Streamingdiensten met gratis proefversies tijdens Coronavirus — 2021

Gefotografeerd door Rockie Nolan. Met veel staten die thuisblijvende bestellingen verplicht stellen Vanwege de aanhoudende coronavirus-pandemie wenden mensen zich tot de streamingdiensten om hun huisgebonden tijd te bezetten. Het goede nieuws? Sociale afstand nemen is niet van toepassing op onze tv-vrienden, en met alle prestigieuze tv- en filmcontent die er is binnen handbereik, zullen we nooit zonder spullen komen te zitten terwijl we in quarantaine blijven. Van Netflix tot Hulu tot Disney +, hier zijn alle services boordevol tv-shows en films om thuis te binge, die allemaal gratis proefversies hebben.Advertentie

NetflixNetflix biedt een 30 dagen gratis uitproberen , waarna de plannen beginnen bij $ 8,99 per maand. Maar vrees niet - dat kan Vast en zeker binge allemaal Liefde is blind

in minder dan 30 dagen als u de service na de gratis proefperiode wilt beëindigen.

Show TimeDe dienst biedt een gratis proefperiode van 30 dagen , die u kunt gebruiken om te bekijken Vaderland , Schaamteloos

, Miljarden , Ray Donovan

, Het L-woord: generatie Q , Over het worden van een God in Centraal Florida , en meer.

Philo

Deze streamingdienst kost slechts $ 20 / maand na de gratis proefperiode van een week en omvat 59 kanalen, waaronder IFC, Sundance, Vice, AMC, A&E en MTV.

Sling-tvSling is $ 10 korting op de eerste maand voor nieuwe abonnees, die slechts $ 20 in rekening brengt als onderdeel van de nieuwe 'Stay in and Sling'-deal, die meer dan 50 livekanalen en meer dan 50.000 films en tv-shows op aanvraag omvat.

HBO

HBO biedt nu een gratis proefperiode van 7 dagen , waarna u $ 14,99 / maand betaalt. (In vergelijking met HBO Go, dat is inbegrepen als onderdeel van kabelabonnementen.) De aanstaande HBO Max, die in mei debuteert, zal naar verwachting tussen de $ 16 en $ 17 per maand kosten, en zal zowel het volledige archief van HBO als het nieuwe origineel bevatten. inhoud en programmering van de andere merken van WarnerMedia, waaronder Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies en Cartoon Network.Advertentie

Apple TV +

Bij aanschaf van een nieuw Apple-apparaat of een 7 dagen gratis op proef gevolgd door een abonnement van $ 4,99 / maand, en bekijk alle Ochtendshow , Knecht , en Klein Amerika dat je hartje begeert.

Amazon Prime Video

Amazon biedt een gratis 30 dagen op proef , waar u Prime-originelen kunt binge De geweldige mevrouw Maisel , Moderne liefde , Hanna , en Goliath , evenals duizenden andere series en films, zoals De Sopranen , Lady Bird , en De Wrekers . Prime Video biedt ook een selectie familie- en kindertitels aan stream gratis voor alle Amazon-klanten, zelfs zonder Prime Video-abonnement.

Broadway HD

Broadway HD is een one-stop-shop voor musicals en toneelstukken, die u zonder advertenties kunt streamen voor $ 8,99 / maand of $ 99,99 / jaar na een gratis proefperiode van een week .

Hulu

Hulu heeft een gratis proefperiode van een week voordat u een starttarief van $ 5,99 / maand in rekening brengt. Je kunt HBO, Showtime, Cinemax en Starz krijgen als add-ons, of kiezen voor Hulu met Live TV voor $ 54,99 / maand, inclusief meer dan 60 kanalen.

Pluto TV

Deze streamingdienst omvat meer dan 250 tv-kanalen en duizenden on-demand films en tv-programma's - helemaal gratis .Advertentie

Knetteren

Knetteren is een gratis en door advertenties ondersteunde service met een breed scala aan films, tv-programma's en originele inhoud, inclusief alles van Betoverd naar Hete staaf .

Disney +

Disney's nieuwe streamingdienst biedt een 7 dagen gratis op proef gevolgd door een abonnement van $ 6,99 / maand. Je kunt het ook gebundeld krijgen met ESPN + en Hulu voor $ 12,99 / maand.

PBS

Als je zin hebt in een dosis honkbal terwijl de MLB is geannuleerd vanwege de coronaviruspandemie, kun je de documentaire van Ken Burns bekijken, Basketbal , gratis op PBS hier . PBS Kids verlengt ook zijn gratis proefperiode van een week naar 30 dagen, waarna het $ 4,99 / maand kost.