Tiger King Netflix 2020-kostuumideeën die u kunt maken — 2021

Foto: met dank aan Netflix. Als je de vreemder-dan-fictie echte misdaad Netflix-docuseries binged De Tiger King , dan heb je misschien veel ideeën voor Halloween. Er zijn veel bonafide-personages in het fenomeen van begin 2020, maar het is belangrijk om te onthouden dat de meeste van deze mensen echte mensen zijn en geen beroemdheden. Maar als je echt een eerbetoon wilt brengen aan je eerste quarantaine-binge, zijn er maar twee die je met een zuiver geweten kunt doen: Carole Baskin of een letterlijke tijgerkoning.
Baskin verdient het misschien om de Halloween-kostuumbehandeling te krijgen, omdat ze alles aan het melken is Tiger King

roem kan ze van haar controversiële Dansen met de sterren uitstraling, en haar go-to outfits vind je gemakkelijk in je eigen kast of bestel je snel online. Een andere gemakkelijke en leuke optie is verkleden als de echte MVP van Tiger King

: een letterlijke tijgerkoning (zoals in, het enige 'personage' waar we oprechte sympathie voor hebben). Beide kostuums zijn gemakkelijk te maken vlak voor Halloween. Hier is hoe.Advertentie

Carole Baskin kostuum

Foto: Frank Ockenfels / ABC / Getty Images. Een van Baskins meest herkenbare uniformen is haar roze en oranje tie-dye tuniek met luipaardprint, sierlijke bloemenkroon en blauwe spijkerbroek. De eigenaar van Big Cat Rescue doet dat niet doe subtiel, wat de dingen voor ons des te leuker maakt. Je kunt een replica van Baskin's top vinden op Amazon voor $ 27, en een bloemenkroon met roze rozen voor $ 8. Baskin houdt ook van haar blouse met luipaardprint, en jij kunt hem gooien deze top in je winkelwagen voor $ 9 de volgende keer dat je bij Target bent. Ze draagt ​​deze met een paarse bloemenkroon, die Amazon verkoopt voor $ 19 . Als je nog geen blond haar hebt, is dat oké. U kunt een lange blonde pruik van Amazon voor $ 24. De duivel zit in de details, dus om je Baskin-look echt aan te scherpen, moet je ervoor zorgen dat je zwarte mascara hebt die echt volume aan je wimpers geeft ( L’Oreal Paris Volumineuze mascara doet de truc, en het is ongeveer $ 7) en laat je ogen er breder en consequent mee overkomen witte, glanzende vloeibare oogschaduw je kunt van Target krijgen voor $ 12. Maak het af met je favoriete roze lippenbalsem. Fresh's Sugar Hydraterende lippenbalsem in Watermeloen , $ 18, is ultra-hydraterend en past zeker bij die luipaardprinttops, maar je kunt echt over de rand gaan met deze heldere Duitsland fuchsia lippenstift voor $ 6.

Een letterlijk Tiger King-kostuumFoto: met dank aan Netflix. Verkleed je als de echte ster van Tiger King

is eenvoudig en vooral supercomfortabel. Afhankelijk van welke tijger je zou willen gaan, Amazon verkoopt een volwassen onesie met witte tijger voor $ 28, evenals een oranje voor ongeveer $ 33.
AdvertentieAls het in oktober nog steeds warm is waar je woont, kun je je kostuum wat opfleuren door een oranje tank met tijgerstrepen (zoals deze van Red Bubble , voor $ 36). En vergeet de kroon niet, die u ook kunt ga online voor $ 8 .
Halloween is een tijd van angst, kostuums en plezier, maar dit jaar is het een beetje anders. Je kunt nog steeds al deze dingen doen, maar zorg ervoor dat je de juiste maatregelen neemt om afstand te nemen, grote bijeenkomsten te vermijden en onthoud dat elk kostuum het beste kan worden gecombineerd met een masker. Janedarin is uw one-stop Halloween-winkel als het gaat om manieren om veilig te vieren. Genieten!