The Politician Netflix Seizoen 2 Alle afleveringen uitgelegd — 2021

Foto: met dank aan Netflix. De politieke stijging is echt. Na een rampzalige ambtstermijn als klassenpresident met niet één, maar twee pogingen tot vergiftiging, is Payton Hobart (Ben Platt) terug en op zoek naar verlossing in De politicus seizoen 2. Hij is kandidaat voor de senaat van de staat New York tegen Dede Standish (Judith Light), een carrièrepoliticus, die haar zinnen heeft gezet op het Witte Huis. Ze vindt haar verwende wedstrijd voor rijke kinderen, die campagne voert voor één enkel onderwerp, niet zo hoog. (Spoiler: het is een goed probleem.) Serieus, hij woont nog steeds in zijn NYU-studentenhuis. Ze hebben echter misschien meer gemeen dan ze zou willen toegeven. Het eindspel van Payton is tenslotte hetzelfde als het hare en met elk nieuw seizoen komt hij steeds dichter bij zijn POTUS-dromen. In zijn gedachten is Dede slechts bijkomende schade, maar zijn carrière kan voorbij zijn voordat hij begint als hij niet uit de weg gaat.
AdvertentieIn seizoen 2 worstelt Payton om zijn authentieke zelf te vinden, maar de Saint Sebastian-bende is terug om te helpen. Payton zweert dat hij nu een schone kandidaat is, maar dat betekent niet dat hij niet vies zal spelen. Om in Albany plaats te nemen, moet hij in de modder. Hij zal vaker moeten bedriegen, liegen en het woord 'throuple' moeten zeggen dan hij kan tellen. Serieus, polyamoreuze romances zijn een belangrijk plotpunt dit seizoen. Eerlijk gezegd zouden we niets minder verwachten van het hilarische exces dat het Ryan Murphy Cinematic Universe, ook bekend als de RMCU, is.
Hopelijk kunnen we in de onderstaande samenvattingen helpen om alle wendingen en bochten dit seizoen te begrijpen. Ten slotte, een winnende strategie voor steenpapier is niet zo gemakkelijk te begrijpen als men zou denken.

Aflevering 1: 'New York State Of Mind'Foto: met dank aan Netflix. De indrukwekkende kraanvogel van New York komt terecht op een poster van 'Hobart For State Senate'. Omringd door bekende middelbare schoolgezichten, rent Payton (Ben Platt) nu om het 27th District in Albany te vertegenwoordigen. Helaas blijkt uit de peilingen dat zijn kiezers denken dat hij misschien te onervaren is om hen te dienen. Wat hij dient is een links

in die zwarte coltrui. Sommige dingen veranderen echt nooit. Zijn adviseur James Sullivan (Theo Germaine) is nog steeds de drager van slecht opiniepeilingsnieuws. Zijn andere campagneleider McAfee (Laura Dreyfuss) is nog steeds bezig met het splijten van haren, dit keer tussen 'onbesliste' kiezers en kiezers zonder mening. En Astrid Sloan (Lucy Boynton), nou, ze ziet er nog steeds onaangedaan uit over wat Payton ook doet, wat blijkbaar zo blij is dat hij 'de helft van ons campagnebudget aan handdesinfecterend middel' heeft uitgegeven - een grap die nu gewoon anders slaat.
AdvertentieTerwijl Payton zich zorgen maakt over hoe hij mensen op hem kan laten stemmen, formuleert Astrid het in de simpelste bewoordingen: 'Het draait allemaal om de opkomst.' Ze hebben slechts een paar honderd mensen nodig die enthousiast genoeg zijn om op hem te stemmen, zodat hij carrièrepoliticus Dede Standish (Judith Light) kan ontslaan. Het is simpel, zegt Astrid, bel een paar keer en je kunt winnen.
James is niet echt geïnteresseerd in het plan van Astrid, dat is echt een goed plan. Hij wil dat Payton vies speelt en onthult dat Dede deel uitmaakt van een throuple. Het is tenslotte het kleine stukje dat ons heeft gebracht waar we nu zijn. Zonder dat Astrid die drievoudige kus opmerkte, zou Payton hem nog steeds in de maling nemen. Maar hij weigert. Voor hem gaat dat nucleair en niemand kijkt vriendelijk naar degene die de bom laat vallen. 'Ik ben de kandidaat voor ideeën', zegt hij. Toch gelooft James dat dit het enige idee is dat Payton ervan weerhoudt te verliezen. Wat hij echter zou kunnen verliezen, is Astrid.
Voorlopig is ze nog steeds de best geklede koffieloper (kijk eens naar die cheetah-printjas met die hemelsblauwe panty!), Gevolgd door Bette Midlers Hadassah Gold, de stafchef van Dede. Hadassah duikt op bij Astrid's SoulCycle-klas en in het productiepad totdat ze haar eindelijk vraagt ​​om te lunchen, waar Astrid klaagt over hoe weinig ze naar haar luisteren. En nogmaals, ik kan dit niet genoeg benadrukken, waarschijnlijk wel. Hadassah lijkt haar pijn te begrijpen en noemt deze stille behandeling 'vrouw zijn'.
Naar wie het team van Payton luistert, is hun voormalige Saint Sebastian-klasgenoot Andrew (Ryan J.Haddad), een naam als Cher, die op het kantoor van de kandidaat verschijnt om te praten over de getaltheorie en zijn obsessie met Infinity, Payton's oude running mate, gespeeld door Zoey Deutch. Maar eigenlijk wil hij zich onofficieel aansluiten bij de campagne van Payton. Grappig genoeg wil Hadassah dat Astrid zich aansluit bij de campagne van Dede, maar ook op onofficiële basis. Beiden proberen de campagne van de tegenstander te infiltreren. Tot zover een schone race.
AdvertentieNadat die pepsi's zijn geopend (ik moet dol zijn op die zoete productplaatsing!), Maken ze hun plannen. Terwijl Andrew dit gewoon doet om een ​​date te krijgen met Infinity, hoopt Hadassah Astrid te verleiden door een rechte lijn te trekken van haar giftige relatie met Payton naar haar megalomane vader, die ze naar de gevangenis had gestuurd. Ze is meedogenloos.
Dat werkt niet, dus laat Hadassah haar atoombom vallen en vertelt Astrid dat zij, en niet Payton, de middelbare schoolverkiezingen heeft gewonnen. 'De directeur heeft het me verteld. Ze hebben de stembiljetten geteld ”, vertelt ze haar. 'Jij hebt gewonnen.' In theorie zou zij het tegen Dede moeten zijn. 'Ik bedoel, nee,' zegt Hadassah lachend. 'Het zou niet moeten. Dat zou te gek zijn. Maar nog steeds.' Astrid loopt geschokt terug. 'Je bent beroofd,' zegt Hadassah, terwijl hij weer een gevecht in seizoen 2 opzet, Astrid vs. Payton: Part Deux.
'Weet Payton dat hij verloor?' Vraagt ​​Astrid. We weten al dat hij dat doet, wat de beweringen van Payton 'Ik voer een schone campagne' nogal lachwekkend maakt. Wetende dat hij het wist, zegt Astrid dat ze erover zal nadenken. James en McAfee denken niet eens na en gaan akkoord met de voorwaarden van Andrew.
We zien Dede voor het eerst tijdens het 92Y-debat over Payton, een verfrissende 'single issue candidate'. Haar vermogen om hem beleefd te complimenteren is echt iets. Het gesprek verliest zijn beleefdheid als Dede twijfelt aan zijn geschiktheid, aangezien hij pas een inwoner van New York is geweest voor zijn driejarige verblijf op NYU. Hij zweert echter dat hij sinds 14 jaar legaal in New York woont dankzij het huis van zijn familie in de Hamptons. Dit versnapering maakt hem zeker geen man van het volk, waardoor zijn beweringen dat ze geen contact heeft met het publiek moeilijker te verkopen zijn. Wat wel duidelijk is, is dat dit hele politieke campagnedoe niet zo eenvoudig is als het ooit was voor Payton, die lang niet zo zelfverzekerd is als in zijn tienerjaren. Maar dat pittige kind heeft nog wat ruzie. Zijn opmerking dat de wereld kandidaten nodig heeft die gericht zijn op klimaatverandering en die over 20 jaar niet dood zullen zijn, voelt als politieke advertentie waardig.
AdvertentieToch is het probleem, zoals Dede graag opmerkt, zijn plan voor klimaatverandering biljoenen dollars zal kosten. 'Dat zijn duizenden miljarden dollars', zegt Dede. In feite zegt ze hem dat hij het moet bewaren voor Californië, waar zijn moeder Georgina (Gwyneth Paltrow) loopt. Ze roept hem ook op omdat hij niet wist dat ze een factuur voor schone energie heeft ondertekend die de belastingbetaler geen dubbeltje extra heeft gekost. Misschien slaat Payton echt boven zijn gewicht uit.
Hij is het daarmee eens en zegt tegen zijn vriendin en ijscoupe-venter Alice (Julia Schlaepfer) dat hij het throuple had moeten opvoeden. Ze is meer geïnteresseerd in een voorstel, dat pas zal gebeuren als deze campagne voorbij is. Ze is ook geïnteresseerd in de cijfers van de peilingen, met name de cijfers die ze heeft samengesteld, waaruit blijkt dat zijn ideeën over klimaatverandering het goed doen met nieuwe, jonge kiezers. Weet je, dezelfde waar Astrid zei dat ze zich op moesten concentreren. Hij gelooft niet dat ze eruit zullen komen, aangezien ze de 'witte walvis van de politiek' zijn. Jonge kiezers praten allemaal, geen actie, wat betekent dat, zo goed als de plannen van Alice en Astrid zijn, hij er zelf een heeft. Hij zal Georgina ertoe brengen om uit haar race te stappen.
Dus hoe kwam Georgina in de politiek, vraagt ​​u zich af? Nou, tijdens een reis naar Bhutan verwijderde de nu gescheiden en straatarme Georgina afval uit het spijsverteringskanaal van dolfijnen naast Infinity, die nu 'stilletjes gepassioneerd is over het milieu.' Zozeer dacht Infinity erover om haar achternaam te veranderen in 'Degrees' om meer aandacht te besteden aan stijgende uitzendkrachten. Toen ze thuiskwam, ontmoette Georgina een erfgename van een miljonair die geobsedeerd was door de Game of Thrones finale die haar aanmoedigde om zich kandidaat te stellen voor gouverneur op het platform voor klimaatverandering. Geen verrassing, uit de peilingen bleek dat Georgina bij iedereen geliefd was. En met onbeperkte middelen begon ze 'alle politieke zuurstof van Hobart op te zuigen', aldus Alice.
AdvertentieWe begrijpen waarom Georgina na het zien debatteren met de andere gouverneurskandidaten. In reactie op het plan van een blanke mannelijke kandidaat om belastingvoordelen te geven aan de rijken, zegt ze eenvoudigweg dat ze niet zal reageren omdat 'hij een engerd is en zijn poll-cijfers weerspiegelen dat.' Haar oproep tot kiezers om “een boom te knuffelen” klinkt volkomen Goop-tastisch. Ze is de Marianne Williamson van deze gouverneursrace, maar ze heeft een reële kans om te winnen. Zelfs nadat ze zegt dat Californië zich van de Unie moet afscheiden en een eigen onafhankelijk land moet worden. Misschien heeft ze mensen met die scheidingsanalogie die Texas, West Virginia en Alabama in lamme exen verandert. Hoewel die hashtag #letsgetthecaloutofhere misschien iets te lang is.
Dat is de reden waarom Payton Georgina vraagt ​​om haar campagne te beëindigen, niet goed valt. 'Je zult helderder moeten schijnen', zegt ze tegen hem. 'Vraag me niet om te dimmen.' Naai dat op een kussen en leg het op Paytons slaapzaal, want hij kan echt niet anders dan de glans van alle anderen dimmen. (Hallo, Alice!) Haar suggestie? Hij zou moeten proberen zichzelf te zijn, wat moeilijk is, omdat hij altijd een stuk klei is geweest dat is gevormd naar zijn kiezers. Nu is het tijd om een ​​mal te vinden die authentiek aanvoelt voor hem en voor alle anderen. 'Mensen geloven je niet omdat je je niet gelooft', zegt ze.
Payton begint te denken dat hij hier niet goed in is. Dat hij een vals gevoel van vertrouwen had dankzij zijn sjieke opvoeding. Eerlijk gezegd geloof ik dat, maar Georgina gelooft dat hij gewoon zijn authentieke zelf moet zijn en ik ben benieuwd wie dat is. Voorlopig speelt Andrew de campagne van Dede door te beweren dat ze hem 'anders hielden' vanwege zijn hersenverlamming en dat hun gangen niet voldoen aan de ADA-voorschriften. Uiteindelijk helpt hij de receptionist om de goedkeuring van Hadassa te krijgen. Zoals we vorig seizoen hebben geleerd, loopt dit campagneteam achter op de tijd, wat de IT-vaardigheden van Andrew tot een echt pluspunt maakt voor dit prima, boomer-team.
AdvertentieMaar net zoals Andrew de campagne van Dede infiltreert, stemt Astrid ermee in om de mol van Hadassah te zijn. De voorwaarde is dat Hadassah haar campagne moet leiden wanneer ze zich kandidaat stelt. Als ze het ermee eens is, brengt Astrid het throuple naar voren. 'Payton weet het, dus daar moet je op ingaan.' Dede is druk bezig de zorgen van de Beto O'Rourke-achtige Tino ( Ouderschap

