Miranda Lambert Echtgenoot Shade Blake Shelton CMA — 2021

Foto: John Shearer / Getty Images. Zangeres Miranda Lambert en politieagent-echtgenoot Brendan McLoughlin leken niet te genieten van Blake Shelton’s 'God’s Country' bij de Country Music Association Awards, volgens een bron voor Ons wekelijks .
'Iedereen stond op om te klappen voor Blake aan het einde van zijn optreden, behalve Miranda Lambert en haar man,' de Ons wekelijks

vermeende bron. 'Tijdens de reclamepauze verlieten ze allebei hun stoel.'
Mocht dit waar zijn, dan is er geen manier om het te weten waarom Lambert en McLoughlin klapten niet voor Lamberts voormalige echtgenoot. Het trok echter wenkbrauwen op toen de countryzangers - die in 2011 trouwden na een zesjarige relatie en in 2015 scheidden - schijnbaar een omstreden breuk hadden. Beide partijen beschuldigde de ander naar verluidt van bedrog , volgens TMZ, en sommige fans geloofden dat Shelton zijn ex-vrouw in 2018 in de schaduw had gesteld op Twitter nadat geruchten de ronde deden dat ze vals speelde tegen toenmalige vriend Anderson East.AdvertentieTen tijde van hun scheiding in 2015 maakten Lambert en Shelton een gezamenlijke verklaring waarin ze het publiek vroegen om buiten hun zaken te blijven.
'Dit is niet de toekomst die we voor ogen hadden en het is met een bezwaard hart dat we afzonderlijk verder gaan. We zijn echte mensen, met echte levens, met echte familie, vrienden en collega's. Daarom vragen we vriendelijk om privacy en medeleven met betrekking tot deze zeer persoonlijke kwestie, ”zei het voormalige echtpaar.
Lambert ontmoette McLoughlin - een politieagent die op Times Square werkt - in november 2018, toen ze verscheen Goedemorgen Amerika

. (Leuk weetje: McLoughlin komt ook prominent voor in Het Instagram-verhaal van drukke Philipps als 'hot cop'. ) Ze trouwen slechts enkele maanden later , in februari 2019.
Wat betreft Shelton, hij gaat uit met de zijne Stem co-ster Gwen Stefani sinds 2015. Onlangs riep hij Stefani uit tijdens de People’s Choice Awards, en vertelde hij het publiek dat hij 'dol is op (haar)'.
'Zij en ik kunnen op papier niet meer van elkaar verschillen,' zei Shelton in een 2017 interview met Mensen

van zijn vriendin. 'Maar in het leven heeft niets ooit beter gewerkt voor mij.'
Janedarin nam contact op met Shelton en Lambert voor commentaar.