Wat te doen voor Memorial Day-weekend in quarantaine 2020 — 2021

Gefotografeerd door Eric Helgas. Tijdens deze quarantaine, veroorzaakt door de pandemie van het coronavirus, hebben velen van ons het pijnlijke tijdverdrijf doorgebracht om terug te denken aan wat we een jaar geleden op dit moment aan het doen waren. Dit gedachte-experiment is bijna altijd verontrustend, gezien hoeveel elk aspect van ons dagelijks leven is veranderd, maar de oefening is vooral onaangenaam als het gaat om speciale gelegenheden. Nu Memorial Day nadert, dagdromen we bijvoorbeeld over lange middagen op onze favoriete drukke stranden, grote uitbarstingen in de achtertuin met al onze vrienden en al hun vrienden, en zelfs waden door menigten op een pretpark, straatkermis of openluchtconcert . Vanwege vitale richtlijnen voor sociale afstand, zullen we dit weekend van Memorial Day geen van die activiteiten doen, maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen hebben. Er zijn nog verschillende manieren waarop u het onofficiële begin van de zomer kunt vieren. Hier zijn enkele sociale afstandsveilige ideeën voor wat u tijdens het lange weekend kunt doen.Advertentie

Mix een zomerse cocktail

Schenk de beste delen van de zomer in een glas door thuis een cocktail te mixen. Je kunt misschien niet naar je favoriete buitenbar gaan, maar feestelijke drankjes kunnen nog steeds stromen. Je zou eindelijk eens kunnen proberen om bevroren drankjes te maken, ook al is het maar een simpele White Claw Slushie. En als het maken van een cocktail te veel lijkt, kan het openen van een gekoelde fles rosé genoeg zijn om je het gevoel te geven dat de zomer echt is aangebroken.

Breng de barbecue naar binnenAls je een barbecue in je achtertuin hebt, breek hem dan zeker dit weekend uit. Helaas zijn sommigen van ons in quarantaine in huizen waar niet eens een tuin aan is bevestigd waar een grill mogelijk zou kunnen komen. Overweeg voor iedereen in dat kamp recepten die u helpen bij het maken van nietjes die u in de keuken kunt bereiden. Probeer pulled pork te maken in de slowcooker, een ribbenrek in de oven of hamburgers op het fornuis. Of u kunt investeren in een aanrechtgrill. Combineer uw maaltijd met aardappelsalade, plakjes watermeloen of een ander bijgerecht dat een nietje is bij de beste bashes buiten. Werk het geheel af met een dessert voor warm weer, zoals zelfgemaakt ijs of booze ijslollys.

Bekijk A Summer Movie

Als je naar een andere tijd en plaats wilt worden vervoerd zonder dat je echt van je bank hoeft te komen, is er geen betere manier dan met een geweldige film. Geniet van het hoogseizoen op het eiland Kalokairi, Griekenland door in te schakelen Mama Mia , breng tijd door op zomerkamp met Natte hete Amerikaanse zomer

, De ouderval , en Vrijdag de 13e,

of ga naar het strand door te kijken Blue Crush en Kaken

. Begin het seizoen met een zomerfilm voor elke stemming.Advertentie

Ga naar buitenMeer mogelijkheden om contact te maken met de natuur is een van de beste dingen van de zomer, dus als je een tuin hebt, breng dan wat tijd buiten door. Je zou gewoon kunnen chillen in de zon, of je tijd met moeder natuur een stap verder kunnen nemen door een tuin te beginnen met zomerfruit en -groente. Afhankelijk van de bestellingen voor shelter-in-place in uw omgeving, kunt u misschien naar buiten gaan, zelfs als u geen tuin of terras heeft. Controleer of uw plaatselijke parken, wandelpaden of campings open zijn. Als je voor die route kiest, volg dan altijd het protocol voor sociale afstand - blijf ten minste 1,8 meter van anderen in openbare ruimtes - en draag een masker!

Gooi een virtueel feestje

Het hoeft niet je verjaardag te zijn om een ​​virtueel feestje te geven. Terwijl het verzamelen met een grote groep vrienden IRL misschien van tafel is, kunt u nog steeds hangen via Zoom of een andere videoconferentie-app. Als je leuke partygames erg mist of als je gewoon liever hebt dat je Zoom-vergaderingen een beetje structuur hebben, probeer dan een videopartygame-platform zoals Jackbox of andere online games die door groepen kunnen worden gestreamd. En als je echt de geest van een zomerfeestje naar je virtuele hang wilt brengen, verander dan je Zoom-achtergrond in een foto van het strand of een achtertuin.