Nicki Minaj bevalt van haar eerste kind — 2021

Als je het geluid van Barbz 'over de hele wereld eenstemmig hoort schreeuwen, is dat omdat vandaag een vooral speciale dag - Nicki Minaj is bevallen van haar eerste kind . Een bron die dicht bij de rapper staat Mensen

dat Baby Minaj op 30 september werd geboren in een ziekenhuis in Los Angeles, slechts enkele maanden nadat Minaj het internet had verbroken met een merkgebonden zwangerschapsaankondiging. Gekleed in kleurrijke pruiken en couture-mode, liet de muzikant opgewonden foto's vallen van haar zwangerschapsfotoshoot op haar Instagram-account , haar fans en vrienden verbluffend.Advertentie'#Preggers', ondertitelde ze de afbeeldingen, terwijl miljoenen massaal naar haar opmerkingen kwamen om hun felicitaties te delen.
Bekijk dit bericht op Instagram

#Preggers

Een bericht gedeeld door Barbie (@nickiminaj) op 20 juli 2020 om 7:21 uur PDT

Baby Minaj is de eerste voor de rapper en haar middelbare schoolliefde Kenneth Petty, met wie ze afgelopen oktober in het geheim trouwde. Minaj heeft al sinds haar begindagen in de muziekindustrie aan familie gedacht, waarbij de rapper liet doorschemeren dat het krijgen van een paar baby's altijd deel uitmaakte van haar grote plan. 'Tegen (mijn) vijfde album ben ik door het gangpad gelopen', plaagde Minaj in gesprek met Complex in 2014. 'En ik zal in ieder geval baby nummer één zijn, mogelijk baby nummer twee. En hebben $ 500 miljoen . ' Niemand is gelukkiger voor Minaj dan haar stans; Tenslotte noemt Minaj de Barbz al jaren haar 'zonen', dus Baby Minaj is eigenlijk al familie. Fans over de hele wereld sturen liefde, licht en memes naar hun favoriet bij het horen van de belangrijkste ontwikkeling in haar persoonlijke leven.