November 2019 maandelijkse horoscoop door sterrenbeeld — 2021


We zijn klaar om buiten de gebaande paden te gaan denken als het gaat om materiële zaken op 1 november, wanneer heerser liefde en schoonheid Venus de avontuurlijke Boogschutter betreedt. Het zou een uitdaging kunnen zijn om op 5 november met gezagsdragers om te gaan, terwijl vurige Mars het tegen het transformerende Pluto vormt. Deze transit zal onze ambities aanwakkeren, dus wees voorbereid op mogelijke tegenstand voordat u verder gaat. Voed je gevoelige kant op 8 november wanneer praktische Saturnus sextielen intuïtief Neptunus zijn. Dit is een mooie dag om te investeren in innerlijke groei, en even een pauze te nemen van social media.
Voltooi een doel op 12 november, wanneer de maan vol was in de hardwerkende Stier. Dit is een geweldige kans om terug te blikken op je prestaties en dankbaar te zijn voor wat je hebt gemaakt. We zijn klaar om opnieuw verbinding te maken vanaf 20 november, wanneer communicatieleider Mercurius direct in Schorpioen beweegt. De boodschapperplaneet bevindt zich nog in zijn tweede schaduwfase tot 7 december - sta jezelf toe geduldig te zijn tijdens deze periode. We zijn gezegend met een positieve nieuwe houding vanaf 22 november, wanneer de zon overgaat in avontuurlijke Boogschutter. Daag jezelf uit om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe plaatsen te verkennen tijdens deze gelukkige doorreis. Heethoofdige Mars verzet zich op 24 november tegen het chaotische Uranus, waardoor we gemakkelijk uithalen. Kijk hoe u op anderen reageert tijdens deze explosieve transit. Laat de dingen niet aan het toeval over op 26 november. Een nieuwe maan in Boogschutter arriveert om 10:05 uur EST, wat ons inspireert gewoontes aan te nemen die ons zullen helpen slagen.
Heb je het gevoel dat je een realitycheck hebt gekregen? Kijk terug naar hoe je ervoor hebt gekozen om jezelf op één lijn te brengen wanneer Neptunus, de planeet van illusies en dromen, direct beweegt op 27 november. Reik opnieuw in je verbeelding terwijl Neptunus verder gaat.