'S Sam Jaeger) dat Payton slechts tien punten achter haar staat. Dat schrijft ze op aan opgewonden jonge kiezers die niet echt naar de stembus zullen gaan. Maar de junior senator uit Texas dringt erop aan dat dit kleine stukje van de electorale taart steeds groter wordt, zodat niemand op zijn lauweren kan rusten, of in dit geval de peilingen. Vooral als je in een throuple zit, iets wat Hadassah niet wist totdat Astrid het haar vertelde. Ze lijkt meer van streek dat Dede het haar niet heeft verteld dan het feit dat haar kandidaat een driemansrelatie heeft met haar man Marcus (Joe Morton) en William (Teddy Sears). 'Wat? Wat? Heb je twee queensize bedden tegen elkaar geschoven en elkaar elke nacht in een daisy chain vastgeketend om te slapen? ' Hadassa zegt. Hoewel Dede gelooft dat het beheersbaar is, is Haddasah het daar niet zo beleefd mee oneens. “Doodslag met voertuigen is beheersbaar. Dit ... is batshit! ' Ontkennen, ontkennen, ontkennen is het plan van Dede sinds het klinkt zo absurd als Pizzagate , welke had Hadassa haar moeten vertellen hoe dat eindigde of moet ik?
Volgens Dede is de echte reden dat niemand de beweringen van het drietal zal geloven, dat een vrouw ouder dan 40 die seksuele verlangens heeft, iets is dat de meeste kiezers vergezocht lijkt. Bovendien komen ze hier al tien jaar mee weg, als ze geen bewijs hebben, maken ze zich niet al te veel zorgen. Het is eigenlijk gewoon het woord van Astrid tegen dat van hen. Dat is niet goed genoeg voor Hadassah, die Dede vraagt ​​te kiezen tussen haar of William. Hadassah is klaar om William weg te jagen als Dede haar vertelt dat zij degene is die moet vertrekken. Maar op het moment dat ze Tino ter sprake brengt, die Dede niet zal kiezen als VP als ze een polyamoreuze relatie heeft, vertrekt William, die haar politieke carrière verkiest boven zijn eigen gevoelens.
AdvertentieTerug in New York probeert Payton zijn meest authentieke zelf te zijn tijdens de klimaatveranderingsrally van Infinity, waarbij hij de ouderen najaagt die niet de generatiestrijd van klimaatverandering aangaan. Zijn dystopische zorgen voor de toekomst resoneren met de jonge demonstranten. Hij gaat viraal en ik kan het niet helpen dat ik een beetje boos ben over deze Astrid-uitwissing! Maar Dede is misschien nog bozer als hij ziet dat Tino met Georgina aan het praten is voor zijn VP. Tenminste, als zij en Marcus zich niet herenigden met William achter Hadassahs rug. Zo. Veel. Backstabbing.
Andrew is weer bezig met het maken van bewegingen, Dede's kantoor en huis lastig gevallen met kleine zwaaiende kattenzenders. Payton wil er geen deel van uitmaken, hoewel Andrew, net als wij allemaal, wil dat hij stopt met doen alsof hij een goodie-goodie is. Wat hij leerde is dat het throuple niet echt uit elkaar is en Dede op de shortlist voor VP staat. Payton komt binnen net nadat Andrew het nieuws heeft onthuld. Schroef goed, blijkbaar.
Dus wie is Payton? Het is de vraag die hij zichzelf altijd stelt. Nu vraagt ​​hij het aan de geest van River (David Corenswet) die denkt dat de poll-cijfers de echte barometer zijn van wie hij is. Hij is door en door een politicus die goed wil doen en wanneer hij wint, is hij zijn ware zelf. River dwingt hem om de wereld niet langer als binair te zien, wat Payton toegeeft niet veel op hem lijkt. Nou, dat komt omdat hij het niet is, hij is tenslotte dood. Dit is slechts de stem in Paytons hoofd die hem nu wil overtuigen dat slecht zijn goed zal zijn voor zijn campagne. Raad eens wie er nu ineens bereid is om vies te spelen?
AdvertentiePayton's merk van vuil omvat het vertellen van Hadassah en Dede zijn plan om het throuple-nieuws naar buiten te brengen Pagina zes tenzij ze uit de race valt. Zijn suggestie? Haar man vervalst een hartaanval en ze stopt terwijl ze de deur nog steeds open laat voor een vice-presidentiële run. 'Je bent echt een gemene kleine trol,' zegt Dede met opeengeklemde tanden. Voor hem is dit echt een win-winsituatie, daarom roept hij Georgina op om zich te verontschuldigen. Hoewel zij misschien degene is die zich binnenkort verontschuldigt, aangezien het erop lijkt dat zij en Tino horizontale vergaderingen bijwonen. Maar wacht, Astrid's ontmoeting met Hadassah biedt een nieuwe rimpel aan zijn dubbelkruis. Payton heeft zijn eigen romantische geheim: hij zat ook in de problemen.

Aflevering 2: 'Bewuste ontworteling'Foto: met dank aan Netflix. Zoals een volledig vermomde Hadassah zo welsprekend tegen Astrid zegt, zijn ze nu 'diep in een serieuze spionage, juffrouw'. Ieder Vrienden

