Wie host deze week SNL? Volledige lijst seizoen 2020 — 2021

Foto: Rich Fury / Getty Images. Met Saturday Night Live At Home nu volledig in de achteruitkijkspiegel, kijken de cast van de NBC-comedy sketch-serie reikhalzend uit naar hun terugkeer naar 30 Rock. In het volgende seizoen komt de volledige cast van komieken samen in Studio 8H na hun pandemische pauze, en ze zullen worden vergezeld door een groot aantal A-listers die zijn gescout om de show te hosten en op te treden. Seizoen 45 van SNL

werd onderbroken door de uitbraak van het coronavirus, waardoor de show op afstand moest worden gefilmd om ervoor te zorgen dat de productie niet zou resulteren in een positieve test op de luchtwegaandoening. We keken toe hoe de komieken verschillende pandemische schetsen over Zoom speelden, en zelfs Tom Hanks en Brad Pitt rekruteerden om virtueel in de serie te verschijnen. De cast deed het beste wat ze konden doen met waar ze mee werkten, maar ik denk dat we het allemaal kunnen toegeven nu het achter ons ligt: ​​het was een beetje raar.AdvertentieGelukkig zullen de dingen grotendeels teruggaan naar de reguliere programmering voor het komende 46e seizoen van de show. Niet alleen wordt het filmen in de studio hervat, maar er zal ook een live (zij het kleiner) publiek zijn om de sketches te zien spelen. We krijgen zelfs politieke inhoud van hoge kwaliteit om ons bezig te houden; fans kunnen verwachten dat voormalig vicepresident Joe Biden (gespeeld door Jim Carrey), senator Kamala Harris (Maya Rudolph) en zelfs president Trump (Alec Baldwin) dit seizoen een paar keer zullen optreden. Om het af te maken, SNL heeft ook een line-up van beroemde gastheren en muzikale artiesten veiliggesteld voor de comeback, en het ziet er zo goed uit. Hieronder een lijst met speciale gasten om naar uit te kijken voor dit seizoen. (Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt.)

Chris Rock / Megan the Stallion3 oktober 2020
Bekijk dit bericht op Instagram

HOTTIES 3 oktober de mf hete meid-coach zal op de SEASON PREMIERE van SNL zijn met @chrisrock @nbcsnl

Een bericht gedeeld door Hete meid Meg (@theestallion) op 24 september 2020 om 11:11 uur PDT

De première markeert de terugkeer van The Rock naar SNL

na een lange afwezigheid. De komiek, die van 1990 tot 1993 castlid was in de NBC-serie, heeft de show twee keer eerder officieel gehost en heeft in de tussenliggende jaren talloze cameo's gemaakt. Megan zal haar dwingen SNL debuut als muzikale gast, de laatste onderscheiding op het lange cv van de rapper uit Houston. We kunnen haar zelfs in een paar schetsen zien - ze heeft ook acteerkrakers. Megan Schets 'Hot Girl Fall' Aan The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol

ging viraal in 2019, en haar Korte films met Halloween-thema demonstreerde haar overduidelijke talent voor acteren.Advertentie

Bill Burr / Jack White10 oktober 2020
Bekijk dit bericht op Instagram

Jack in power trio-modus. Stem morgenavond af op @nbcsnl.

Een bericht gedeeld door Jack White Live (@officialjackwhitelive) op 9 oktober 2020 om 12:06 PDT

Stand-up comedian Bill Burr maakt zijn debuut als SNL-host in de tweede aflevering van seizoen 46, en hij wordt vergezeld door The White Stripes-frontman Jack White.

Issa Rae / Justin Bieber

17 oktober 2020
Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb binnen een minuut geen plannen voor Saturday Night ...

Een bericht gedeeld door Issa Rae (@issarae) op 2 oktober 2020 om 11:04 uur PDT

Ondanks dat ze de afgelopen jaren een van de grappigste mensen in Hollywood was, maakt Issa Rae haar nu net SNL debuut in het 46e seizoen van de show. Ze wordt vergezeld door 'Holy' zanger Justin Bieber, die meerdere keren in de comedy sketch-serie is verschenen. Bieber is een SNL muzikale gast bij drie verschillende gelegenheden en organiseerde het voor het eerst in 2010.

Adele / H.E.R.Adele heeft opgetreden SNL verschillende keren in het verleden, maar in de komende aflevering maakt de ster haar debuut als presentator van de sketch comedy-serie met R&B zangeres H.E.R. als muzikale gast. Het is ook een beetje Adele's eerste optreden in jaren; ze is MIA geweest sinds haar emotionele eerbetoon aan George Michael bij de Grammy Awards 2017.

John Mulaney / The Strokes

De voormalige SNL schrijver (2008-2012) zal voor de vierde keer weer gastheer zijn voor de Halloween-aflevering van de show. Het is de tweede keer dat John Mulaney dit jaar tot nu toe gastheer is. Elke aflevering met de schrijver en komiek zal zeker hilarisch zijn - Mulaney heeft tenslotte meegeholpen aan het creëren van Bill Hader's favoriete personage Stefon. De muzikale gast is de alt-rockband The Strokes, die nog drie keer op de show zijn geweest, maar in bijna een decennium niet. De band is echter officieel terug met het uitbrengen van hun meest recente album, Het nieuwe abnormale , terug in april (we wachten al zeven hele jaren), evenals hun single 'An Ode To The Mets' in juli.