Taylor Swift I Forgot You Existed over Calvin Harris? — 2021

Foto: Josiah Kamau / BuzzFoto / Getty Images. Taylor Swift heeft in haar tijd veel breakup-nummers geschreven, maar misschien niet zo brutaal als haar laatste van haar zevende album Minnaar . In plaats van poëtisch te worden over verloren liefde, herinnert ze haar eenmalige schoonheid eraan dat ze ze helemaal niet eens meer weet. Fans van één persoon zullen waarschijnlijk raden wat het onderwerp is? Swift's ex-vriend, Calvin Harris. Swift's lied 'I Forgot That You Existed' gaat over hoe ze ooit diepbedroefd was over een eerdere relatie, maar nu nauwelijks de 'duidelijke boodschap' en 'harde lessen' kan herinneren die ze haar hebben gestuurd. 'het is geen liefde, het is geen haat, het is gewoon onverschilligheid', zingt Swift met een lach.AdvertentieZe zegt ook dat haar rundvlees met deze naamloze persoon begon toen hij haar op haar meest kwetsbare plek neerhaalde. 'Ik vergat dat je wat popcorn tevoorschijn haalde zodra mijn vertegenwoordiger begon te dalen, naar beneden / lachte op het schoolplein toen ik struikelde op de grond, op de grond', herinnert Swift zich en voegt eraan toe: 'En ik zou blijven hangen, oh ja, zou de hele stad hebben gevochten, oh ja / Zou daar op de eerste rij zijn geweest, zelfs als er niemand naar je show was gekomen. ' Hier wordt gesuggereerd dat hoewel Swift een ondersteunende partner was, zelfs naar alle shows van haar artiest exen ging (Harris is duidelijk een artiest), ze voelde dat hij 'wat popcorn tevoorschijn haalde' om haar publieke ondergang te zien (waarschijnlijk met Kanye West en Kim Kardashian, wat een paar maanden voor de ultieme splitsing van Harris en Swift gebeurde), die vermaak vond in haar worstelingen. Swift en DJ en muziekproducent Harris dateerden van 2015 tot 2016. Hun relatie-hoogtepunten waren onder meer een schattige PDA met een prijsuitreiking, een lief jubileummedaillon en een heel romantische eilandvakantie. Swifts relatie met Harris was destijds haar meest openbare relatie - tot de hele wervelwind, jetsetting-romance met Tom Hiddleston, dat wil zeggen - en toen het paar halverwege 2017 uit elkaar ging, werd het zuur. Harris haalde uit naar Swift op Twitter nadat Swift had onthuld dat ze mede-schreef aan zijn nummer 'This Is What You Came For', schijnbaar Katy Perry's kant koos in hun sindsdien begraven vete, en alle hoop voor hem en Swift om vriendschappelijke exen te zijn, stopte. . Hij later verontschuldigde zich voor zijn opmerkingen GQ U.K.

,
maar dat betekent geen lied over hem kon niet ga op een album. Gewoon zeggen!AdvertentieAls dit nummer over Harris gaat, dan is er één ding dat hier duidelijk is: ze is erg over die relatie heen. Gezien het feit dat de rest van Minnaar

is eigenlijk een ode aan haar huidige liefde voor 'Londense jongens', Joe Alwyn, ik denk dat het veilig is om te zeggen dat alle exen - Harris en wie dan ook - in haar achteruitkijkspiegel zitten. Luister: Dit bericht is bijgewerkt.