fan zal een kick krijgen van Hadassah's 'Hij weet dat wij weten dat hij het weet' routine. Maar wat ze weet is dat Payton een ontmoeting heeft met een New York Times verslaggever. Cue hun ontmoeting waarin Payton een grote primeur belooft die hij nu niet kan onthullen. Maar het wordt een exclusieve zondag, waardoor mensen op maandag blijven klikken. Dit nieuws dat hij belooft, zal 'het einde van een politiek icoon' markeren. Het is eigenlijk een exclusiviteit die geen enkele journalist kan negeren.
Voorlopig tasten we allemaal in het duister over wat het verhaal is. Gaat hij een van hun geheime banden met Dede delen over haar huidige romantische arrangement? Hadassah gelooft ook dat dit verhaal een carrière-ruïne zal zijn, zowel Dede als het hare. Ze gelooft dat Payton daadwerkelijk bewijs heeft of dat hij gewoon probeert de verslaggever te verslaan, wat betekent dat ze misschien tijd hebben om 'tegenmaatregelen te nemen'. Hadassah is van plan om met dezelfde verslaggever te dineren en haar eigen exclusief over Paytons throuple aan te bieden. Het enige wat ze nodig heeft, zijn enkele details van een deel van dat throuple, Astrid. Het punt is dat terwijl ze het in haar dagboek heeft vastgelegd, ze niet veel details van de ervaring heeft behalve datum en tijd. Zenuwen in combinatie met een martini en de Xanax van een moeder zouden je dat aandoen. Om haar geheugen op te frissen, stelt Hadassah voor om Payton te drinken en hem op de band te krijgen om erover te praten. Het lijkt erop dat deze campagnewedstrijd de strijd van de illegale opnames kan worden.
AdvertentieDe 'Andrew heeft vuil' -bijeenkomst doet zijn naam eer aan. Het team van Payton is nu 20 punten lager en zoekt naar alles dat hem kan helpen. Andrew heeft de goederen en het kantoor om ervoor te laten zien. Hij heeft tapes met een zeer slechte geluidskwaliteit en een transcriptie waarop Dede Hadassah vertelt dat William terug is. 'Je hebt me boosaardig gemaakt,' zegt Hadassa haar nu dat ze hun kansen om te winnen heeft vernietigd. Om nog maar te zwijgen van haar liefdesleven. 'Weet u dat ik in 1984 met Peter Jennings had kunnen trouwen?' Hadassa zegt. 'Ik heb het opgegeven voor dit leven met jou, en ik heb er nooit over geklaagd.' Nou, tot nu toe.
Wat Hadassah beseft, is dat ze eigenlijk degene is in een throuple: haar, Dede en Dede's carrière. Ze stopt en gaat naar huis om elke film van Nancy Meyer te bekijken. 'Zelfs de slechte,' zegt Andrew alleen om McAfee de eer van Nancy te laten verdedigen. 'Waar heb je het over? Er zijn geen slechte. ' Dat is het meest nauwkeurige wat McAfee ooit heeft gezegd tbh. Om Skye's punt, De stagiair is eigenlijk best goed en we willen allemaal in die keukens wonen.
Payton krijgt ze uiteindelijk weer op het goede spoor en merkt op dat Hadassah nooit echt zou vertrekken. Hij heeft gelijk, ze kwam terug met een verontschuldiging en een door Nancy Meyers geïnspireerd plan: 'Het is ingewikkeld en er moet iets gebeuren,' zegt Hadassah zo wijselijk tegen Dede. Het plan is dat ze doen alsof William met Hadassah uitgaat, zodat hij dichtbij kan blijven zonder dat iemand de echte situatie kent. Ze komt openhartig over deze romance van mei tot september. December is een paar maanden te ver naar Hadassahs zin, oké? (Het giechelen van Judith Light aan het eind van dit heen en weer giechelen over oudere vrouwen die met jongere mannen uitgaan, maakt het zelfs nog leuker.) Maar het punt is dat als iemand iets over deze relatie probeert te zeggen, ze er uiteindelijk tegen zullen uitzien. Eerlijk gezegd is mijn favoriete liefdesverhaal misschien dat van Dede en Hadassah.
AdvertentieHelaas voor Andrew heeft de receptionist zijn kattenzender vernietigd, dus dat is alles wat hij weet. Terwijl hij van plan is om een ​​Lady Liberty voor op kantoor te krijgen, kan hij op dit moment alleen gesprekken afluisteren bij Dede's huis en Hadassah's. Jammer, want Dede bespreekt nu de voorwaarden van het plan met William en Marcus in haar kantoor. Hoewel ze weet dat het juist is, vindt ze het vernederend dat ze moeten liegen. Marcus is het daarmee eens. 'Hoeveel minnaressen zijn er de afgelopen 200 jaar in en uit het Witte Huis geweest?' hij vraagt. William staat er voorlopig meer voor open. Dede is het daarmee eens, ze moeten gewoon door de verkiezingen heen blijven en dan kunnen ze samen zijn. Maar voorlopig oefent Hadassah haar rol als William's vriendin uit, inclusief vogels kijken en bijpassende sportkleding. Serieus, Bette Midler is zo goed.
Zodra de twee zijn 'gepakt' door de paparazzi, krijgen we het huis van Hadassah te zien, waarvan William dacht dat het groter zou zijn. 'Het spijt me, ik ben opgegroeid als een arbeiderskind in Paramus, New Jersey en ik bezit een bepaalde eigenschap die spaarzaamheid wordt genoemd,' scheldt ze uit. Daarom houdt ze van een plek die ze zich kan veroorloven, heel erg bedankt. Het is passend dat deze zeer praktische persoon een zeer praktisch huis zou hebben.
Je begint te zien wat Dede en Marcus in William zien. Hij is een goede luisteraar die Hadassah laat weten dat haar gevoelens van verraad gerechtvaardigd zijn. Hij is ook bang in het donker en kan de zaklamp op zijn telefoon niet als nachtlampje gebruiken omdat 'het is als een klein mannetje dat naar hem staart'. Het is hoe hij uiteindelijk in haar kamer slaapt en haar leert kennen. Betekent dit dat we binnenkort misschien een fourple hebben?
AdvertentieLuisteren naar McAfee en James die ruzie maken over droogijs is net zoiets als kijken naar smeltend ijs. Maar het is een grotere strijd, een die te maken heeft met het feit dat Payton zich richt op klimaatverandering. Hoewel McAfee het leuk vindt dat hij eindelijk ergens gepassioneerd over is, denkt James dat het de verkeerde passie is, aangezien het de kiezers in zijn district niet echt kan schelen. Voor je het weet huilt McAfee. Niet over de vraag of BBQ-pizza goed is (ik zit persoonlijk bij Team Hawaiian Pizza), maar over iets anders waarvoor we terug moeten spoelen naar een jaar geleden.
Terwijl McAfee vroegtijdig probeerde af te studeren aan Columbia, werkte ze aan haar trainingsroutine en goede gezelligheid. Kijk, ze had vrienden en geliefden, die niet al haar brainstormideeën poepen. Ze had evenwicht, maar James, die verrassend goed is in squash, gooit altijd dingen uit de war. En Skye, die nu haar zen heeft gevonden na het vergiftigen van Payton, wordt altijd de aangename middelste persoon. Het feit dat ze dat evenwicht is kwijtgeraakt, is waarom ze huilt. Nou, ook vanwege Kaley Cuoco, die haar heeft laten zien dat ze naar buiten moet en zichzelf moet verwijderen uit deze giftige vriendendriehoek die ook als seksloos is, zeg het maar met mij, throuple.
Over die driepersoonromans gesproken, Astrid praat met Payton over die van hen. Ze zijn het er allebei over eens dat River altijd beter was dan zij en ze zullen zichzelf nooit zien zoals hij ze zag. Ze wijt dit aan haar vage geheugen, een opening voor haar om te vragen naar hun menage à trois. 'Faken dat het mijn superkracht is', zegt ze waarom Payton misschien dacht dat ze er zin in had. Een trieste, maar waarachtige verklaring, aangezien ze op dit moment deze hele ontmoeting doet alsof, wat niet zo onschuldig is als het lijkt. Maar hun trio was. Ze hebben het een keer gedaan met behulp van schoten. Ze dansten op de Psychedelic Furs om wat losser te worden en kusten terwijl Rivers toekeek. Ze wilden hem echt een plezier doen. Astrid sloot zichzelf op in de badkamer, misschien van streek door hoe dicht River en Payton waren, en ze vertrokken voordat een van hen echt seks kon hebben. In plaats daarvan eindigden zij en Payton in tranen omdat ze niet de intimiteit konden hebben die ze wilden met River.
AdvertentiePayton geeft toe dat het bedreigen van River, van wie hij niet dacht dat hij homo of zelfs biseksueel was, hem nog steeds achtervolgt. Hij wil niet geloven dat zijn dreigementen hebben geleid tot de dood van River door zelfmoord, maar hij kan er niet van af dat ze dat waren. Astrid gelooft ook dat de seksuele geaardheid van River niet geëtiketteerd hoefde te worden, hij wilde gewoon dicht bij iedereen zijn, en daarom wilden ze dicht bij hem komen.
Nu 37 punten lager is, heeft Payton zich neergelegd bij het feit dat hij zal verliezen. Het is triest dat dit het moment is waarop hij uiteindelijk besluit Astrid te vragen wat ze zou doen. Nog schokkender is misschien dat ze hem nu kust, nu ze zijn oor heeft. Ze wil River weer voelen, maar hij is weg en nu ook Astrid, die zich schaamt voor die opmars. Op de een of andere manier verschijnt Alice in haar felgele jas uit het niets. Ze zag de kus en vertrouwt Astrid niet, die ze de hele week volgt. Dit is het moment waarop Payton zich realiseert dat Astrid een dubbelagent is die Hadassah vuil maakt. Alice leest Astrid voor als iemand wiens trouw is aan degene die haar de meeste liefde toont, en daarom stelt Alice voor om een ​​relatie met Astrid aan te gaan tot de verkiezingen. Iedereen op deze show is zo geil voor throuples!
McAfee hoopt gewoon een normale date te hebben met iemand die geen seriemoordenaar is. Gelukkig is haar Tinder-date daar niet een van. Ze heeft het te druk met zich zorgen te maken dat haar vrienden de tekstketen verlaten om zelfs maar van dat feit te genieten. Maar om eerlijk te zijn, is het moeilijk om bij ze weg te komen als ze blijven verschijnen waar je bent. Ik tel gewoon de seconden af ​​totdat deze drie aankondigen dat ze ook een throuple worden. Voorlopig is het Alice die probeert Astrid er een te laten beginnen met haar en Payton. Astrid is het daarmee eens en stelt een paar basisregels: geen oogcontact, geen kussen na mondeling.
AdvertentieAls het ene throuple begint, eindigt het andere. William stelt voor dat hij en Hadassa ook seks hebben. Door haar te leren kennen, beseft hij hoe eenzaam hij is in die andere relatie. Ze heeft ook basisregels, waaronder voldoende knuffeltijd en geen nachtlampje, maar ze kunnen 'het badkamerlicht aan laten en de deur gewoon een kiertje open laten'. En als we meer bewijs nodig hadden dat McAfee meer balans tussen werk en privé nodig heeft, is het haar sms'en James terwijl ze bovenop haar Tinder-date duwde. Serieus, maak dit drietal nu al officieel.
Tino is nog niet klaar om zijn VP-keuze officieel te maken, maar Dede maakt zich zeker zorgen dat zij niet zijn enige keuze is. Hij heeft haar verkeerd ingeschat als hij denkt dat ze hem niet kan helpen genoeg electorale stemmen te pakken om te winnen. Wat ze zich realiseert, is dat haar persoonlijke leven een verkoopargument zou kunnen zijn voor de jongere kiezers die Tino voor de rechter probeert te krijgen. 'De kinderen zijn nu vloeibaar,' zegt Dede, maar ook 'vrouwen van 45 tot 70 jaar zullen zeggen:' Ga jij maar meid! '
Op basis van haar eigen opiniepeilingen is een vrouw die haar seksualiteit bezit een opwindende kwestie voor kiezers. Ze is het zat om niet zichzelf te kunnen zijn en daarom is ze van plan haar throuple te onthullen en te zien wat de peilingen zeggen. 'Als je cijfers hoog zijn, doe je mee', vertelt hij haar. Jammer dat haar throuple misschien oud nieuws is, net als dat van Astrid. Ze vertelt Hadassah dat ze zich niets herinnert, maar de politieke haai weet dat ze liegt. Astrid is terug met Paytons campagne, maar Hadassah weet dat ze terug zal komen. Ze zullen haar zeker weer teleurstellen. Om nog maar te zwijgen, ze weet dat Astrids zwakte aandacht is. 'Je bent net als je moeder,' zegt Hadassah, 'verkoopt het aan degene die betaalt.' Heel hard, maar ze heeft het niet mis dat Astrid, net als Payton, ook naar zichzelf op zoek is en totdat ze dat doet, zal ze haar ziel aan de hoogste bieder verkopen.
AdvertentieAlice zag dit ook. Blijkbaar hebben blondines meer plezier in dit campagnedoe. Alice heeft een diner met de Keer verslaggever, zodat Payton die bom kan laten vallen. Hij denkt dat het hem de moreel superieure kandidaat maakt, wat om zoveel redenen lachwekkend is, maar vooral omdat Dede een manier heeft gevonden om dit in haar voordeel te gebruiken. Nogmaals, ze lijkt deze jonge politicus een stap voor te zijn die het goede klimaatactiewoord predikt in de Jane Carousel in DUMBO. Het 'invest in our future'-platform lijkt te werken, maar helaas is het lang niet zo viraal als Dede's met wijn gevulde PSA over haar liefdesleven dat Hadassahs arme mond open laat vallen. Serieus, Nancy Meyers zou doden voor Dede's decor.
Het komt zeker terug op Payton's beweringen dat ze niet met de tijd is. In feite loopt ze misschien voor op hen. 'Misschien wordt het tijd dat je hip wordt in wat er tegenwoordig gebeurt', zegt ze met een knipoog in haar campagnevideo. Volgens McAfee betekent dit dat Dede deze strijd heeft verloren, maar we weten allemaal dat Dede een grotere oorlog voert, waarvan ze gelooft dat ze zal winnen. Ik bedoel, Oprah sms't haar: 'Ga jij maar, meid!'
Het punt is, William wil uit de throuple die haar peilingen helpt. Ze zullen dus in het openbaar moeten doen alsof ze een trio zijn, terwijl Hadassah en William hun liefdesrelatie achter gesloten deuren voortzetten. Een wending die Dede een keer niet zag aankomen.

Aflevering 3: 'Cultuur annuleren'

