Waarom haatte iedereen Jordan op Jojo Bachelorette Ssn? — 2021

Foto: Rick Rowell / Walt Disney Television / Getty Images. Vanaf 2020 zijn JoJo Fletcher en Jordan Rogers vier jaar samen, maar toen Jordan Rodgers De Bachelorett e, je zou moeilijk worden ingedrukt om een ​​fan te vinden die dacht dat hij goed bij JoJo paste. Zelfs de voormalige vrijgezellin had zelf twijfels. Het leek alsof iedereen Jordan om verschillende redenen een beetje wantrouwde. Achteraf gezien is het 20/20, en aangezien het duo dingen heeft laten werken na het verlaten van de show, lijkt het vrij duidelijk dat iedereen waarschijnlijk een beetje te hard tegen hem was. Toch was het op dat moment moeilijk om niet een beetje op hun hoede te zijn voor sommige dingen die over hem werden gezegd.Advertentie

Er waren beschuldigingen van bedrogNadat de eerste aflevering in première ging, beschuldigt Jordan's ex-vriendin hem ervan haar te bedriegen en naar de show te gaan om op dat moment beroemd te worden in een Instagram-bericht. Dat kleurde de mening van mensen over hem maandenlang, omdat Jordan de geruchten niet (of misschien niet kon) behandelen tot nadat de show was afgelopen. Op dat moment, vertelde Jordan Mensen

dat alle beschuldigingen tegen hij was 'verschrikkelijk'. Hij voegde eraan toe: 'Het doet pijn omdat oordeel en integriteit dingen zijn die je opbouwt en probeert te handhaven gedurende je hele leven, en er is maar één persoon nodig (die iets zegt) uit boosaardigheid om nieuws te halen.' Wat de waarheid ervan ook was, het was duidelijk geen Jed Wyatt-situatie.

Jordan's beruchte Raya-accountHalverwege de uitzending van het seizoen werd gemeld dat Jordan een account had op de exclusieve dating-app Raya. Jordan schoot de geruchten op Twitter neer en zei dat hij het account onmiddellijk na het filmen had geannuleerd en dat hij er sinds februari, een maand voordat het filmen begon, niet meer actief op was geweest.

Jordan's relatie met zijn broer Aaron Rodgers werd in twijfel getrokken

Een groot aandachtspunt van Jordan's tijd in JoJo's seizoen werd doorgebracht met de andere deelnemers en fans thuis, zich afvragend waarom Jordan en zijn beroemde voetbalsterbroer Aaron Rodgers niet met elkaar konden opschieten. Op een date met JoJo voordat zijn geboorteplaats lag, besprak Jordan de kwestie en zei dat Aaron een gecompliceerde relatie had met zijn hele familie en dat hij niet op de geboortedatum zou zijn.Advertentie Fans vroegen zich af wat er onder de oppervlakte van die vervreemde relatie zou zitten, en Aaron belde later schijnbaar zijn broer omdat hij hun vuile was op tv had uitgezonden. 'Wat dat soort dingen betreft, ik heb altijd gemerkt dat het een beetje ongepast is om in het openbaar over bepaalde familiezaken te praten', zei Aaron tegen ABC WISN. Dat Aaron-interview vond plaats terwijl het seizoen nog aan de lucht was, waardoor Jordan in een negatief daglicht werd gesteld.

Jojo's deelnemers hielden niet van JordanHet waren niet alleen de fans die niet zeker wisten of Jordan er was om de juiste redenen. Hij had ook conflicten met een paar van de deelnemers tijdens zijn seizoen. Chad Johnson, die, om eerlijk te zijn, met iedereen vocht, gaf een interview aan De Hollywood Reporter insinueren dat Jordan was net op de show om goedkeuringsovereenkomsten te krijgen. 'Ik bedoel, die vent zit gewoon vol stront,' zei Chad. 'Ik weet binnen twee seconden wat iemand met dingen wil doen. En die gast kwam net opdagen om een ​​show op te zetten. ' Jordan kwam ook in botsing met James Taylor tijdens het filmen. James noemde Jordan gerechtigd en zei dat hij niet wilde dat JoJo door Jordan voor de gek werd gehouden. JoJo confronteerde Jordan destijds met de ruzie. Toen Jordan haar verzekerde dat hij niet dacht dat hij beter was dan wie dan ook, leek ze tevreden met zijn antwoord. Maar ze twijfelde het hele seizoen door over het karakter van Jordan.

JoJo en haar moeder maakten zich zorgen dat Jordan een speler was

Toen JoJo voor Jordan begon te vallen, vertelde ze hem dat Zij was bezorgd dat hij 'te mooi was om waar te zijn'. Ze voegde eraan toe: 'Er is iets aan jou dat me een beetje nerveus maakt.' Jordan deed zijn best om haar te verzekeren dat zijn gevoelens voor haar geen daad waren.AdvertentieEen paar weken later vertelde JoJo Jordan dat ze een van zijn exen had ontmoet die niet de beste dingen over hem te zeggen had gehad. JoJo zei opnieuw dat ze zich zorgen maakte over dingen met hem. Jordan zei dat hij niet meer dezelfde persoon was, en hij was klaar om bij haar te zijn. Maar ondanks al zijn verzekeringen, tegen de finale, was ze toch een beetje bezorgd. 'Hij leek altijd een man die mijn hart kon breken', zei ze. In die aflevering ontmoette Jordan ook JoJo's moeder, die soortgelijke zorgen had. Ze zei dat ze bang was dat Jordan een playboy was die JoJo's hart zou breken, maar Jordan beloofde dat hij dat niet zou doen. 'Ze is mijn beste vriendin en ik wil elke ochtend met haar wakker worden', zei Jordan. Zoals we weten, heeft hij later zijn beste vriend voorgesteld en sindsdien zijn ze samen geweest.

JoJo & Jordan After De vrijgezellin

Na het filmen sprak JoJo met Entertainment vanavond over terugkomen naar de echte wereld en alles zien de geruchten over Jordan . 'Ik ben zo overweldigd door hoeveel verhalen er gewoon zijn, en alles wat ik heb gezien,' zei JoJo. 'Het is gewoon bizar en rotzooi ... ik luister niet naar dat spul.' Op dat moment had ze Jordan al gekozen, maar hun voorstel was nog niet uitgezonden. Het was duidelijk dat de bedenkingen die ze aanvankelijk jegens hem had gehad, verdwenen waren. En ze zou haar goede afloop niet in de weg laten staan ​​door fans of andere deelnemers.
Bekijk dit bericht op Instagram

6.13.20 ... Gelukkig 'Wat zou trouwdag zijn geweest' voor ons! ️ Zoals jullie weten, hebben we de afgelopen 11 maanden de bruiloft van onze dromen gepland, maar gezien de omstandigheden van 2020 moesten we de moeilijke beslissing nemen om onze speciale dag uit te stellen. Ook al ga ik vandaag niet met je trouwenyyyy @ jrodgers11, ik weet dat het het wachten meer waard zal zijn. ⁣ ⁣ 2021, we kunnen niet op je wachten.

Een bericht gedeeld door JoJo Fletcher (@joelle_fletcher) op 13 juni 2020 om 8:11 uur PDT

Als de twee na het filmen uit elkaar waren gegaan, hadden we ons misschien allemaal het hele seizoen gerechtvaardigd gevoeld in ons vermoeden van Jordanië. Maar aangezien ze vier jaar bezig zijn met een echte romance samen met een bruiloft onderweg, is het voor het beste dat JoJo degene was die de beslissing nam over met wie ze wilde zijn, niet de fans.