Nikki & Brie Bella Twins hebben zoons gebaard, een dag apart — 2021

Foto: gotpap / Bauer-Griffin / GC-afbeeldingen. Nikki en Brie Bella hebben hun hele leven een jumelage gehad, dus waarom zouden ze hun zwangerschappen niet op elkaar afstemmen? Na de aankondiging dat beide in januari zwanger waren en dat hun vervaldatums minder dan twee weken uit elkaar lagen, de eerste Wwe diva's zijn allebei binnen een dag na elkaar bevallen. Nikki Bella en haar verloofde Artem Chigvintsev verwelkomden hun eerste kind op 31 juli. Het stel ontmoette elkaar voor het eerst op Dansen met de sterren

en verloofde zich in november 2019 in Frankrijk (in feite dezelfde reis, waar Brie Bella voor het eerst zwangerschapssymptomen voelde). De tweeling en sterren van IS! serie Totaal prima

hebben sindsdien fans op de hoogte gehouden van hun zwangerschapsreizen door foto's en updates op sociale media en via hun podcast en YouTube-kanaal te plaatsen. Dit was inclusief een korte 'hartschrik' waarin de doktoren van Bella en Chigvinstev zich zorgen maakten dat er iets mis was met het hart van hun ongeboren baby. Sindsdien hebben ze gedeeld dat hun kind gezond is.Advertentie31-7-2020 Onze babyjongen is hier en we zouden niet GELUKKIGER kunnen zijn en meer in LIEFDE! Iedereen is veilig en gezond ', schreef Nikki Bella Instagram , naast een foto waarop ze de kleine hand van haar zoon vasthoudt.
Bekijk dit bericht op Instagram

31-7-2020 Onze babyjongen is hier en we zouden niet GELUKKIGER kunnen zijn en meer in LIEFDE! Iedereen is veilig en gezond.

Een bericht gedeeld door Nikki Bella (@thenikkibella) op 2 augustus 2020 om 13:36 uur PDT

Brie Bella en haar man Daniel Bryan van zes jaar verwelkomden een zoon de volgende dag, op 1 augustus. Dit is het tweede kind van het stel, samen met hun driejarige dochter Birdie Joe, en Brie Bella vertelde de mensen dat zij en Bryan hadden zeven of acht maanden geprobeerd (voor een ander kind) voordat ze eindelijk zwanger werd. Het competitieve worstelaarskoppel deelden beiden in het laatste seizoen van Totaal prima dat ze het geslacht van hun kind tot de geboorte wilden verrassen. 'Het is een JONGEN !!! 8-1-2020, 'schreef Brie Bella Instagram , naast een foto die lijkt op die van haar zus, waarop het paar de hand van hun pasgeborene vasthoudt.
Bekijk dit bericht op Instagram

Het is een jongen!!! 8-1-2020 We zijn overweldigd door vreugde en iedereen is gezond !!!

Een bericht gedeeld door Brie Bella (@thebriebella) op 2 augustus 2020 om 11:40 uur PDT

Deze zussen lijken allemaal overweldigd te zijn door het feit dat ze gezonde kinderen hebben gebaard, maar het moet ook fijn zijn om te weten dat ze elkaar als vrije oppas hebben.