Wat gebeurde er aan het einde van seizoen 1 van Lost In Space? — 2021

Foto: met dank aan Netflix. Gevaar, Will Robinson! Verdwaald in de ruimte is terug op Netflix, maar aangezien het meer dan een jaar geleden is tussen seizoen 1 en seizoen 2, nemen we even de tijd om samen te vatten waar Verdwaald in de ruimte

gestopt. De familie Robinson is net begonnen aan hun epische reis. Het enige dat deze familie wilde doen, was leven op een ruimtekolonie nadat een asteroïde (of was het) de aarde vernietigde. Is dat echt zo veel gevraagd? De Robinson-ouders en hun drie kinderen blinken uit in wetenschap en probleemoplossing, maar na een noodlanding op een planeet, werden ze gescheiden van hun medekolonisten en werden ze bevriend met een heel gespierde robot het lijkt erop dat het leven in een kolonie niet voor hen is. We zien dit seizoen misschien niet eens een van de andere kolonisten, omdat de Robinsons alweer van de groep zijn gescheiden.Advertentie

Hoe de Robinsons verdwaald raakten in de ruimte

Aan het einde van seizoen 1 wordt het landingsvaartuig van de Robinsons, de Jupitor 2, de ruimte in geslingerd naar een onbekende bestemming in een onbekend sterrenstelsel, terwijl ze proberen aan te meren bij hun moederschip, de Resolute. Ze hebben de wijze krakende monteur Don West bij zich, maar niet hun Robotvriend - hij werd in een andere richting gesmeten tijdens het vechten met een andere robot. Nu zijn ze, net als de Robinsons in de originele serie uit de jaren '60 en de film uit 1998 vóór hen, echt 'verdwaald in de ruimte'. In elke iteratie van deze serie zijn de Robinsons gedoemd om van planeet naar planeet te stuiteren terwijl hun reis naar de kolonies bij Alpha Centauri voortdurend wordt gesaboteerd.

Wat er gebeurde met Dr. Smith aan Verdwaald in de ruimte

?Seizoen 1 eindigde ook met het personage van Parker Posey, Dr. Smith, dat door Maureen op het schip werd opgesloten. Hoe lang denk je dat het gaat duren voordat ze uitbarst? Smith staat ook bekend als June Harris en is een oplichter met weinig wetenschappelijke kennis die absoluut alles zal zeggen en doen om te overleven. Het kostte de familie Robinson een heel seizoen om erachter te komen dat ze loog over haar identiteit, maar dat betekent niet dat ze in seizoen 2 nog steeds geen problemen kan veroorzaken.

Wat is er met de aarde gebeurd? Verdwaald in de ruimte ?

June is niet de enige tegenstander om zich zorgen over te maken Verdwaald in de ruimte

echter. Er is ook een mysterieus buitenaards ras en mysterieuze robots. Will's robot is misschien een vriend, maar hij was geprogrammeerd om de mensen op de Resolute te doden om onbekende redenen.AdvertentieWe leerden ook aan het einde van seizoen 1 dat de aarde werd aangevallen door buitenaardse wezens, niet een asteroïde zoals ze eerder dachten. Wie of wat is er zo op gebrand menselijk leven te vernietigen, en waarom? Will verbindt de punten tussen de bestemming van de Jupitor 2 en de 'gevaarwaarschuwing' van de robot in de laatste momenten van het seizoen. Ze worden waarschijnlijk in de val gestuurd, dus dat is gewoon perfect. Ze moeten de robot vinden en antwoorden krijgen in seizoen 2 voordat het te laat is.