Welk mannelijk vrouwelijk zangduo zit er achter de sneeuwuilen? — 2021

Foto: met dank aan Fox. In seizoen 4, De gemaskerde zanger gaat waar het nooit eerder is geweest, en nee, ik heb het niet over het feit dat de show blijft doen alsof er een live publiek is, terwijl dat absoluut niet het geval is. Voor het eerst komt een duo gemaskerd het podium op in Sneeuwuil kostuums , compleet met genoeg

van veren. De man en de vrouw zitten in een eierschaal op wieltjes die ze besturen met een fietsstuur.
Na hun eerste optreden van 'Say Something' van A Great Big World, had het panel moeite met het plaatsen van hun stemmen en eerlijk gezegd, ik ook. We gaan af van het oorspronkelijke aanwijzingspakket en het nummer, laten we het beperken tot een paar waarschijnlijke man-vrouw zangduo's dat zou achter het masker kunnen zijn. Hier zijn mijn favoriete opties, samen met het bewijs:Advertentie

Amy Grant en Vince Gill

Panellid Robin Thicke vermoedde oorspronkelijk dat de getrouwde muzikanten Amy Grant en Vince Gill hun liefde voor elkaar beleden met 'Say Something'. Het bewijs is zo overtuigend dat hij misschien gelijk heeft. De stem van de vrouwelijke Sneeuwuil komt overeen met Grants rijke, krachtige toon.
Zoals Thicke opmerkte, heeft Grant meerdere kerstalbums uitgebracht. Grant en Gill gaven een groep kerstconcerten om haar albums te ondersteunen die aansluiten bij de aanwijzingen over Kerstmis. De gemaskerde zanger is ook een reünie voor hen omdat ze al eerder een duet hebben gehad. Gill is te zien op Grants nummer 'Rock of Ages', dat dit jaar werd uitgebracht voor haar album Amy Grant Collection.
Het playoff-nummer en de aanwijzingen van de Snow Owls maken de gok van Grant en Gill veel plausibeler. In het pakket bespraken de zingende vogels een 'rommelige breuk' die de mannelijke Sneeuwuil had meegemaakt. Vervolgens werd een verlichte letter 'D' getoond, mogelijk een verwijzing naar echtscheiding. Toen Grant en Grill in 2000 trouwden, waren beiden eerder getrouwd geweest. Ze begonnen kort na hun scheiding te daten, dus Gill had het kunnen hebben over hoe Grant hem hielp bij het afronden van zijn huwelijk.
Voor het grootste deel van het aanwijzingspakket zaten de Sneeuwuilen in een kasteel op een troon gemaakt van kussens. De vrouwelijke Sneeuwuil herinnerde zich ook dat hij een 'kans voor een koningin' had. Grant begon haar carrière met het zingen van hedendaagse christelijke muziek voordat ze meer mainstream popsongs maakte. Ze heette soms ' De koningin van Christian Pop ”Wat de chique setting verklaart.
AdvertentieNadat de Sneeuwuilen hun kasteel hebben verlaten, verschijnt er een springkasteel. Een springkussen is waar mensen rondspringen. Gill, die tijdens zijn carrière met talloze acts heeft samengewerkt, werd lid van de country-swinggroep The Time Jumpers.
De twang die te horen is in 'Like I’m Gonna Lose You' past bij het stel omdat Gill uit Oklahoma komt en vooral bekend staat als countryzanger. Ook hadden de achtergronddansers twee harten tijdens het lied. Enkele van Grants grootste hits hebben hart voor de titel, waaronder haar bestverkochte album Hart in beweging

en haar popnummer 'Every Heartbeat'. De harten waren letterlijk in beweging op het podium.

Clint Black & Lisa Hartman BlackAan het begin van elk seizoen van De gemaskerde zanger

