Met wie moeten Maagden daten? Maagd Sex Compatibiliteit — 2021

Gefotografeerd door Lula Hyers. Het Maagd-seizoen is aangebroken. Als je een Maagd verplettert of uitgaat, allereerst gefeliciteerd - ze zijn geweldig in bed. Vervolgens vraag je je misschien af ​​wat de sterren zeggen over je compatibiliteit. In haar nieuwe boek de astrologie van liefde en seks Annabel Gat legt de unieke sterke punten en uitdagingen van elke astrologische wedstrijd uit. Voor haar bestaat er niet zoiets als een 'slechte match'. Onthoud dat een echte compatibiliteitsuitlezing inhoudt dat u naar uw hele geboortehoroscoop moet kijken - en zelfs daarmee is er ruimte voor hoe u als individuen omgaat. 'Dat twee zonnetekens misschien niet hetzelfde element delen, wil niet zeggen dat de rest van de kaart niet in harmonie werkt. En als je daar een back-up van maakt, is het kijken naar geboortekaartjes en het doen van synastry allemaal slechts een hulpmiddel om dingen te onderzoeken. Wat er echt toe doet, zijn de twee mensen ”, vertelt Gat Janedarin over haar benadering van compatibiliteit. 'Een slim astrologieboek, dat is wat het mijne is, gaat naar de archetypen kijken, de archetypen onderzoeken en advies geven dat je zal helpen in plaats van een ander obstakel te zijn.'AdvertentieHier is de mening van Gat over de compatibiliteit van elk bord met Maagd:

Maagd en Ram

Vurige Ram en aardeteken Maagd zorgen voor 'een zeer intense' wedstrijd, zegt Gat. Ze hebben heel verschillende wereldbeelden, wat betekent dat ze misschien moeten werken om elkaar te begrijpen, maar ook dat ze elkaar kunnen helpen bij het leren en groeien. Gat's advies? 'Ontdek knikken.'

Maagd en StierMaagd en Stier zijn beide aardetekens, dus ze hebben veel overeenkomsten - maar Maagd is flexibeler en spraakzamer, en hun klagen loopt het risico op de zenuwen van Stier.

Maagd en Tweelingen

Maagd en Tweelingen worden beide geregeerd door Mercurius, de planeet van communicatie. Dit betekent dat deze tekens elkaar echt pakken. En ze hebben allemaal te maken met allerlei soorten gesprekken. 'Er wordt veel vuil gepraat', zegt Gat.

Maagd en kankerMaagd en Kreeft houden er allebei van om nieuwe dingen te leren, ook in de slaapkamer. Maagd is avontuurlijker dan de huisgenoot Kreeft, maar ze kunnen samenwerken om activiteiten te vinden die voor hun beiden werken - zoals 'seks hebben in de keuken', stelt Gat voor.

Maagd en Leeuw

Maagd en Leeuw zijn heel verschillende tekens, maar ze kunnen een goede match zijn zolang Maagd Leo blijft complimenteren en Leo enige waardering toont voor al het harde werk van Maagd. Deze signalen kunnen zich hechten aan een speciale activiteit: 'probeer een privéweekendje weg, of misschien groepsseks', zegt Gat.

Maagd en MaagdNiet alle Maagden zijn hetzelfde, en twee Maagden hebben elkaar veel te leren. 'Laat elkaar wat nieuwe trucs zien', zegt Gat. 'Je bent hetzelfde teken, maar je hebt verschillende manieren om dingen te doen, dus laat elkaar zien waardoor je je goed voelt.'Advertentie

Maagd en Weegschaal

Maagd en Weegschaal houden er allebei van om gewaardeerd te worden. Deze tekens moeten 'uit de spiegel breken en seks hebben voor de spiegel', zegt Gat.

Maagd en Schorpioen

Maagd en Schorpioen kunnen beiden worden bewaakt en aarzelen om te vertrouwen, maar als ze elkaar eenmaal hebben leren kennen, kunnen deze tekens een sterke match zijn. 'Er zijn veel vuile praat en geheimen om te delen', zegt Gat.

Maagd en Boogschutter

Maagd en Boogschutter zijn beide avonturiers, maar ze hebben verschillende communicatiestijlen, dus ze moeten leren hoe ze met elkaar om kunnen gaan. Gat zegt dat dit stel perfect is voor marathonseksessies: 'Dat ingesneeuwde weekend waar je er maar 48 uur mee bezig bent.'

Maagd en Steenbok

Maagd en Steenbok zijn allebei erg praktisch, maar het zijn ook beide aardetekens - wat betekent dat ze 'super sensueel, super wellustig' zijn, zegt Gat. Steenbokken en Maagden zouden 'elkaar erotische massages moeten geven'.

Maagd en Waterman

De innovatieve aard van Waterman spreekt de intellectuele kant van Maagd aan. Deze twee kunnen inventief worden in bed. 'Ze kunnen met veel seksspeeltjes spelen en hun routine veranderen', stelt Gat voor.

Maagd & Vissen

Maagd en Vissen zijn tegengestelde tekens die kunnen leiden tot vonken in de slaapkamer. 'Het is echt spannend om iemand te ontmoeten die je tegenovergestelde is', zegt Gat. 'Dit wordt echt sensueel en ze zullen op emotioneel niveau verbinding maken.'