Waar zijn Trump-familieleden tijdens het coronavirus? — 2021

Foto: Fred Watkins / Walt Disney Television / Getty Images. Coronavirus discrimineert niet leeftijd, geslacht, ras of sociale status - iedereen is vatbaar. Dat omvat beroemdheden, publieke figuren en zelfs wereldleiders die allemaal te maken hebben met de nieuwe COVID-19-spread en proberen de curve af te vlakken. Voor Amerika's eerste familie zijn de zaken niet anders. Temidden van de uitbraak die president Donald Trump oorspronkelijk afwendde en waarnaar werd verwezen als een 'hoax', neemt het eerste gezin nu maatregelen voor sociale afstand en quarantaine, zoals voorgeschreven door regeringen over de hele wereld. President Trump en zijn vrouw, Melania, werden beiden onlangs verdacht van het virus en zouden er vorige week negatief op zijn getest. Zelfs de eerste dochter en senior adviseur Ivanka Trump werd blootgesteld aan het virus, aangezien politici met de dag met positieve testresultaten naar buiten komen. Nu meer dan ooit neemt het eerste gezin - samen met vele publieke figuren die ofwel werden blootgesteld aan het virus of het virus opliepen - maatregelen om op een veilige manier te oefenen met isoleren, terwijl ze ons allemaal binnenlaten op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen.AdvertentieHoewel het Witte Huis wat zaken doet zoals gewoonlijk, leiden president Trump en zijn familie het Amerikaanse volk door hun eigen, persoonlijke inspanningen om thuis te blijven en de curve van het coronavirus af te vlakken. Verderop hebben we een glimp opgevangen van hoe elk lid van de eerste familie het coronavirus bestrijdt.

Donald, Melania en Barron Troef

President Trump en First Lady Melania Trump hebben bleef in Washington, D.C. temidden van de uitbraak van het coronavirus met hun tienerzoon Barron. Trump is elke dag briefings blijven houden om de pers en Amerikanen op de hoogte te houden van de pandemische situatie terwijl deze zich ontvouwt. Na vorige week te zijn getest op COVID-19 en zowel de tests van Trump als Melania negatief waren, volgens rapporten van het Witte Huis. De familieleden van Trump die momenteel in het Witte Huis zijn, lijken voor het grootste deel kalm te zijn en door te gaan met hun leven, met Melania die een gelukkige verjaardagsboodschap plaatst voor Barron's 14e verjaardag vorige week op Instagram, maar geen melding gemaakt van hoe ze vierden terwijl ze binnen bleven. Melania heeft zich ook ingespannen om PSA's aan Amerikanen te verspreiden door hen te adviseren dat we 'allemaal in hetzelfde schuitje zitten' en dicht bij familie en geliefden te blijven in deze moeilijke tijden.
Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag BWT ️️️

Een bericht gedeeld door First Lady Melania Trump (@flotus) op 20 maart 2020 om 7:06 uur PDT

Ivanka Trump en Jared KushnerTroostende dekenforten zijn er in overvloed bij het huis van Ivanka en Jared Kushner, die manieren deelden om met kinderen thuis om te gaan door een huiskamerfort te creëren. Ivanka, wiens familie ook krap zit in de hoofdstad van D.C., plaatste een foto van hun laken tent op Instagram vorige week met advies voor ouders die thuis blijven bij kinderen tijdens de pandemie. 'Blijf je vandaag thuis met kinderen? Plan een kampeerplek in de huiskamer!' Gooi een laken over een paar aan elkaar geplakte bezems of een rolrek om een ​​tent te maken. Plan samen een menu en ‘pak’ sandwiches, salades ... wat je maar wilt, ‘ondertitelde Ivanka de foto.AdvertentieSindsdien heeft Ivanka ook foto's en verhalen van gedeeld homeschooling haar kinderen . Ivanka keerde vorige week terug naar het Witte Huis als assistent nadat ze negatief had getest op COVID-19 en binnen een 'overvloed' van voorzichtigheid was gebleven, hoewel het onduidelijk is hoe lang ze in quarantaine heeft gezeten. Jared Kushner, ook een assistent, heeft ook vergaderingen van het Witte Huis bijgewoond en Trump adviseerde over alle zaken-coronavirus, ondanks enkele levendige complottheorieën aan het woord in het proces.
Bekijk dit bericht op Instagram

