Wanneer zijn de Golden Globes 2020? Datum, tijd, presentatoren — 2021

Foto: George Pimentel / WireImage. De feestdagen zijn bijna voorbij, wat betekent dat het bijna tijd is voor het prijsseizoen. Als jij het soort persoon bent dat graag zoveel mogelijk tv en films consumeert voordat het prijsseizoen begint, heb je tot het eerste weekend van januari om je lijst compleet te maken voor de eerste grote prijsuitreiking van 2020, de 77e jaarlijkse Golden Globes. De Golden Globes van vorig jaar omvatten de controversiële overwinningen van Groen Boek ; Netflix wint voor Rome

en blijven laten zien dat het niet alleen een streamingplatform is met De Kominsky-methode ; Glenn Close, Julia Roberts en Regina King laten zien dat actrices alleen maar beter worden met de leeftijd; en Sandra Oh, een geweldige gastheer die we waarschijnlijk niet verdienden.AdvertentieHoewel dit jaar helaas geen opwindende, nooit eerder vertoonde host heeft, is hier alles wat je moet weten over de aankomende Golden Globes voor 2020.

Wanneer worden de Golden Globes uitgezonden op tv?De Golden Globes 2020 vinden plaats op zondag 5 januari 2020 en worden uitgezonden op NBC vanaf 20.00 uur. ET.

Waar zijn de Golden Globes?De ceremonie van dit jaar wordt opnieuw gehouden in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, CA.

Hoe kun je de Golden Globes live zien?

Als je kabel hebt, zal NBC de show live uitzenden. Je kunt de ceremonie ook streamen op NBC.com of via de NBC-app (beschikbaar voor telefoons, tablets, computers en gameconsoles).

Als je geen kabel of de NBC-app hebt, kun je ook streamen via YouTube TV, Hulu met Live TV, Playstation Vue, Sling TV, DirecTV en fuboTV.

Wie organiseert de Golden Globes?Ricky Gervais is aangekondigd als de gastheer van de Golden Globes 2020. Gervais heeft verschillende jaren eerder gehost, waaronder in 2010, 2011, 2012 en 2016. Als dat overdreven lijkt en je snakt naar afwisseling, maak je geen zorgen - Gervais heeft gezegd dat dit zijn laatste jaar zal zijn.

Wie deelt de eigenlijke standbeelden uit bij de Golden Globes?

De Hollywood Foreign Press Association heeft Dylan en Paris Brosnan geselecteerd als de Golden Globe-ambassadeurs voor het Golden Globe Awards-seizoen 2020. Dylan en Paris zijn de zonen van Pierce Brosnan, die twee keer genomineerd is voor een Golden Globe Award, en filmmaker en milieuactivist Keely Shaye Brosnan.AdvertentieDylan en Paris hebben ervoor gekozen hun titels als ambassadeurs te gebruiken om filantropische inspanningen te richten op de kwesties van honger en onderwijs bij kinderen. De broers zijn een partnerschap aangegaan FEED, een merk met sociale impact dat is opgericht door Lauren Bush Lauren , die voedzame maaltijden bezorgen aan schoolgaande kinderen over de hele wereld. 'Ik heb me nooit zorgen hoeven maken over waar mijn volgende maaltijd vandaan zou kunnen komen - in dat opzicht heb ik geluk; maar ik weet dat miljoenen kinderen over de hele wereld die luxe niet hebben. Schoolmaaltijden zijn van cruciaal belang voor voeding en stimuleren ouders ook om kinderen op school te houden, waardoor ze een kans krijgen om een ​​beter leven te krijgen, ”zei Paris in een verklaring toen hun nominatie werd aangekondigd.

Wie is er genomineerd bij de Golden Globes?

Hier vindt u de volledige lijst met genomineerden en ook de mensen, films en shows die duidelijk zijn afgewezen. Het lijkt er helaas op dat vrouwen, vooral vrouwen van kleur, nog steeds sterk ondervertegenwoordigd zijn.

Wat is de dresscode?

Bekend als een meer experimentele rode loper dan bijvoorbeeld de Oscars, verwacht meer gewaagde mode-keuzes van de kant van de aanwezigen. Verwacht in het bijzonder wat te zien Modetrends van 2020 rechtstreeks van de catwalk om hier te beginnen, zoals oversized strikken, gekleurde paillettenjurken en technicolor pakken van alle acteurs die iets anders willen doen dan het typische zwarte pak.

Waar kun je de rode loper van Golden Globes zien?

Zowel NBC als E! Nieuws

zullen hun jaarlijkse pre-show rode loper segmenten hosten. NBC begint om 19.00 uur met hun rode loper dekking. ET. E! Nieuws begint om 18.00 uur op de rode loper met gastheer Ryan Seacrest. ET.