Foto: met dank aan Netflix. Hadassah krijgt een pakketje waar geen miltvuur in zit, maar een stijlnota voor losgeld waarin staat: 'Deze persoon is niet authentiek. Stop hem.' Een bijgevoegde foto toont Payton, zes jaar oud, gekleed in een Geronimo-kostuum, waaruit blijkt dat hij niet zo wakker is als hij beweert te zijn. Hadassah rent heerlijk om Dede te laten zien, die niet zo blij is met haar campagneadviseur. Zelfs niet nadat ze de foto heeft gezien, wat naar haar mening een onnodige afleiding is als ze al 35 punten gestegen is. Ze is ook niet zo geïnteresseerd in het verpesten van het leven van een rijk kind. Hadassah is het daar niet mee eens en denkt dat het delen van de foto met de wereld betekent dat zij hem laten zien wie de baas is. 'We maken hem kapot', zegt ze. 'Je zult me ​​later bedanken.'
AdvertentieEen duizelige Payton neemt de telefoon op en hoort dat de foto de voorpagina is De New York Post. Hij was zes, maar zijn staf is geïrriteerd dat hij ze niet over de afbeelding heeft verteld. 'Kunnen we niet gewoon zeggen dat hij verkleed is als een van de dorpelingen?' Astrid zegt. Het probleem is het onderschrift van het jaarboek - een aanwijzing dat de persoon die de foto heeft gestuurd naar Sint-Sebastiaan is gegaan - zegt dat hij Geronimo is. Alice vindt dat hij zich moet verontschuldigen met Skye aan zijn zijde, aangezien zij zijn enige niet-blanke personeelslid is. (Dit is tokenizing, wat categorisch in de war is.) Skye gaat akkoord met het verzoek omdat het misschien de enige kans is die ze hebben om het pad te corrigeren en ze wil winnen. Maar eerst zorgt ze ervoor dat Payton weet dat wat hij heeft gedaan verkeerd is: 'Er is een dunne lijn tussen waardering en toe-eigening', zegt ze. 'En je bent het overgestoken, Payton.'
De harde liefde helpt Skye om Payton naar buurten te krijgen die hij normaal niet schildert, wat een afkorting is voor niet-blanke buurten. Dit voelt als een aflevering waarin Payton, samen met De politicus 'S publiek, leert over wit privilege. Opgemerkt moet worden dat het niet de taak van Skye is om haar blanke baas over ras te leren. Payton zou het werk zelf moeten doen. Daar zijn boeken voor. Niet iedereen is geïnteresseerd in Payton's verontschuldiging, waardoor hij Geronimo prijst als een vrijheidsstrijder tegen tirannie. Opnieuw LOL bij Payton die zijn bedoelingen op de lagere school uitlegt met zijn kostuum. Hij stelt dat de foto waardering is, niet toe-eigening. Maar het voelt enigszins authentiek aan. Zijn belofte 'Ik zal het beter doen' maakt de menigte sprakeloos. Het Astrid-Alice-Payton-ding gaat niet goed. Alice is niet seksueel tevreden en heeft het gevoel dat Payton te veel aandacht aan Astrid besteedt. Dit lijkt een terugkerend probleem te zijn met throuples! Balans is waar Alice naar op zoek is en om dat te bereiken, moet ze haar eigen basisregels opstellen: bladen met een hoger aantal threads, een rewatch van Gilmore Girls, en meer knuffeltijd. Toch kan ik het niet helpen dat ik me rot voel voor Alice, die er onzeker uitziet, ook al krijgt ze zes minuten extra knuffelen.
Geen enkele hoeveelheid knuffelen kan Payton echt troosten, die weet dat hij zal verliezen, maar niet zal opgeven. Het was altijd een gekke longshot die deze vrienden (?) Weer bij elkaar bracht. Hoewel ik altijd blij ben te zien dat mensen proberen onmogelijke dingen mogelijk te maken, weet ik niet of ik me zo slecht voel voor Payton, die echt heel groen is en niet zo goedbedoeld. Alleen ik? Ik bedoel, hij zegt dat hij zijn manier van doen heeft veranderd en het is waar dat hij geen stoelen gooit en niemand probeert iemand te vergiftigen, maar ik weet niet of ze zo trots moeten zijn op wat ze hebben gedaan. Ik bedoel, ze tikken hun tegenstander af en probeerden haar te chanteren. Toch zegt Payton dat hij trouw was aan wie hij was, wie die niet-authentieke persoon ook is, en de campagne leidde die hij wilde voeren. En daarvoor ben ik blij voor hem, ook al denk ik dat hij er vol van zit.
Terwijl Skye wil weten wie de foto heeft gestuurd (en eerlijk gezegd, doen we dat niet allemaal?), Wil Payton gewoon verder gaan en zich concentreren op de volgende campagne. Hij wil blijven vechten voor kwesties waarin hij gelooft op een manier die andere mensen geloven. Kortom, hij wil gewoon dat mensen hem aardig vinden en dat ze niet meer worden geannuleerd.
Andrew wil gewoon dat Infinity hem leuk vindt, maar ze komt naar hun afgesproken door Payton date om hem te laten weten dat hij gek is. Niet als een romantische gek. 'Het is gewoon gek,' zegt ze. En ze heeft gelijk, het is niet verstandig om iemand waarvan je niet weet dat je van hem houdt meerdere keren te sms'en, daarom is deze kus de laatste keer dat Infinity met Andrew praat. Ze weet dat dit een betaling is voor zijn 'freelance campagnewerk', en daarom is ze hier om hem te annuleren vanwege zijn giftige gedrag. Iets waar Infinity veel van af weet. Daarom kun je het niet helpen, maar voel je je gelukkig voor Infinity als ze daar weg springt. Zoals haar voice-over uitlegt, is het leuk om 'nee' te zeggen en dat begon ze vorig jaar toen ze de giftige lucht inademde terwijl ze in Beijing haar boek over het slachtoffer worden van het Munchausen-syndroom bij proxy promootte. Het deed haar inzien dat ze een deel van het probleem was: ze genereerde ongelooflijke hoeveelheden afval. Dat is toen ze haar milieuactivist wakker maakte.
Ze besloot een afvalloos leven te leiden vol met metalen rietjes, herbruikbare plastic en wormenboerderijen. Ze slaagde erin om het afval van haar jaar in één glazen pot te stoppen. Terwijl ze dit aan een groep mogelijke Payton-kiezers vertelt, begin je je af te vragen waarom ze niet rent. Nogmaals, ze is de beste boodschapper voor zijn bericht omdat ze een authentiek persoon is. Daarom heeft ze er geen probleem mee om Paytons verontrustende rallygedrag te noemen, zoals het gooien van een plastic stomerijzak in de vuilnisbak en het kauwen van niet-natuurlijke kauwgom door Skye.
Payton ziet de klachten van Infinity als tekenen dat hij het beter moet doen, maar ze denkt niet dat hij iets doet. Hij verkoopt zijn klimaatveranderingsagenda, maar gelooft hij er zelfs in? Nogmaals, een geldige vraag over de authenticiteit van Payton. Ze denkt dat deze fouten niet alleen zijn campagne, maar ook de beweging kunnen schaden. Daarom wil ze dat hij afvalvrij wordt en zijn ecologische voetafdruk neutraliseert, anders annuleert ze hem. Ze is misschien lief, maar ze kan woest zijn. Niet zo woest als Paytons nieuwe vijand die nog een foto naar Hadassah heeft gestuurd die haar laat kakelen.
Deze is recenter. Payton draagt ​​een Indiaanse hoofdtooi en een rode Speedo. De leaker lijkt toegang te hebben tot zijn telefoon. Is het Alice? Misschien laat Astrid zien dat ze het spel echt kan spelen? Dede is benieuwd wie hen deze foto's bezorgt, maar Hadassah is niet iemand die een cadeau-paard in de mond kijkt. Skye kan het ook niet, daarom dringt ze er bij Payton op aan om alle 15 suggesties op de lijst van Infinity op te volgen, zelfs om haar gekookt douchewater te koken en te drinken. Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of ik mijn eigen 'buitwater' zou kunnen drinken, zoals Skye het zo welsprekend noemt, maar Paytons onvermogen om zelfs maar te proberen, toont aan dat hij misschien niet echt down voor de goede zaak is.
Hij heeft een ontmoeting met Dede en Hadassah waar ze hem de nieuwe foto laten zien. Hij is ook blij poëtisch te worden over zijn obsessie met Geronimo. Deze vrouwen zien dwars door deze routine heen dat hij zijn culturele toe-eigening (opnieuw) omzet in waardering. 'Ik denk dat Geronimo het ermee eens zou zijn dat ik er geweldig uitzie', zijn enkele beroemde laatste woorden.
Terwijl hij dreigt de foto zelf op Twitter te plaatsen omdat hij niet 'in angst leeft'. Dede wil gewoon dat hij een eind maakt aan McAfee of de 'sorbet Diane Keaton', zoals Hadassah haar noemt, die op zoek is naar vuil. Als hij dat doet, scheuren ze de foto kapot. Dede biedt zelfs aan om hem te prijzen om hem te helpen bij het opzetten van zijn volgende campagne. Hij stemt er alleen mee in dat Hadassa hem vermaant omdat hij te groot denkt.
In Californië leeft Georgina het uit met Tino. Om de paps weg te houden, heeft ze lokvogels van hen allebei ingehuurd om door de staat te verschijnen. Dat is bijna net zo gek als haar schilderij, dat Britney Spears een aanloop voor haar geld zou geven. De campagne van Georgina verloopt goed, ze staat 45 punten voor, wat haar in staat heeft gesteld 'een Garbo te trekken', zoals in Greta, en te verdwijnen. Tino is verliefd op Georgina en denkt dat het tijd is om verder te gaan met zijn comateuze vrouw. Heeft hij geen schaamte?
Payton zeker niet. Hij denkt dat hij wordt afgeluisterd door degene die die foto's naar Dede's campagne stuurt. Blijkt dat het mysterie van de afzender van de foto niet zo mysterieus is: het waren de tweelingbroers van Payton. Andrew belde ze gewoon om te vragen en ze gaven het opgewonden toe. 'Mensen haten je echt', zegt Andrew omdat die tweede foto door iemand anders is gestuurd, waarschijnlijk iemand binnen de campagne, aangezien de foto eigenlijk een foto was van de foto op zijn iPhone. Als je dichtbij kijkt, zie je Paytons telefoonhoesje. Eerlijk gezegd zouden ze Andrew meer moeten betalen voor zijn diensten!
Payton speelt nu onderzoeker terwijl hij zijn werknemers aanmoedigt om toe te geven wie van hen de Geronimo in een Speedo-foto heeft gestuurd. Het is niet gemakkelijk om toegang te krijgen tot zijn telefoon, aangezien hij ermee slaapt en ermee doucht, dus hij gelooft dat het de dag moest zijn dat hij een rat op kantoor zag. Hij had gelijk, Alice pakte de telefoon. Ze was jaloers en zocht een foto van hem en Astrid, waarvan iedereen weet dat ze ze allebei uitbenen. Die Speedo-foto bracht haar in verwarring sinds die slechts een paar dagen geleden is gemaakt. Ze stuurde het naar James, die het naar de rest van het personeel stuurde en zich afvroeg of deze tweede afbeelding van Geronimo een tussenkomst rechtvaardigde. Hoewel ze wilden dat het in huis bleef, besloot McAfee het te lekken zonder dat de anderen het wisten.
Payton hield een gepassioneerde toespraak over het begrip van de pijn die culturele toe-eigening veroorzaakt en ging het vervolgens opnieuw doen. McAfee was geïrriteerd dat hij loog en ging ervan uit dat het toch naar buiten zou komen. Haar motieven waren niet zo omslachtig. Ze dacht dat ze later niet in verlegenheid zouden worden gebracht door het nu te lekken. Payton ontslaat haar toch alleen om haar naar Hadassa te laten gaan om hulp te zoeken. Ze wil werken voor iemand die haar waardeert en Hadassah ondersteunt al haar ambitie en haar persoonlijke stijlkeuzes. Ik ben ook dol op de Gloria Steinem-bril. En ik ben dol op McAfee's chutzpah voor een positie in het team van Dede zodra ze in Washington is aangekomen. Om haar loyaliteit te tonen, geeft ze Andrew op als de mol. Midlers impressie van die kleine kat om Andrew te laten weten dat ze weet, is perfect. (Sorry, moest.)
Maar laat het maar aan De politicus om te eindigen met een onthulling die de kijkers opnieuw geschokt achterlaat. McAfee's gevecht met Payton was allemaal een daad om haar in Dede's campagne te krijgen. Payton hoopt de boel wakker te schudden. De Speedo-foto was een list om iedereen te laten denken dat hij hem kwijt was, zelfs zijn eigen campagnemedewerkers. McAfee heeft de taak gekregen om vuil op te graven en hun campagne te verknoeien in de hoop dat Payton weer in het spel komt. Ze hebben twee weken om haar neer te halen. 'Jij bent ons laatste toneelstuk, McAfee', zegt hij. 'Dit is ons Weesgegroet.'

