Ulta Rewards-punten kunnen nu worden gebruikt bij Benefit Brow Bar — 2021

Foto: Rick Kern / Getty Images. Een van de beste aspecten van het winkelen in een schoonheidssupermarkt, zoals Ulta Beauty, is dat het een echte ervaring is. Loop om 11 uur 's ochtends na de brunch op zaterdag, en je zou de hele middag kunnen besteden aan het uithalen van elke tint van Kylie's lippenstift langs je onderarm voordat je een klapband krijgt, een snelle gezichtsbehandeling en een wenkbrauwwax - allemaal zonder een voet naar buiten te zetten. En als je een reden nodig hebt om dit weekend naar de dichtstbijzijnde Ulta-winkel te gaan, dan hebben we die. Het merk heeft zojuist een enorme verandering aangekondigd in zijn Loyalty Rewards-programma. Het nieuwste voordeel (onder andere) is dat alle leden hun punten - die worden verzameld met elke dollar die aan schoonheidsproducten wordt besteed - kunnen inwisselen voor Ulta Beauty's in-store salondiensten.

Geschenk van de dag

Alexandra beveelt aan:Mejuri honing ketting$ 65,00Kopen Naast de planken (en meer planken) met mascara, oogschaduwpaletten en haardrogers, zijn de meeste opslagruimten van Ulta Beauty bezaaid met kleine kiosken en schoonheidssalons. Er is The Salon bij Ulta Beauty , waar u een knipbeurt, kleur of een snelle klapband kunt krijgen. Voor een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling kunt u terecht bij de Dermalogica Skin Bar . De MAC-make-upteller biedt shoppers stapsgewijze make-uptutorials. Plus, er is de geliefde Voordeel Brow Bar , waar u uw wenkbrauwen kunt laten vormen, epileren, waxen of kleuren door een van de professionele schoonheidsspecialisten van Benefit. Normaal gesproken zouden al die add-on-services u uit eigen zak geld kosten. Maar nu, u kunt uw Ulta Rewards-punten gebruiken om ze te betalen. Wat betekent dat de service van uw keuze in prijs wordt verlaagd - mogelijk zelfs vrij

- afhankelijk van hoeveel punten je hebt verzameld. Het is gewoon meer een stimulans om dat hete, nieuwe product voor je schoonheidsroutine te kopen, terwijl - denk maar aan, je zou er gratis wenkbrauwwax uit kunnen krijgen.