, heeft het paneel de neiging manier af met hun suggesties. Niemand heeft iemand geraden die dicht bij countryzangeres Clint Black en collega-muzikant en actrice Lisa Hartman Black staat, waardoor ik denk dat dit idee correct zou kunnen zijn.
Laten we beginnen met het aanwijzingspakket van week één. Er verscheen een parel op het scherm voordat de Sneeuwuilen het hadden over hereniging. Het echtpaar heeft een dochter genaamd Lily Pearl Black. Lisa is ook te zien geweest op drie van Clint's singles en hun laatste duet was in 2016 voor een nummer genaamd 'You Still Get to Me.' Hun stemmen in de muziekvideo voor dit nummer klinken vergelijkbaar met de zang in de 'Say Something'-uitvoering en Clint's bekende twang was meer merkbaar in' Like I’m Gonna Leave You. ' In 2018 kwam de countryzanger uit De Clint Black Christmas Collection die zou kunnen aansluiten op de kerst-aanwijzing. Het album bevat een nummer met Lisa Hartman getiteld 'The Finest Gift' en een ander deuntje genaamd 'Magical Christmas' met hun dochter waar al naar werd verwezen in het clue-pakket.
AdvertentieDe tweede reeks aanwijzingen van de Sneeuwuilen maakte gebruik van serieuzere momenten in hun verleden. De 'breuk' waar de mannelijke Sneeuwuil het over heeft, zou de splitsing kunnen zijn van Clint met zijn manager, Bill Ham, in 1992. Hij klaagde Ham aan en de zaak betrof de royalty's op Clint's muziek, vandaar de koninklijke verwijzingen.
Een basketbal met Dallas erop afgekort en een close-up van touwen met knopen werden ook uitgelicht in het tweede pakket. The Mavericks is de naam van het basketbalteam in Dallas. Clint speelde een sheriff in een Amerikaanse western uit 1994 Onafhankelijk denkend persoon . De knopen sluiten aan bij de acteercarrière van Lisa Hartman. Haar doorbraakrol was in een prime time soap genaamd Knopen landen .
De play-offs van groep A bevatten drone-aanwijzingen die over het podium vlogen. De speciale aanwijzing van de Sneeuwuil was een heksenhoed waar het paneel aan dacht Betoverd . Terwijl ze dichtbij waren, dacht het panel dat de hoed aan de film uit 2005 was bevestigd. De heksenhoed was eigenlijk verbonden met de originele sitcom uit de jaren 60. Na Betoverd eindigde, ABC uitgezonden een spin-off show genaamd Tabitha met Lisa Hartman in de titelrol. Na het ontleden van de tweede verzameling aanwijzingen, worden Clint en Lisa mijn eerste keus voor de identiteit van de Sneeuwuilen.

Donny & Marie Osmond

Ja, ik weet dat Donny al op de show was als de Peacock in seizoen 1. Maar er is geen regel dat beroemdheden niet terug kunnen komen naar de show. Sneeuwuilen zijn ook het eerste duo ooit De gemaskerde zanger , en Donny is een levenslange showman die misschien niet kan weerstaan ​​aan het breken van twee records: het eerste duo en de eerste deelnemer die terugkeert naar de show.Advertentie In het pakket met aanwijzingen zei de vrouwelijke uil: 'Oh, broer', wat impliceert dat het paar broers en zussen zijn. Ze zeiden ook dat mensen 'ons al een tijdje niet meer samen hebben gezien, maar nu is het tijd voor een familiereünie.' De laatste keer dat Donny en Marie samen toerde was in 2019 voor hun residentie in Las Vegas, dus dit technisch gezien kwalificeert zich als een reünie. De mannelijke Sneeuwuil had een rode roos in het pakket met aanwijzingen. Dit is de meest overtuigende aanwijzing, want een van Marie's meest populaire liedjes heet 'Paper Roses'. Haar versie belandde op nummer één in de country charts. Ik sta niet alleen met deze theorie. Panellid Jenny McCarthy raadde ook de broers en zussen van Osmond.Ze wees erop dat de mannelijke Sneeuwuil op speelse wijze gastheer Nick Cannon aan het pikken was, net zoals de Pauw deed in seizoen 1. Een van de Sneeuwuilen werd ook bestempeld als een 'grappenmaker' en maakte een paar grappen, die past bij Donny's persoonlijkheid. In de Playoffs van Groep A zongen de Sneeuwuilen 'Like I’m Gonna Lose You' van Meghan Trainor met John Legend met een country-twist. Het nummer zou de terugkeer van Marie naar haar country-roots kunnen vertegenwoordigen.
Het tweede aanwijzingspakket bevatte een oplichtende letter 'D' terwijl de mannelijke Sneeuwuil sprak over het ontvangen van 'terugslag van hun gemeenschap'. De brief is een directe link naar Donny en de 'weerslag' zou kunnen verwijzen naar de ruzie met zijn broers. In een 2004 interview met BBC nieuws , hij onthulde dat zijn broers boos waren over de invloed van zijn imago op hun carrière.Advertentie

Faith Hill en Tim McGrawHet clue-pakket probeert ons echt te laten denken dat de sneeuwuilen broers en zussen zijn. Maar kom op. We hebben deze show lang genoeg bekeken om te weten wat de aanwijzingen zijn verondersteld misleidend te zijn. 'Say Something' is een lied over liefde en liefdesverdriet, dus het duo zou een koppel kunnen zijn, daarom is het mogelijk dat country-supersterren Faith Hill en Tim McGraw achter de maskers staan. Sommige aanwijzingen onthullen misschien maar één van de identiteit van de Sneeuwuil. Een parel in een tweekleppige schelp was in de verpakking gemarkeerd. Hill zong een lied genaamd 'There You'll Be' voor de film Pearl Harbor . Een Sneeuwuil zei dat hij vorig jaar Kerstmis 'extra magisch' wilde maken. Hill heeft tijdens haar carrière meerdere kerstliedjes uitgebracht en McGraw gaf haar track 'Where Are You, Christmas' een shoutout op zijn Instagram. Hij speelde ook in de vakantiefilm Vier kerstdagen .
Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kijk ernaar uit om dit het hele jaar te horen !!

Een bericht gedeeld door Tim McGraw (@thetimmcgraw) op 9 december 2019 om 8:21 uur PST

Ten slotte hebben McGraw en Hill vaak samengewerkt, maar uiteindelijk brachten ze in 2017 een duetalbum uit genaamd De rest van ons leven . Drie jaar is lang genoeg om hun te maken Gemaskerde zanger verschijning een 'reünie.'
Een aanwijzing die mooi op de neus stond in het Group A Playoff-pakket was de vrouwelijke Sneeuwuil die zei: 'Ik heb een sprong in het diepe gewaagd.' Het had een voor de hand liggende schreeuw kunnen zijn naar Hill's naam en haar titelloze album uit 1998. Bovendien zou de landelijke versie van 'Like I’m Gonna Lose You' perfect passen bij de stemmen van McGraw en Hill, aangezien ze country-supersterren zijn.
AdvertentieTijdens de voorstelling gebruikten twee van de achtergronddansers diamanten als rekwisieten. McGraw heeft een nummer genaamd 'Diamond Rings and Old Barstools' dat ook een duet is, waardoor het een geheime, dubbele aanwijzing is.

Derek en Julianne Hough

Deze gok is een joker, maar luister naar me: het heeft potentieel. Derek en Julianne zijn niet samen verschenen Dansen met de sterren (waar ze allebei bekende namen werden) sinds 2016. Dus, vergelijkbaar met de Osmonds, kunnen de 'familiereünie' en 'oh, broer' aanwijzingen van toepassing zijn op de Houghs. Hoewel de Houghs vooral bekend staan ​​om te dansen, kunnen ze allebei zingen. Julianne heeft twee albums uitgebracht en Dereks nieuwste videoclip voor zijn nummer 'The Ones' kwam in maart uit. Ze zongen ook samen duetten tijdens hun 'Move Live on Tour' die liep van 2014 tot 2016. De kerst-aanwijzing zou kunnen verwijzen naar de Vakantie met de Houghs special uitgebracht in 2019 waarin het duo zong en dans. Ze hebben veel speelervaring samen en afzonderlijk, dus het is heel goed mogelijk dat ze hun talenten hebben ingezet De gemaskerde zanger .
Er waren niet veel aanwijzingen in het tweede aanwijzingspakket van de Sneeuwuilen die de Houghs-theorie ondersteunden. Aan het einde van hun tweede optreden vroeg de vrouwelijke Sneeuwuil het publiek echter: 'Een zus kan toch een liefdeslied voor haar broer zingen?' Dit had Julianne kunnen zijn die aan het publiek suggereerde dat de Sneeuwuilen zeer goede broers en zussen zijn. Van de Houghs is publiekelijk bekend dat ze een liefdevolle relatie hebben en samen video's hebben gemaakt terwijl ze afzonderlijk in quarantaine werden geplaatst. Maar nogmaals, die aanwijzing is te belangrijk om privé met het publiek te delen, weg van het panel.