Aflevering 4: 'Wees gegroet Maria'Foto: met dank aan Netflix. Payton's Weesgegroet-plan is officieel in uitvoering, vandaar de titel van deze aflevering. Deze aflevering begint echter met Georgina's saunacampagne-briefing. Eenennegentig procent van de kiezers houdt van haar en denkt dat ze de Beyoncé van de politiek is. Ze haalt Michelle Obama-cijfers binnen, maar ze vraagt ​​zich af: 'Wie zijn deze krankzinnige negen procent van de mensen die niet van die dingen houden?' Mensen die de wereld willen zien branden, zeggen haar jonge campagneadviseurs.
Payton was de politiek ingestelde in de familie, maar Georgina begint de oproep te begrijpen. Politiek is de zeldzame baan, zegt ze, die zowel het ego als de ziel voedt. 'Het is ijdelheid zonder de bittere nasmaak', zegt ze terwijl haar campagneadviseur haar aanspoort om deze aanwijzing te gebruiken om enkele 'normaal gesproken onmogelijk te realiseren beleidsvoorstellen' te bedenken. Zo goed doet ze het; haar Weesgegroet is niet geboren uit wanhoop. Haar idee? Het verbieden van plastic uit de hele staat Californië, wat echt moeilijk lijkt te zijn, wetende dat Payton zijn chique middelbare school niet eens kon krijgen om plastic rietjes te verbieden. Nog moeilijker kan haar doel zijn om alleen tevreden te zijn met een goedkeuringsclassificatie van honderd procent.
Niets lijkt haar in de weg te staan ​​totdat Tino's vrouw na 982 dagen uit haar coma ontwaakt. Ze vraagt ​​het ziekenhuis om de pers te bellen, niet haar man. 'Die lul kan horen wat ik te zeggen heb met de rest van de wereld,' zegt ze twang. Nu is dat een koude open!
Nadat de openingstoespraken zijn verstreken, zien we Payton ijsberen in zijn kamer, wachtend op McAfee die heeft opgemerkt dat Hadassah anders is geweest. Ze gooit niet alleen met de vingerpistolen om, maar ze draagt ​​ook rood, wat, als ze Ron Swanson was, een totale weggeefactie zou zijn over haar seksleven. Omdat ze dat niet is, beseft ze pas dat Hadassah haar vraagt ​​om pittig glijmiddel op te halen (ja, ze bedoelt verwarmend glijmiddel) dat ze zich realiseert dat haar liefdesleven de grote verandering is. McAfee besluit haar te bespioneren. Niet met een apparaat, maar alleen met haar eigen oren. Ze verstopt zich in Hadassahs afdeling met formele kleding en ziet William en zij ermee bezig zijn. Scoor er een voor het pittige glijmiddel en voor McAfee die denkt dat ze moeten lekken dat Dede's throuple eigenlijk een schijnvertoning is. Door kiezers te laten zien dat ze een leugenaar is, kunnen ze een paar punten opleveren voor een minder brutaal verlies, maar Payton denkt dat dit Dede volledig uit de race zou kunnen duwen. Dit is zijn Weesgegroet.
De volgende dag gaat McAfee naar Hadassah, die haar pittige sekscapades met glijmiddel wil delen, maar McAfee wil haar alleen maar laten denken dat William een ​​aanzoek wil doen bij Balthazar. In plaats van William ziet ze Payton wachten om haar te chanteren. Zijn voorstel is dat ze Dede laat stoppen om haar VP-hoop levend te houden. Nu de verkiezingen vier dagen verwijderd zijn, geeft hij haar 12 uur om hem een ​​antwoord te geven voordat hij naar de pers gaat. Door die coltrui ziet hij er alleen maar sinister uit, terwijl hij uitlegt hoe een schandaal zo dicht bij de verkiezingen ervoor kan zorgen dat de throuple een rare politieke truc lijkt die ertoe kan leiden dat haar kiezers thuis blijven.
Het lijkt alsof Payton aan alles heeft gedacht, maar Hadassah is hier een professional in, dus ze ziet wat hij is vergeten. Ze vertelt hem niet wat het hem dwingt om te beslissen of hij bereid is zijn risico te nemen dat wat ze weet zijn politieke carrière niet zal beëindigen voordat het zelfs maar begint. Er zit nog een rimpel in Paytons plannen voor de toekomst: Alice is zwanger. Haar plan voor het kind is natuurlijk een politiek gezond plan. Ze zal de baby houden en ze zullen een jong gezin worden dat er goed uitziet voor kiezers, zowel lokaal als nationaal. Ze maken de avond voor de verkiezingen de zwangerschap en hun verloving bekend. Payton stemt in met het plan voordat de twee de moeite nemen om te praten over hoe ze erover denken om ouders te worden. Hallo, hij woont nog steeds in een slaapzaal! Een tranen Alice zet haar zonnebril af en Payton begrijpt dat hij de rol moet spelen van aanstaande liefhebbende echtgenoot en vader. 'Ik ben zo blij', zegt hij. Alice is ook blij, vooral over het afbreken met Astrid.
Er hangt liefde in de lucht sinds Dede, Marcus en hun derde beter zijn dan ooit. 'Ik mis William helemaal niet,' roept Dede uit. Het enige wat ik kan bedenken is dat dit het stukje informatie moet zijn waarvan Hadassah weet dat Payton dat niet weet. Dede zit nog steeds in de problemen, dus Payton's Weesgegroet zal averechts werken. Tenzij deze nieuwe derde partij een mol is? Ik bedoel, ik heb niets voorbij deze show gedaan om ons te verdubbelen.
Voorlopig wordt Hadassah gek dat Payton dreigt haar relatie openbaar te maken. Ze zegt dat ze ontslag zal nemen en William vraagt ​​zich af of dat betekent dat hij weer in de throuple zit om erachter te komen dat hij is vervangen. 'Het is niet eens een driehoeksverhouding,' schreeuwt Hadassah. 'Het is een sekspentagram.' Laat het aan Dede over om er na 50 jaar een krachtig moment voor seks van te maken en een moment om echt na te denken over wat ze zouden moeten doen. Maar nu Tino's vrouw, Mary, ontwaakt is uit haar coma, lijkt het erop dat hun seksleven oud nieuws is. Wees gegroet Maria.
Nadat de overlevende van de trichinose de jeugd van Amerika heeft verteld om 'nooit een pulled pork taco te accepteren van iemand die je niet kent', kondigt ze aan dat ze gaat scheiden van de senator die veel te geïnteresseerd was om de stekker uit haar te trekken. In hun gesprekken aan het bed moedigde hij haar aan om te sterven in de hoop dat het zijn presidentiële run zou helpen. Ze lag misschien in coma, maar ze was niet dood en is nu terug om de wereld te vertellen over zijn affaire met Georgina. 'Tino McCutcheon is een monster', zegt ze. 'En hij is gevaarlijk. Ik vrees voor de toekomst van dit land. '
Dit zou Dede nerveus moeten maken. Ik bedoel, ze heeft haar toekomstige presidentiële hoop op hem gevestigd, maar ze gelooft dat Georgina hem hieruit kan slepen. Ze is de 'meest teflon-kandidaat' die Dede ooit heeft gezien. Payton heeft misschien ook wat van die Hobart-magie, aangezien zijn plan, waar iedereen blij mee is, behalve James, hem zou kunnen helpen deze verkiezing te winnen. Nou, totdat hij erachter komt dat Tino met zijn moeder uitgaat.
Dat is voor een andere tijd, nu pakken ze James aan, die geen moordenaar is zoals McAfee. Hij toonde ook niet veel ambitie toen hij aannam dat de race ervoor zou kiezen om af te zien van het aanmelden van zwarte en bruine kiezers. Niet geweldig, James! Het spijt hem en ze kijken ernaar uit om verder te gaan als William aan hun deur verschijnt. Hij wil Hadassa niet meer zien lijden. Hij gelooft niet dat Payton's excuses dat dit nooit is wat hij van plan was. (Ik ook niet.) Maar hij wil ze een aanbod doen. Hij vertelt hen hoe Dede in een nieuwe throuple zit met een van Marcus 'PhD-studenten, iets wat ze blijkbaar niet weet. William beweert dat Marcus scripties heeft geschreven in ruil voor geld. Hoewel haar man misschien vies is, is Dede dat niet. William hoopt dat Payton deze informatie zal gebruiken om Marcus uit te schakelen in plaats van Hadassah. En met die grote onthulling is William weg.
Georgina komt helder over haar affaire met Tino en hoe goed ze is in seks. 'Ik werk buitengewoon hard voor een vrouw die net zo aantrekkelijk is als ik', zegt ze met een strak gezicht. Na het sturen van een 'loser, bye'-sms, is het voorbij. Soort van. Die relatie is voorbij, maar ze wil zijn campagne niet schaden. 'Je hebt echter wel een Weesgegroet nodig.' Niet ze allemaal. Hij zal zijn vrouwelijke VP aankondigen van wie hij hoopt dat het Dede zal zijn. Ze kan hem helpen steun te krijgen van de vrouwen die hij verloor. (Zijn mannelijke kiezers staan ​​nog steeds helemaal achter hem, kom maar.) Dede wil meer tijd. Ze plant een reis naar Californië om met Georgina te praten.
Debatteert ze over een dubbel vrouwelijk presidentieel ticket? Welnee. Dede wil gelijke tred houden met de moeder van Payton. Dat hij haar uit de race jaagt, is overal slecht voor vrouwen. Vooral als het is door haar te beschamen. Georgina is het daarmee eens en heeft deze vergadering echt bezocht om meer te weten te komen over de logistiek van throuple. Hoezeer ze Dede ook respecteert, ze heeft uiteindelijk geen controle over haar zoon. Het lijkt haar niet eens zo veel te schelen wat er met hem gebeurt. Als Dede dreigt dat ze er niet tegen is Payton pijn te doen om deze verkiezing te winnen, begint Georgina over het menu te praten.
Payton heeft het over koerswijziging. Dede vernietigen voelt niet goed. Zijn aantal stijgt dankzij zijn nieuwe merk, dat zich richt op jonge kiezers die geven om klimaatverandering. Smearing Dede druist in tegen dit merk, dat is gebouwd op waargenomen authenticiteit. Het Marcus Weesgegroet (Hadassah Weesgegroet is zo gisteren!) Zal hen niet op de lange termijn helpen, in feite kan het dingen voor altijd verpesten. Het gebruik van de informatie over het bedrog van Marcus 'college-opstel zou hem kunnen veranderen van een rijzende ster in een jonge, rijke klootzak. Daarom zijn ze het er allemaal over eens dat het er slecht uitziet, maar als ze allemaal het kantoor verlaten, is het moeilijk om je niet af te vragen of James dit plan gaat saboteren.
De aflevering eindigt met het besef van de gevolgen van een jong throuple die niet altijd voorzichtig is met bescherming. Astrid is ook drachtig. 'God, mijn sperma is ambitieus zoals ik ben,' klaagt Payton. Alice en Payton zullen Astrid steunen wat ze ook beslist en haar ook een geheimhoudingsverklaring laten ondertekenen, aangezien ze nog steeds van plan zijn een gelukkig conventioneel tweeoudergezin te worden. Wetende dat Astrid weer het derde wiel is van een ander Payton-trio, verlaat ze de dreiging met haar eigen persconferentie om hun situatie te onthullen.
James biedt ook een onthulling aan De New York Times omdat hij het plan niet zomaar kon volgen. Hij vertelt de schrijver dat Marcus een ghostwriter is en dat William een ​​bron is die niet langer deel uitmaakt van het throuple, waartoe nu een van Marcus 'leerlingen behoort. Holy sh - inderdaad.

Aflevering 5: 'The Voters'

