam tegelijk met haar acteercarrière van de grond met de release van haar eerste album in 1999, Op de 6 , die ging platina binnen enkele weken na zijn debuut . Haar tweede album, J.Lo , raakte nummer één in de hitlijsten en sindsdien heeft ze nog zes studioalbums uitgebracht. In 2018 had ze verkocht 80 miljoen platen wereldwijd en 40 miljoen albums . Ze is ook de eerste vrouw die zowel een nummer één album als een film heeft - J.Lo en The Wedding Planner - in dezelfde week . En haar tours zijn een heel ander verhaal. In totaal heeft ze naar verluidt ongeveer verdiend $ 80 miljoen voor haar vijf tours in de laatste twee decennia. Voor haar Dance Again World Tour in 2012 heeft ze verdiende naar verluidt meer dan $ 50 miljoen . En in 2018 voltooide ze haar residentie met 120 voorstellingen in Las Vegas in het Zappos Theatre, dat een brutowinst van meer dan $ 100 miljoen in twee jaar . Lopez is ook geen onbekende op het kleine scherm, omdat hij als rechter heeft gediend Amerikaans idool voor vijf seizoenen. Voor haar eerste seizoen verdiende ze $ 12 miljoen, en haar salaris groeide tot $ 20 miljoen voor haar tweede. En nu dient ze als rechter en uitvoerend producent op Wereld van dans. Ze speelde ook in NBC's Tinten blauw van 2016 tot 2018. Lopez, ooit de Renaissance-vrouw, is ook een ondernemer. Ze heeft een kledinglijn bij Kohl's, a make-upcollectie met Inglot, en een schoenenlijn met Giuseppe Zanotti, plus meer dan 20 geuren (haar parfumimperium, terug in 2012, genereerde naar verluidt meer dan $ 100 miljoen per jaar aan verkopen, samen met een $ 5 miljoen licentiekosten voor Lopez ).Advertentie Zoals het liedje gaat, had ze een beetje en nu heeft ze zeker veel. Afgelopen februari kochten Lopez en Rodriguez een Strandhuis in Malibu voor $ 6,6 miljoen , een maand nadat ze hun Park Avenue NYC-appartement voor $ 17,5 miljoen . Eerder woonde Lopez in een NoMad-penthouse, dat ze noteerde in 2017 voor $ 27 miljoen . Al met al, Celebrity Net Worth-waarden J.Lo voor $ 400 miljoen . Gerelateerde inhoud: