Wie zijn de personages in The Mandalorian op Disney +? — 2021

Waarschuwing: er zijn spoilers voor afleveringen 1-8 van De Mandalorian verder.

Oproep aan alle nerfherders! De Mandalorian

op Disney + mixt naadloos de Star Wars oud met de Star Wars

nieuw. Er zijn bekende banen, herkenbare goons, onheilspellende symbolen en geliefde oren in overvloed in de melkweg ver weg. Dat gezegd hebbende, De Mandalorian heeft nog steeds veel frisse nieuwe personages te ontdekken, gespeeld door een cast van acteurs die klaar zijn voor een groot avontuur. Tot dusver De Mandalorian

heeft voornamelijk gefocust over de titulaire Mandalorian, een premiejager die is belast met een gevaarlijke en moreel twijfelachtige missie. We hebben zijn gezicht nog niet gezien, aangezien mensen van de planeet Mandalore de neiging hebben om altijd hun kenmerkende pantser aan te houden. De gezichten die we hebben gezien zijn de mensen die hem voor deze missie inhuurden, en hem ook hielpen en hinderen. De Mandalorian cast onthuld in afleveringen 1 en 2 bevat niet alleen herkenbare acteurs, geliefde actiesterren en komieken, maar ook twee gerenommeerde filmmakers. Binnenkort zullen we toevoegen aan de toch al indrukwekkende selectie karakters gespeeld door grote namen als Giancarlo Esposito van Breaking Bad , Natalia Tena uit Game of Thrones en de Harry Potter films, en Agenten van S.H.I.E.L.D. (en Mulan ’S) Ming-Na Wen. We zullen teruggaan met updates zodra we de andere personages in de baan van de Mandalorian ontmoeten.

Bij Janedarin zijn we er om u te helpen bij het navigeren door deze overweldigende wereld van dingen. Al onze keuzes worden onafhankelijk geselecteerd en samengesteld door het redactieteam. Als u zich abonneert op iets waarnaar we op onze site linken, kan Janedarin commissie verdienen.