Daarna eindigde het einde van koekoeksbananen met een zwangerschap en de grootste exclusieve dat New York Times schrijver ooit heeft gekregen, begint deze aflevering met het meest oorverdovende alarm. Het is 6.30 uur op de verkiezingsdag en 'throuple-gate' is officieel een ding. In plaats van deze ochtend door te brengen met een personage dat we wel kennen, maken we kennis met een vrouw die we nog niet kennen, gespeeld door Robin Weigert. Deze potentiële kiezer is onder de indruk van het nieuws, maar haar dochter Jayne maakt zich meer zorgen over het gebrek aan recycling van haar moeder. Dit is onze eerste rij voor Payton-kiezer versus Dede-kiezer. De moeder geeft niets om het throuple, terwijl haar dochter om het liegen geeft. De jongere ziet Payton als een authentieke man die 'echt om deze planeet geeft'. Helaas kan het hem niet genoeg schelen om zijn eigen buitwater te drinken, maar hij geeft er natuurlijk om om te winnen, dus hij gaat volledig in op het milieu!
Dit verhitte gesprek laat zien hoe een enkele kwestie kiezers voldoende kan impasseren om al het goede dat de andere kandidaat heeft gedaan te ontkennen. Haar moeder probeert haar te laten zien dat Dede hun leven heeft verbeterd en misschien, heel misschien, is klimaatverandering niet het enige waar mensen op dit moment om moeten geven. Maar Jayne heeft de perfecte mic-drop voor het idee dat het milieu niet het grootste probleem is. 'Oké, boemer.' Dit heen en weer verandert al snel in een generatiestrijd. En zoals iedereen op Twitter weet, is elke andere generatie dan die van jou de ergste.
Deze aflevering van 28 minuten is gewijd aan deze kiezers. Jayne is vrijwilliger voor Paytons campagne, waar ze een ontmoeting heeft gehad met Andrew, die haar, een zeer jonge vrijwilliger, treft. Het is alsof #MeToo niet eens in zijn wereld is gebeurd. Dit is ook een wereld waar mensen vechten met de deuren open. Jayne ziet Payton James uitschelden omdat hij vies speelde tijdens een campagne die ze waarschijnlijk nog steeds zullen verliezen. Terwijl ze blijven vechten over wat dit voor hun toekomst betekent, zien we hoe Jayne een kiezer helpt die niet eens wist dat het verkiezingsdag was om hun stembureau te vinden. Ze is te goed voor deze campagne, die niet bij elkaar past. Haar passie verdient het om beantwoord te worden door een kandidaat die er echt op uit is de wereld te veranderen en niet alleen maar op alle mogelijke manieren te winnen.
Nu ik van mijn hoge paard af ben, is er iets spannends aan het leren dat de opkomst voor deze verkiezingen ver omhoog is. Jayne's moeder, Andi, werkt eigenlijk op het stembureau van Dede, waar we Hadassah zien proberen om deze stemervaring te halveren om te voorkomen dat er naar throuple-gate wordt gevraagd. Kijken naar Hadassah schreeuwen 'geen commentaar' met betrekking tot het verhaal lijkt Andi ongemakkelijk te maken. Terwijl ze Dede blijven aandringen op antwoorden, schreeuwt Andi: 'Niemand geeft hier iets om' en scheldt de media uit omdat ze haar heeft aangevallen vanwege zoiets belachelijks. Enkele seconden later is Andi geïrriteerd dat Payton en Alice de lijn hebben doorgesneden. Ik kan me niet voorstellen hoe ze vindt dat Payton besloot hun aanstaande zwangerschap te onthullen terwijl hij op zichzelf gaat stemmen. Het lijkt erop dat hij het verhaal op dit moment goed onder controle heeft. Terwijl Dede het stembureau verlaat, haalt Payton klimaatveranderingskaarten uit zijn zak. Het is zijn manier om zijn klimaatveranderingsrally die later op de dag gepland staat, te promoten. Op dit moment heeft ook Andi het gebouw verlaten en praat met Dede over de toename van jonge kiezers. Toch zegt Dede dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, ze zijn 15 punten gestegen en ze gaan deze winnen. Heeft iemand anders het gevoel dat het voor Dede moeilijker wordt om dat te zeggen en het te geloven? Terwijl haar moeder wordt uitgenodigd voor een overwinningsfeest dat misschien nooit zal gebeuren, bouwt Jayne een campingdouche. Het plan is mogelijk dat Payton een koude douche neemt en het water hergebruikt. Oh, als Infinity hem nu zou kunnen zien! Het probleem is dat McAfee een beetje te eerlijk is tegen deze vrijwilliger met sterrenogen en toegeeft dat dit allemaal maar een virale foto is. Hij gelooft hier niet echt in, maar hij weet dat andere mensen dat wel doen, weet je, zoals Jayne, die geschokt kijkt over de onechtheid van dit plan. Terwijl zowel Payton als McAfee geïrriteerd raken dat Jayne die er buiten uitziet niet weet hoe hij deze douche moet samenstellen, zie je echt hoe onoprecht deze hele campagne is. Nu weten de meeste kijkers dat, maar het is moeilijk om te zien dat deze jonge gepassioneerde kiezer het begint te beseffen. 'Als het doen van dit soort dingen niet goed werkte, zou je het dan nog steeds doen?' zij vraagt. Hij ergert zich aan haar en werpt terug dat hij natuurlijk geeft om 'het middelpunt van mijn campagne'. Maar zoals ze hem eraan herinnert, werd zijn oorspronkelijke platform in de metro gebouwd totdat hij ervoor koos zich op het milieu te concentreren. Dit is normaal, zegt hij tegen haar. Kandidaten evolueren en zijn opvattingen evolueerden zodra hij begon te winnen. In feite zei Payton het stille gedeelte hardop. Het is niet het milieu waar hij om geeft, het is het winnen. Zelfs als hij zijn campagne aan haar probeert uit te leggen, slaagt hij erin te onthullen dat hij jonge kiezers nodig heeft en dat zij geven om het milieu, dus geeft hij nu ook om het milieu. Payton bb, stop gewoon terwijl je voorop loopt. Andi is nu op het overwinningsfeest om met Dede en Hadassah te praten. Daar loopt ze vast in gesprek met de receptioniste die uit een plastic waterfles drinkt. Het kraken van dat plastic is als spijkers op een schoolbord. Erger nog, ze gooit het meteen in de vuilnisbak terwijl ze zegt dat recycling een oplichterij is. Andi had gelijk over de lage opkomst van oudere kiezers en Dede is zenuwachtig. En ze heeft het recht om te zijn. Aan deze jonge kiezers, legt Andi uit, 'je bent een oude dame die niet begrijpt wat belangrijk is.' De waarheid is dat Dede haar hele carrière voor progressieve doelen heeft gevochten, maar de jonge kiezers weten dat niet. Andi raadt haar aan om naar de campus van NYU te gaan en enkele jonge mensen te verleiden die nog niet hebben gestemd. Herinner ze eraan waar het allemaal om draait. 'Overtuig er een en ze nemen er tien mee', zegt Andi als een orakel.
Wat we zien is dat Dede er misschien moeite mee heeft hen ervan te overtuigen dat ze het contact niet heeft verloren. Als Andi zegt dat ze de tien straten moeten lopen in plaats van in de auto te zitten, lijkt Dede verrast, maar opgetogen over dit nogal praktische voorstel. Het probleem is dat Hadassah haar wandelschoenen niet heeft, waardoor ze een raakvlak krijgen over hoe gerechtigd en niet-authentiek Payton is. Het punt is dat jonge mensen het willen geloven. 'Mijn dochter geeft meer om de gezondheid van de planeet dan om haar economische toekomst', zegt Andi en ik vraag me af waarom Hadassah daar geschokt door lijkt. Is dat niet haar taak om te weten?
Het probleem is dat Dede deze ziet als 'onzelfzuchtige, onbereikbare doelen', maar Andi's dochter en anderen niet. Door Dede's excuses te horen waarom er geen vooruitgang kan worden geboekt, begrijpt Andi beter waarom haar dochter op Payton stemt, die, ongeacht zijn bedoelingen, voor verandering vecht. Payton is geen sociaal progressieve kandidaat, hij is een kandidaat voor sociale media en Andi begrijpt de oproep om te stemmen op iemand die geen genoegen neemt met de status quo. Maar stemt Andi op Payton?
Als Jayne thuiskomt, verontschuldigt Andi zich dat ze haar zorgen negeert. Ze wil met haar kunnen praten over hun verschillende meningen. Andi geeft toe dat haar generatie haar kans heeft gehad en dat nu een jongere generatie het verdient om te leiden. Helaas hebben ze een puinhoop om op te ruimen, maar ze gelooft in hen. Daarom stemde ze op ... Payton. Hebben anderen dezelfde keuze gemaakt? Nou, we zullen moeten afwachten.

Aflevering 6: 'Wat zit er in de doos?'

Foto: met dank aan Netflix. Gelukkig niet wat Brad Pitt vindt Zeven . Met deze show weet je het echt nooit. In plaats daarvan hebben we het over wat er in de stembus zit. We zijn drie dagen bezig met een elektronische hertelling en er is nog steeds geen duidelijke winnaar voor de race Payton vs. Dede. We weten dat Dede aan het einde van de verkiezingsdag slechts 23 stemmen voor lag op Payton. Dat is gewoon veel te dichtbij om te bellen, vandaar de hertelling.
Zoals het nieuwsanker ons vertelt, hebben de campagnes van Standish en Hobart nu ontmoetingen met functionarissen van de verkiezingsraad, die hen vertellen dat het een gelijkspel is. Hoe handig! Net als Dede willen we weten hoe dit is gebeurd, omdat ze 23 stemmen heeft gekregen. Waar zijn die stemmen gebleven? Blijkbaar hebben ze nooit bestaan, het was slechts een voorlopige telling die uiteindelijk onnauwkeurig bleek te zijn. Het bestuur verzekert beide campagnes zeer serieus dat een discrepantie in de initiële telling gebruikelijk is. Twee machine hertellingen en een hand hertelling later, de kandidaten zijn nog steeds gelijk en het bord is klaar om te bellen en de volgende stappen te zetten.
De opties zijn, en beide kandidaten moeten het eens worden over de voorwaarden, de verkiezing binnen 10 dagen opnieuw doen of een munt omdraaien. Als dat belachelijk klinkt, nou, het is eigenlijk aan de code. Het omdraaien van een munt heeft in het verleden tot verkiezingen geleid, zoals altijd namen uit een kom plukken om een ​​winnaar te bepalen. In feite kunnen twee kandidaten kiezen wat ze willen beslissen over een race, zelfs een letterlijke hardloopwedstrijd.
Omdat Dede een trend neerzet, is ze niet geïnteresseerd in nog een verkiezing. De Hobart-campagne heeft er ook geen vertrouwen in dat ze een re-do kunnen winnen. Ze haalden de stemming op een historische manier en ze konden nog steeds niet winnen. Nu moesten ze hopen dat jonge kiezers nog een dag terug zouden komen bij de stembus. De coinflip is een echte rotzooi, maar Skye vraagt ​​zich af of ze hun kansen kunnen vergroten door een gewogen munt te gebruiken. Payton is onvermurwbaar, hij zal niet vals spelen, maar biedt dan aan om de herdenkingsmunt voor de toss te bemachtigen. Hmm. Maar Hadassah is ook niet boven vals spelen, aangezien ze druk bezig is met zoeken: 'Kun je vals spelen bij steenpapieren schaar?' Speltheoretici denken van wel , wat misschien de reden is waarom Hadassah een roshambo-wedstrijd voor vrijdag om 12.00 uur voorstelt. De beste twee van de drie. Payton en Dede zijn het daarmee eens. Democratie op zijn best.
Payton vraagt ​​zich af of dit een truc is. Waarom zou iemand die zo praktisch is, een kansspel kiezen om een ​​verkiezing te beslissen? Terwijl McAfee vindt dat ze Dede moeten psychoanalysen voor aanwijzingen. ('Ze lijkt me een soort schaar.') Payton wil het spel analyseren, niet de speler, wat betekent dat ze een expert op het gebied van steenpapier nodig hebben. Breng Infinity's ex Ricardo (Benjamin Barrett) binnen, die nog steeds achter de tralies zit waar 'roshambo het leven is' en hij heeft het geheim ontdekt om in leven te blijven.
Voordat we het geheim leren, horen we Dede zeggen dat er geen strategie is om een ​​steenpapieren schaar te winnen. Hadassa is het daar niet mee eens, aangezien er een document is van de China State Key Laboratory voor Theoretische Fysica die keken naar hoe mensen beslissingen nemen en ze ontdekten dat er patronen waren. Ricardo heeft op dezelfde manier de code gekraakt door zijn eigen studie te doen en anderen te zien spelen om hun stijlen te leren. Zijn bevindingen zijn niet zo heel anders dan de wetenschappers die ook ontdekten dat mannen eerder met steen beginnen. Blijkt dat steenpapieren schaar een strijd van verstand is. Ricardo ontdekte, net als de studie, dat wanneer iemand wint, hij de neiging heeft om de volgende ronde hetzelfde spel te spelen. Als iemand twee keer op rij verliest, blijkt uit de studie dat 'ze overschakelen naar het ding dat zal verslaan wat hen net heeft verslagen', aldus Hadassah. In dit geval willen zowel Dede als Payton het onverwachte doen, wat betekent dat, en hier bij Ricardo blijven, als ze de eerste ronde winnen, ze 'overschakelen naar het ding dat zou winnen tegen het ding dat je de eerste keer speelde'. Begrepen? Nee? Nou, in termen van de leek, als je wint met steen, speel dan een schaar, want je tegenstander zal waarschijnlijk papier gooien dat steen zou hebben verslagen. Als je verliest met een schaar, speel dan papier, want je tegenstander zal waarschijnlijk weer steen gooien sinds hij de eerste keer won. Je moet je tegenstander scherp houden bij het spelen van de belangrijkste steen-papier-schaar-wedstrijd van je leven.
Dat is niet alles waar Payton mee kampt. Infinity heeft hem een ​​gestolen stembus gegeven, die nog steeds op slot zit, wat betekent dat er nog stemmen moeten worden geteld. Oh, en ze heeft het gestolen en is erg trots op zichzelf, wat raar is omdat, weet je, het een misdrijf is. Maar ze wil echt niet dat Dede wint en denkt dat het stelen van de doos heeft bijgedragen aan een gelijkspel. Laten we ook blij zijn dat ze niet voldeed aan haar andere plan, namelijk Dede vermoorden. Ze stal een stembus van 'een stembureau met het hoogste percentage oude kiezers' en deed dat door hun oude hersens af te leiden met een mimespeler. Behoorlijk duivels om met stilte op de stille generatie te jagen, vind je ook niet?
Met een mogelijke 300 ontelbare stemmen, is het waarschijnlijk dat Dede handig zou winnen. Payton weet dat dit slecht is, net als erger dan liegen dat Infinity kanker heeft. Infinity gelooft dat dit de enige manier was om de planeet te redden. Voor haar is het geen misdaad, het is zelfverdediging. Wat het ook is, het kan gevangenisstraf betekenen als ze niet met een plan komen. Ideeën zoals het achterlaten van de stembus bij het politiebureau of het houden van een persconferentie die de waarheid vertelt, zijn niet voldoende, dus biedt James aan om op de box te passen als een manier om Paytons vertrouwen te herwinnen.
Bij het kopen van babykleding hebben zwangerschapsfrenemies Alice en Astrid een hart tot hart. Een verontschuldigende Alice geeft toe (zeg dat vijf keer snel!) Dat ze niet klaar is om de voogdij over een kind met Payton te delen. De politiek heeft ze veranderd en niet ten goede. Astrid stelt dat Payton altijd zo is geweest. Alice denkt dat ze is veranderd in een egoïstische bedrieger, maar nogmaals, Astrid gelooft dat ze zojuist een carrière heeft gevonden die past bij haar 'specifieke morele en ethische vaardigheden'. Lees ze voor vuiligheid, Astrid!
Toch heeft Alice het gevoel dat ze wordt gebruikt. Zij is het brein achter de operatie. Zij is degene die hem vertelde dat hij moest vluchten voor klimaatverandering. Degene die hem aanmoedigde om eerlijk te spelen. 'Ik heb mijn hele leven aan hem uitgesteld', zegt ze door tranen heen. Ze dient zijn dromen en ego. We hebben haar allemaal zien doen. Het is moeilijk te geloven dat het haar zo lang heeft gekost om het te beseffen. Astrid heeft het altijd geweten en stelt voor dat ze er gewoon voor wegloopt en opnieuw begint zoals ze deed. Kijk hoe geweldig dat uitpakt! Grappen terzijde, Astrid zegt dat ze niet wegliep van haar verleden, maar naar haar toekomst rende. Dat concept lijkt Alice in verrukking te brengen.
Hadassah is ook verheugd om Marcus 'spullen in een doos aan de linkerkant te zien. Hoewel Dede zich slecht voelt voor Marcus, kan het Hadassah niet schelen. Hij maakt het goed, zegt ze, hij heeft een vaste aanstelling. 'Hij zou katten op internet kunnen vermoorden en hij zou nog steeds zijn baan als leraar behouden', zegt ze. Hij is een leugenaar die Dede toch naar beneden zou slepen. Toch is Dede het spel gewoon beu. Net als Payton voelt Dede zich ook niet het meest authentiek. Ze houdt van het regerende deel van het werk, maar haat de campagne. Deze ervaring met Payton laat alleen maar zien hoe moeilijk dat onderdeel is geworden. 'Sinds AOC is geen enkele gevestigde exploitant veilig', zegt Dede, een teken dat ze, net als onze kiezer uit de vorige aflevering, weet dat er op de agenda staat voor carrièrepolitici. Zelfs als ze wint, realiseert Dede zich dat ze nooit meer zonder tegenstand zal rennen. De reden dat het idee om voor VP te lopen zo opwindend was, was dat het anders was dan alles wat ze eerder heeft gedaan. Het is het hogere echelon. De eerste vrouwelijke VP zijn, betekent dichter bij het presidentschap staan ​​dan welke vrouw ooit ook. Nu, dat is spannend.
Vanaf nu vecht Hadassah meer voor deze senaatsbaan dan Dede. Ze ziet de toekomst en het is stralend. 'Kijk naar die ouwe klootzakken in het Congres,' zegt ze. 'Alleen maar grote, gezwollen prostaten en pakken van Brooks Brothers. Je ziet ze niet weglopen omdat ze moe zijn. ' Ze wil dat ze vasthoudt aan de kracht die ze heeft en vecht om meer te krijgen, maar Dede zweert dat ze klaar is na deze race. Ze wil nog steeds winnen, maar ziet een kans voor Hadassah om zonder haar verder te gaan. Ze kan een nieuwe kandidaat vinden om al haar passie en kennis in te injecteren. Hadassah zou de Thelma & Louise eindigt, maar het wordt tijd dat ze allebei verder gaan. Het is de meest trieste breuk De politicus ooit heeft gezien hoe deze twee vrouwen, die duidelijk om elkaar geven, afscheid namen van wat ze hadden.
Alice is ook klaar om afscheid te nemen van Payton, die altijd lijkt te geloven dat hij het ruwe einde van de deal krijgt. Niets is ooit zijn schuld, het is gewoon 'hem opgedrongen'. Hij zei Infinity niet dat hij de stembus moest stelen, maar hij was bereid een nepmunt te maken om te winnen of te doen alsof hij niets kon schelen om een ​​paar jonge kiezers te krijgen. Hij maakt deel uit van het probleem en Alice weet dat. Ze creëerden een 'omgeving van morele dubbelzinnigheid die (Infinity) deed denken dat het oké was om dat voor ons te doen.' Daarom moet Alice weggaan. 'Ik denk dat we misschien slechte mensen zijn,' zegt ze, terwijl ze Payton niet eens in de ogen kijkt. Ze corrigeert zichzelf dan: 'Ik denk dat ik een slecht mens ben', vooral als ze bij hem is. Payton is niet zo erg als 'onverschillig voor moraliteit en ethiek'. Het is een kip- of een eierscenario. Is Payton altijd zo geweest, waardoor politiek een goed doel voor hem was? Of werd hij zo omdat hij dacht dat hij daardoor een betere politicus zou worden? Maakt het op dit moment zelfs uit? Alice legt uit dat hij alleen de juiste morele keuzes maakt als ze hem dienen, het is niet zijn natuurlijke neiging. Zijn morele kompas is verbroken.
Hij ziet zijn leugens echter als politieke toelagen die de kiezers verwachten. Voor haar zijn ze een teken van iets veel ergers. 'Er is altijd een rationalisatie voor alles', zegt ze. Dit zijn de redenen waarom mensen denken dat ze slechte dingen voor hem kunnen doen. Het is aan de gang sinds de middelbare school en het lijkt erop dat hij niet kan stoppen. Ze is bang dat ze dat ook niet zal kunnen als ze bij hem blijft. Ze doet dit voor zijn droom, maar ze kent de hare niet eens.
Payton vecht om haar te behouden en belooft haar te helpen een droom te vinden waar ze samen naartoe kunnen werken. Ik vroeg me af waarom hij wil dat ze blijft. Houdt hij echt van haar of spreekt hun snelgroeiende familie de kiezers beter? Gelooft hij dat hij haar steun nodig heeft of heeft hij alleen haar politieke kennis nodig? Als ze weigert genoegen te nemen met het feit dat hij haar helpt wanneer het uitkomt, keert hij zich tegen haar. 'Je bent niet beter dan ik,' roept hij en ze antwoordt kalm: 'Je hebt gelijk' en vertrekt.
Een goede keuze aangezien Payton te gefocust is op de verkiezing om zich zorgen te maken. Hij vertelt Georgina dat hij nog nooit zo'n moreel dilemma heeft gehad als de gestolen stembus. Of is het ethiek? Hij haalt de twee altijd door elkaar en dat is misschien wel zijn grootste probleem. 'Is het echt belangrijk voor mij om het juiste te doen?' hij vraagt. 'Wie kan het schelen?' Georgina zegt. Payton realiseert zich dat wat hij vervolgens doet, het bepalende moment van zijn carrière zal zijn en dat maakt hem bang. Zijn kruispunt laat hem kiezen tussen alles doen wat nodig is om te winnen of het juiste doen, wat kan betekenen dat hij verliest. 'Ben ik ethisch of moreel?' hij vraagt. 'Of geen van beide?'
Voor Georgina gaat het erom dat je met je beslissing kunt leven. Ethisch gezien moet hij toegeven in de doos en de gevolgen onder ogen zien. Moreel kan hij ervoor kiezen om te doen wat hij wil met de doos. Hij kan het in de East River gooien, maar kan hij met die keuze leven? Van wat Georgina ons vertelt over een jonge Payton, zou hij dat waarschijnlijk kunnen, zolang hij maar niet gepakt wordt. Hij heeft altijd genoten van de high die hij krijgt door slecht te doen en ermee weg te komen. Daarom gelooft ze dat Payton meteen wist wat hij met de stembus ging doen. Hij is wie hij is en op dit punt gelooft Georgina dat hij dat moet accepteren. Ze heeft duidelijk geaccepteerd wie ze is en het hielp haar haar verkiezing te winnen. Zeg hallo tegen gouverneur Hobart.
Er is geen cliffhanger waarin Payton en het publiek discussiëren over wat hij zal kiezen. Eerlijk gezegd wisten de meesten van ons waarschijnlijk al wat hij ging doen. Niets, hij gaat niets aan de doos doen. 'Ik heb alleen nog maar mijn carrière', zegt hij. 'En mijn droom, dus ik zal het Witte Huis halen.' Sommige mannen willen gewoon de wereld zien branden . We hebben net vernomen dat Payton een van hen is.

Aflevering 7: 'Verkiezingsdag'

