Met wie moet Leos uitgaan? Leo Sex & Romantic Compatibiliteit — 2021

Gefotografeerd door Lula Hyers. Gelukkig Leo-seizoen! Het vijfde teken van de dierenriem staat bekend als extravert, gepassioneerd en energiek, en vanwege hun liefde voor de schijnwerpers. Leeuwen zijn magnetisch: je merkt ze meteen als je een kamer binnenloopt. Het is niet meer dan normaal om verliefd te worden op een Leeuw. Maar welke tekens moeten er eigenlijk een dateren? Allereerst een opmerking over compatibiliteit: om echt uw astrologische compatibiliteit te bepalen, moet u de volledige geboortekaart van zowel uzelf als die van uw geliefde bekijken. Je maan-, opkomst-, Mars- en Venus-tekens zijn allemaal erg invloedrijk als het gaat om liefde en verlangen. En bovendien zijn uw individuele persoonlijkheden, waarden en ervaringen ook belangrijk. Dus als deze lijst laat zien dat jij en je Leeuw-partner geen perfecte match zijn, wanhoop dan niet. Misschien moet je wat dieper graven.Advertentie

Leeuw en Ram'Alle vuurtekens hebben een natuurlijke affiniteit' met mede-vuurteken Leo, Constance Stellas, auteur van Sex Signs: Your Perfect Match is in the stars en Het kleine boekje over zelfzorg voor Leo

zegt. Ram en Leeuw passen goed bij seks en een relatie, zolang ze elkaar niet op de zenuwen werken. 'Ze zijn allebei zo luidruchtig en zo energiek dat ze elkaar soms kunnen uitputten', zegt Stellas.

Leo en LeoLeeuwen passen goed bij andere Leeuwen, zolang ze maar kunnen leren de schijnwerpers te delen. 'Ze kunnen soms vechten voor de hoofdrol, dus de een moet bereid zijn om periodiek aan de ander toe te geven', zegt Stellas.

Leeuw en Boogschutter

Deze twee vuurtekens houden allebei van lichamelijkheid, wat zorgt voor hete seks. Boogschutter kan soms te bot zijn voor een Leeuw die van complimenten houdt, maar als ze een manier kunnen vinden om te communiceren, kan dit ook een sterke romantische match zijn.

Leo en TweelingenCombineer lucht en vuur en je krijgt een sterkere vlam. 'De luchttekens werken over het algemeen vrij goed bij Leo', zegt Stellas. Van de luchttekens passen Leo en Tweelingen bijzonder goed: oplettende Leo gedijt goed bij spraakzame Tweelingen, en beide tekens zijn avontuurlijk in en uit de slaapkamer. Tweelingen zijn misschien niet zo betrouwbaar als Leo zou willen, maar als ze hier voorbij kunnen komen, kunnen Tweelingen en Leeuw een goede romantische match zijn.Advertentie

Leo en Weegschaal

Leo past ook goed bij luchtteken Weegschaal. Beide borden zijn gepassioneerd, romantisch en stijlvol. Samen hebben ze geweldige seks en, als ze geïnteresseerd zijn, ook een langdurige romantische relatie.

Leeuw en Waterman

Van de drie luchttekens past Waterman niet het sterkst bij Leeuw. Waterman en Leeuw staan ​​tegenover elkaar op het dierenriemwiel, wat voor enkele uitdagingen kan zorgen. 'Watermannen zijn over het algemeen een beetje te gereserveerd en cool om Leo echt te betrekken, en Leeuw is soms te veel voor Waterman', zegt Stellas. Deze combinatie kan voor een hete flop zorgen, maar om het op de lange termijn te laten werken, zullen ze echt wat werk moeten verzetten om elkaar te begrijpen.

Leeuw en Kreeft

Water dooft vuur, en vurige Leo is meestal niet compatibel met waterborden. Maar Leo en Kreeft houden allebei van aandacht - zowel geven als ontvangen - dus dit kan een hete seksuele match zijn. Ze zijn echter zo verschillend dat langdurige relaties een uitdaging zullen zijn.

Leo en Schorpioen

'Schorpioen en Leeuw is een Battle of the Titans, omdat ze op verschillende manieren even gepassioneerd zijn, maar hun elementen zijn niet compatibel', legt Stellas uit. Deze twee magnetische borden kunnen tot elkaar aangetrokken worden, en deze aantrekkingskracht kan zijn vruchten afwerpen in de slaapkamer. Maar buiten de slaapkamer zullen ze waarschijnlijk ruzie krijgen over van alles en nog wat.

Leo en Vissen

Het derde waterteken, Vissen, kan soms werken met Leo, zegt Stellas. Leeuw voelt zich misschien aangetrokken tot de ongrijpbare charme van Vissen, en Vissen waardeert Leo's bescherming. Leo kan echter te snel zijn voor Vissen, en Vissen kan te emotioneel zijn voor Leo, dus het kost moeite om deze wedstrijd op de lange termijn te laten gedijen.Advertentie

Leo en Steenbok

De aardetekens hebben een vierkante of 90 graden relatie met Leeuw op het dierenriemwiel, wat niet een hoek is die vaak tot romantiek leidt. Leeuw en Steenbok bewegen met verschillende snelheden, en Steenbok is vaak te serieus voor speelse Leeuw. Ze zijn misschien een goede korte-termijn-affaire, maar het is een uitdaging om een ​​relatie te laten werken. Een ander soort partnerschap zou echter een beter idee kunnen zijn: een zakelijk partnerschap. 'Leeuw en Steenbok vormen een bedrijf, geen romance', zegt Stellas. 'Beide zijn zeer ambitieuze signalen, en ambitie in relaties kan de boel verknoeien.'

Leo en Stier

Stier, een aardeteken, past ook niet goed bij Leeuw. 'Stier en Leeuw zitten op verschillende golflengten en zijn even koppig, dus ze zitten elkaar in de weg', zegt Stellas. Hoewel ze misschien genieten van een one-night-stand, zal al het andere een uitdaging zijn.

Leeuw en Maagd

Van de drie aardetekens past Maagd misschien het beste bij Leeuw - wat niet veel zegt. Leo gedijt op aandacht en de detailgerichte Maagd geeft het graag. Ondertussen complimenteert Leo graag met de manier waarop Virgos zichzelf in elkaar steekt. Beide signalen kunnen tot onzekerheid leiden, en ze stellen elkaar gerust.