Kim Kardashian bevalt van Kylie Jenner in nieuwe video — 2021

Foto: David Crotty / Patrick McMullan / Getty Images. Net toen je dacht dat je alles had gezien, komt de West-Kardashian-Jenner-clan opnieuw om je ongelijk te bewijzen. Deze keer is het een uitgelekte Kanye West-videoclip waarin Kim Kardashian bevalt van haar jongere zus, Kylie Jenner. West's video voor zijn lied ' Voel me , 'met Tyga, werd drie jaar geleden gemaakt, maar zag pas onlangs het levenslicht. En een paar scènes hebben internet een beetje - nou ja, - verward en onrustig .AdvertentieHet beeld speelt zich af in een blauwzwarte onweersbui, en monstertrucks zoemen en springen door de storm terwijl de reusachtige, ondergoed en hakken geklede Jenner en Kardashian (denk aan Wachters 's Dr. Manhattan zonder de blauwe huid) rondlopen. De regisseur van de video, Eli Russell Linnetz, die ook de provocerende 'Famous' en 'Fade' video's van West leidde, vertelde E! Nieuws

dat ja, je ziet het niet verkeerd. Aan het einde van de video is dat in feite Jenner die uit een gevleugelde Kardashian stapt ' s vagina. Linnetz zei dat het de aard van Kylie's roem symboliseert. '... De metaforische betekenis is dat er geen Kylie zou zijn zonder Kim,' zei hij.
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) op 2 september 2020 om 9:57 uur PDT

Kardashian was de eerste van haar broers en zussen die eerder een publieke figuur werd Op de hoogte blijven van de Kardashians werd voor het eerst uitgezonden in 2007. Ze was bekend vanwege haar vriendschap met Paris Hilton, en later vanwege een gelekte sekstape met haar ex-vriend, zangeres Ray J. Het duurde even voordat haar jongere zus Jenner bekend werd in haar hebben gelijk, maar heeft nu succes gevonden met haar succesvolle make-uplijn, Kylie Cosmetics. Voordat ze dateerde met haar ex Travis Scott, de rapper met wie ze een dochter heeft, Stormi Webster, ging Jenner uit met Tyga, wat volgens Linnetz de reden is dat de video niet uitkwam. 'De video is gedurende vijf maanden opgenomen, maar is nooit uitgebracht omdat Kylie en Tyga uit elkaar zijn gegaan', zei hij. De video is echt veel om je hoofd rond te wikkelen, maar wat velen misschien denken dat een wild uitgangspunt is, verzekert Linnetz dat het allemaal doordrenkt is van zware symboliek: 'the visual smashing of American iconography, man made machines battles door man-made women - a battle van machines in een futuristische, mysterieuze magische arena. ' Ik vraag me gewoon af hoe Kris Jenner, de echte matriarch van het gezin, erover denkt buitengesloten te worden.