Ik dacht dat mijn respect voor de leraren van onze natie niet hoger kon komen ... maar na deze afgelopen week is het absoluut op het hoogste niveau! Het is met grote dankbaarheid dat ik alle opvoeders en bestuurders bedank die hun leven wijden aan het onderwijzen van onze kinderen. Home School Day 3 ... Ready Set Go! #TogetherApart

Een bericht gedeeld door Ivanka Trump (@ivankatrump) op 18 maart 2020 om 5:32 uur PDT

Tiffany Trump

Tiffany Trump, het enige kind van de president met zijn ex-vrouw Marla Maples, is bezig met het afronden van de rechtenstudie in Georgetown in Washington, DC.Omdat de meeste, zo niet alle, scholen in het hele land momenteel geen reguliere zittingen hebben, is het onduidelijk waar Tiffany zich op dat moment precies bevindt. Ze ging vorige week naar sociale media om haar halfbroer Barron vrijdag een gelukkige verjaardag te wensen door hem te bellen 'De beste' kleine 'broer' ze zou ooit kunnen vragen. Haar moeder, Maples, verschuilt zich thuis in New York City, waar ze haar ochtendroutines documenteert en 'gebeden en virtuele knuffels' aanbiedt aan volgers die haar isolement volgen.
Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige 14e verjaardag voor de beste 'kleine' broer die ik ooit zou kunnen wensen! Je betekent zoveel voor me, Barron, ik wens je al het geluk in de wereld! Hou van jou! ♡

Een bericht gedeeld door Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) op 20 maart 2020 om 13:18 PDT

Donald Trump Jr.De oudste zoon van president Donald Trump, Donald Trump Jr., die samen met zijn broer Eric het onroerendgoedbedrijf van zijn familie runt, zat de afgelopen weken thuis bij zijn kinderen te isoleren. 'En ik dacht dat de kantoor- / werkomgeving moeilijk was ... Chloe heeft vandaag geen vader,' de 42-jarige vader ondertitelde foto's waarop zijn 5-jarige dochter Chloe gekke uitdrukkingen maakte en haar gezicht bedekte. Op een volgende foto van afgelopen weekend postte hij over de Nerf-vuurgevecht die hij had met zijn kinderen.AdvertentieDon Jr. heeft de hashtags #selfisolation en #togetherapart toegevoegd, die alle leden van de Trump-familie hebben geprezen op hun posts op sociale media, om te benadrukken dat we 'er allemaal bij zijn'. Boodschappen van saamhorigheid van de familie Trump blijven bestaan, ondanks het feit dat Donald Trump riep het personeel op om zo snel mogelijk weer normaal aan het werk te gaan, met het risico dat 1-2% van de bevolking overlijdt.
Bekijk dit bericht op Instagram

En ik dacht dat de kantoor / werkomgeving moeilijk was ... Chloe heeft vandaag geen vader. #togetherapart

Een bericht gedeeld door Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) op 18 maart 2020 om 14:11 PDT

Eric Trump

Eric Trump, de 36-jarige zoon van de president, zou eerlijk gezegd overal kunnen zijn, maar vorige week heeft een video op Instagram geplaatst die is gemaakt op de Trump International Golf Club in Palm Beach, Florida. “We leven in het beste land ter wereld! USUSUS ', schreef hij met onderschrift op de Instagram-post van een in de wind wapperende Amerikaanse vlag. Afgezien daarvan zijn zijn verblijfplaats en welke voorzorgsmaatregelen hij neemt relatief onbekend. Hij heeft echter regelmatig op Twitter gepost dompel onder in Joe Biden en andere democraten , prees hoe goed zijn vader omgaat met deze wereldwijde crisis, en roep ook op tot - je raadt het al - saamhorigheid.
Bekijk dit bericht op Instagram

We leven in het beste land ter wereld!

Een bericht gedeeld door Eric F. Trump (@erictrump) op 15 maart 2020 om 12:23 PDT