Schapen speen. Dat is hoe deze aflevering begint. Misschien is dit een soort schaapje dat wakker wordt? In de Gynerations Commune in Saratoga, New York, melkt Astrid een schaap als een manier om dichter bij haar zwangere lichaam te komen. Alice sorteert daar ook boekweitkorrels in een kussensloop als oefening in moederlijk geduld. Niet iedereen voelt de kalmerende sfeer hier in de commune voor aanstaande moeders van wie wordt verwacht dat ze helemaal alleen opvoeden. Reignbough - 'regeren' als koningin, 'tak' als in een tak van een boom - is veel te verwerken, ongeacht in welk trimester je bent. De ervaring van deze commune, die een beetje te Midzomer naar mijn smaak, heeft Astrid doen beseffen dat ze op dit moment geen moeder kan zijn. Kijken hoe Alice de beslissing van Astrid steunt, is een leuke afwisseling voor deze twee vrouwen die het oneens waren over Payton. Het is moeilijk te geloven dat hij later de politieke gevolgen van deze beslissing, die hij nooit heeft genomen, niet zal voelen.
Voorlopig trekt Payton zijn roshambo aan. Nogmaals, laten we ons gewoon koesteren in de belachelijke gloed van deze verhaallijn, zullen we? Deze verkiezing wordt beslist door een wedstrijd van steenpapier en schaar. Terwijl hij aan strategieën werkt, zoekt Dede nog steeds op het 'interweb' (haar woorden, niet de mijne) naar de juiste regels. Schiet je op drie of vier? Misschien wil ze daar een officiële uitspraak over krijgen, of het kan een verloren senaatszetel betekenen. Terwijl Dede worstelt om niet te lang na te denken, heeft Payton zijn wildgezicht en die zwarte coltrui. Eerlijk gezegd, elke keer dat hij draagt, lijkt hij zijn mojo terug te krijgen. Dede gaat iets drinken, want na alle keren dat ze verloor van Hadassah, ziet het er niet goed uit.
Terwijl deze jongens hun spelletjes spelen, hebben Astrid en Alice te maken met iets echts. Astrid krijgt een abortus. Ze vraagt ​​Alice of ze iemand kent die er een had en het antwoord van Alice is zowel droevig als geruststellend. Ze vertelt haar dat naarmate je ouder wordt, je erachter komt dat degenen die 'je nooit wist dat ze er een hadden, er ook een hadden'. Te lang voelde het als iets schandelijks om over te praten, maar dat is aan het veranderen. Afleveringen als deze bewijzen dat. Er is ook geen schaamte voor een vrouw die geen kinderen wil hebben. Astrid weet dit al lang van zichzelf, maar ze mag het trots hardop zeggen zodat iedereen het kan horen. Omdat ze geen moeder wil zijn, is ze niet minder een vrouw, zegt ze. Ze weet echter dat Alice een goede moeder zal zijn, door de manier waarop ze Payton altijd babbelde, waardoor hij zich beter voelde dan hij ooit verdiende. Astrid weet dat abortus betekent dat ze een nieuw pad kan inslaan naar wat ze voor zichzelf wil, en ze vindt dat Alice diezelfde kans verdient. Ze verdient een kans om te kiezen hoe haar toekomst eruitziet en die niet voor haar te laten kiezen. Alice houdt nog steeds van Payton, maar dat gesprek wordt onderbroken. Astrids naam wordt geroepen en de twee lopen samen hand in hand weg.
Hadassah en Dede lopen een pianobar binnen waar ze Payton zien zingen 'Run Away', een lied van Ben Platt dat wordt gezongen door een personage gespeeld door Ben Platt. Hij ziet er gelukkiger uit dan we hem ooit hebben gezien en zelfs Hadassah en Dede geven toe dat hij heel goed klinkt. (Echt waar!) Hij zingt over niet weglopen, dezelfde boodschap die hij zijn team gaf toen hij besloot de stembus niet in te leveren. Dit moment toont zijn menselijkheid aan zijn tegenstander die hem altijd heeft gezien als niets meer dan een verwende kind. In werkelijkheid is hij iemand die door het belsignaal is gegaan.
'Je zou op Broadway moeten zijn, niet in de politiek,' zei Hadassah, die zou kunnen worden gezien als haar duwt hem uit de race, maar voelt als een oprecht compliment. Vooral omdat ze het opvolgt door zijn campagne te complimenteren. Hij doet hetzelfde, maar op een manier waar Dede dwars doorheen kan kijken. Dede ziet hem als de onzin die hij is, maar ze lijkt hem erom te waarderen. Hij begrijpt de vooruitgang waarvoor Dede heeft gevochten, maar weet dat ze ook een progressieve mede-uitdager heeft geduwd om te komen waar ze nu is. Het is de cirkel van het politieke leven, en daarom geeft Dede toe dat ze Payton zou hebben geadviseerd om ook het throuple-nieuws vrij te geven.
De twee praten dan over zijn eerste honderd dagen, wat hij van plan is te doen als hij wint. Hij wil beginnen met de zeewering om hem te beschermen tegen een nieuwe superstorm, maar ze vertelt hem dat het niet gaat gebeuren. Hij weet dat. Het is zijn manier om 'gunst bij de plaatselijke bouwvakbond' te krijgen om zijn kansen op herverkiezing te vergroten en de lat hoger te leggen zodat hij zonnepanelen kan krijgen, wat veel minder duur is, maar nog steeds een begin is in zijn strijd om de wereld te redden. Dede en Hadassa zijn onder de indruk van zijn politieke kennis en van zijn toegift, die aan hen, zijn 'vijanden', is opgedragen. Terwijl hij zingt, 'Corner Of The Sky' uit Pepijn, we zien dat hij in hart en nieren een showman is. Gecombineerd met zijn vermogen om alles te doen wat nodig is om te winnen, zou hij uiteindelijk een goede politicus kunnen worden. Terwijl Payton zingt dat hij iets van hem wil noemen, een 'hoekje van de lucht', blijft Dede in tranen achter. Gaat ze met opzet verliezen om iemand anders te laten leiden?
Eindelijk is de dag van het besluit van de senaat van steenpapier en schaar hier. Payton lijkt klaar. In feite oefent hij zijn worpen met roekeloze overgave. Hadassah maakt zich zorgen dat dit het einde is, maar Dede verzekert haar dat alles goed komt. Ze ziet er kalm, cool en beheerst uit terwijl ze zich voorbereiden op de wedstrijd, die de Jacobiaanse scoringsregels zal gebruiken, voor het geval iemand het zich afvroeg. Dede zou eerst willen spreken, waar ze het niet mee eens waren, maar het kan haar niet echt schelen. Ze staat op en wordt poëtisch over bionisch luisteren, een must voor een politicus omdat het je dwingt 'te horen wat niemand anders doet'.
'De sterkste politieke wind', zoals ze het noemt, 'is te horen lang voordat hij oude politici en ideeën omver blaast.' Ze kan goed luisteren en hoort de jonge mensen die boos zijn over wat er in de wereld gebeurt. Ze hoort ook Payton, die vecht voor die jonge mensen die massaal naar buiten kwamen om te stemmen terwijl niemand dacht dat ze dat zouden doen. Hij deed dat door hen te inspireren en daarom gaf ze de verkiezing voor Payton toe. 'Het is geen truc, geen truc', zegt ze en ik geloof haar.
Payton is nu senator en hij schrijft zijn dankwoord als Alice binnenkomt om hem te feliciteren. Ze is het ermee eens dat het niet inleveren van de stembus goed was voor zijn politieke carrière, ondanks dat hij in ethische zin verkeerd was. 'Ik benijd je', zegt ze. Hij weet wie hij is en wat hij wil. Ze is dat nog steeds aan het uitzoeken en zegt hem dat ze naar de medische school wil gaan of een lifestyle-merk wil beginnen. Ze gaat hoe dan ook terug naar Harvard. Ze is ook geïnteresseerd om bij Payton te zijn, maar hun relatie moet aanzienlijk veranderen. Denk aan 'een beetje meer George en Amal en een beetje minder George en Martha.' Hij is het daarmee eens en vraagt ​​haar uit eten. Voor een keer kiest hij haar boven zijn carrière en laat hij zijn dankwoord achterwege voor een onmiddellijke toekomst waarin hij praat over medische scholen. Het is een leuke afwisseling, maar doet hij dit omdat de verkiezingen voorbij zijn? Wat gebeurt er als hij teruggaat naar de politicusmodus, wordt Alice weer opzij geduwd? Dat zijn grote vragen voor later.
Omdat de productie werd stopgezet vanwege COVID-19, bevat de aflevering een bizarre FaceTime-oproep tussen Georgina en Dede. Na 98 procent van de stemmen te hebben gewonnen, is Georgina niet al te blij om voor haar werk in Sacramento te wonen en is ze van plan slechts een jaar van haar termijn van vier jaar te dienen. Waarom? Ze wil natuurlijk president worden. In plaats van vast te houden aan haar plan om Californië af te scheiden, is ze van plan de rest van het land in Californië te veranderen. Misschien een moeilijke verkoop, maar ze wil dat Dede haar vice-president wordt, die echt alles zou leiden. Het feitelijke regeren is het deel van de baan waarin Georgina niet geïnteresseerd is, wat betekent dat Dede haar wens zou vervullen om geen campagne te hoeven voeren, maar een land te leiden. Hadassah zou de stafchef van Georgina zijn en Dede zou over vier jaar kunnen leiden, aangezien Georgina niet van plan is om een ​​tweede termijn te vervullen. Dit is de tweede akte van Dede, maar Georgina's plan zou ook betekenen dat Payton niet de eerste Hobart voor president zou zijn.
Voordat Dede antwoord kan geven, kijken we hoe Infinity een opwindende toespraak houdt om Payton te verwelkomen in de senaat. We zijn terug bij de gebruikelijke look van De politicus, knapperig, gepolijst, zeker niet gefilmd tijdens FaceTime. Een zeer merkwaardig Payton is in paniek over zijn overwinningstoespraak, die niet echt een overwinning was, maar een gelijkspel. Maar McAfee heeft hem iets te vertellen, hij heeft gewonnen. Echt gewonnen. De stembiljetten in dat vak leverden hem de overwinning op, maar dat zal niemand ooit weten. Maar toch, wetende dat een meerderheid van de stemmen in het verpleeghuis voor hem ging - hij won met 23 stemmen, het bedrag waarmee Dede zou hebben gewonnen, wat eh, raar? - is een groot probleem. Mensen staan ​​achter zijn boodschap van verandering. Dit was geen generatierace, want hij won niet alleen langs generatielijnen, het waren ideologische. Meer mensen willen het milieu verbeteren dan niet. Er willen meer mensen werken om dingen beter te maken dan om dingen hetzelfde te houden. Deze overwinning, zegt hij, heeft hem vernederd. Hij wil een leider zijn voor al zijn kiezers, niet alleen degenen die op hem hebben gestemd. In feite zegt hij tegen degenen die op Dede hebben gestemd: 'Ik snap het.' Hij is van plan om het hoofd te bieden aan de krachten die tegen hem zijn, die niet willen dat er een betekenisvolle verandering in het milieu komt. Het is tijdens dit deel van zijn toespraak dat hij luider wordt. Het is tenslotte zijn brood en boter. Hij klinkt sterk in zijn enige probleem en vraagt ​​zijn kiezers om hem verantwoordelijk te houden. Als hij deze dingen waar hij het over heeft niet doet, stem hem dan uit. Je vraagt ​​je af of hij er spijt van zal hebben dat te zeggen, aangezien hij weet dat zijn gevecht lang en zwaar is. Hij krijgt misschien geen snelle resultaten, wat zijn basis kan schaden. Maar misschien realiseert hij zich dat hij, om het soort politicus te zijn dat hij echt wil zijn, mensen moet dwingen hem verantwoordelijk te houden, omdat hij zichzelf overal in of uit kan praten. Terwijl de ballonnen vallen en de menigte applaudisseert, heeft Payton Alice, wiens haar nu veel dichter bij God is, aan zijn zijde. 'Dankjewel,' herhaalt hij terwijl de tranen over zijn wangen stromen.
Twee jaar later flitsen Payton over zijn grootste prestaties en ze zijn allemaal milieuvriendelijk. McAfee heeft een verloofde gevonden en een balans tussen werk en privé. Alice wordt dokter terwijl Payton hun zoon Archie aan het werk brengt. Deze verkiezingsdag is anders dan de laatste die we hebben gezien. Hij rent zonder tegenstand dankzij het feit dat hij zijn beloften nakwam. Een overwinning in zijn ogen, maar niet die van zijn team. Ze willen dat hij groot denkt, zijn volgende campagne aankondigt, maar hij is blij waar hij is als echtgenoot (ja, ze zijn getrouwd!) En een vader en een politicus die er echt werk van maakt. Hij heeft geleerd dat ambitie niet het einde is dat alles voor hem is wat hij ooit dacht dat het was. Hij realiseerde zich dat hij echt voor de zaak zat en ervoor wil blijven vechten. Dus een toost daarop, en oh ja, Georgina staat op het punt gekozen te worden tot president? Zeker! Klink die bril!
Dat is echter niet het echte einde. Terwijl Payton jogt, wordt hij naar een clandestiene Central Park-ontmoeting met Dede gebracht. De gekozen vice-president is blij om te zien dat Payton dingen doet die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Ze heeft de juiste beslissing genomen om aan hem toe te geven, en daarom vraagt ​​ze Payton om haar VP te worden als ze over vier jaar loopt. Hij wordt niet 35, de wettelijke leeftijd om president te worden, dus Dede is van plan daar verandering in te brengen. Georgina heeft een plan en het bevat een nummer waarvan ik hoop dat we het ooit te horen krijgen. Ze ruilt de ene Hobart in voor de andere, maar Payton lijkt onzeker totdat hij een knipogende rivier voorbij ziet komen. Het is de eerste keer dat we River zien sinds de première en het wordt zijn teken om weer op die ambitieuze trein te stappen richting het Witte Huis. Seizoen 3 zou interessant moeten zijn .